PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jer se s tobom ne moze normalno komunicirati i diskutovati. Lik nista lose nije napisao, ti si ga odmah poceo napadati i pisati ono sto pises ovdje vec godinu dana sa 5 profila. Jedino tako mozes solinasa isprovocirati ha ya... Ziv bio.
2
Ma lik je glup ko qurac. Ne konta da velez trenutno nema uprave i da nije problem lopovske prirode kao sto je bio u slobodi npr nego jednostavno los izbor ljudi koji su usli u upravu mada nije trebao biti jer je tu direktor securitasa,izvrsni direktor konzuma,lik iz bosnalijeka,direktor hepoka i jos par njih uz clana koji je predstavljao dijasporu.. Velez nije duzan vise od 600 milja. A njegov nastup je pokazao koji mu je cilj bio. Ja glupljeg momka nisam vidio na forumu. Tacno mi fino na volej sjede. Jos mi se posao uvlacit u pakas ko dobar on samnom. Levat brnjaskiNYKnicks Fan je napisao/la:Jer se s tobom ne moze normalno komunicirati i diskutovati. Lik nista lose nije napisao, ti si ga odmah poceo napadati i pisati ono sto pises ovdje vec godinu dana sa 5 profila. Jedino tako mozes solinasa isprovocirati ha ya... Ziv bio.![]()
2
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne znam bgm, ja koliko vidje nista nije lose napisao jbg, ti ga napade.Cocaine je napisao/la:Ma lik je glup ko qurac. Ne konta da velez trenutno nema uprave i da nije problem lopovske prirode kao sto je bio u slobodi npr nego jednostavno los izbor ljudi koji su usli u upravu mada nije trebao biti jer je tu direktor securitasa,izvrsni direktor konzuma,lik iz bosnalijeka,direktor hepoka i jos par njih uz clana koji je predstavljao dijasporu.. Velez nije duzan vise od 600 milja. A njegov nastup je pokazao koji mu je cilj bio. Ja glupljeg momka nisam vidio na forumu. Tacno mi fino na volej sjede. Jos mi se posao uvlacit u pakas ko dobar on samnom. Levat brnjaskiNYKnicks Fan je napisao/la:Jer se s tobom ne moze normalno komunicirati i diskutovati. Lik nista lose nije napisao, ti si ga odmah poceo napadati i pisati ono sto pises ovdje vec godinu dana sa 5 profila. Jedino tako mozes solinasa isprovocirati ha ya... Ziv bio.![]()
2
Al eto, mozda nije znao ovo gore navedeno, a ko zna, mozda je i namjerno pisao, ko ce ti ga znati.
Dobio je nogu u guzicu pa sta je god mislio napisat i kakve su mu namjere bile. Ne volim glupane i neuke likove. Idi sadi blitvu

Evo i solinas zrtvuje nick @zeza na temi veleza
koji cirkus od likova 
koji moron gorb te yebo covjek o nekim volejima prica nidje veze
druze stavis 20 smajlija i misli da si nekom smijesan a zapravo nisi, druga stvar sto sam rekao sto sam imao na toj temi i to je to necu se dalje raspravljati tamo
neko najnormalnije napise jer je cudno da mostarska djeca napustaju klub, mi kad smo ispadali i ispali barem su nasa djeca ostala....... ali nema s tovom nikakvog normalnog dijaloga vidimo se iduce polusezone 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakve bolan rasprave sa defektasemfukaratz je napisao/la:koji moron gorb te yebo covjek o nekim volejima prica nidje vezedruze stavis 20 smajlija i misli da si nekom smijesan a zapravo nisi, druga stvar sto sam rekao sto sam imao na toj temi i to je to necu se dalje raspravljati tamo
neko najnormalnije napise jer je cudno da mostarska djeca napustaju klub, mi kad smo ispadali i ispali barem su nasa djeca ostala....... ali nema s tovom nikakvog normalnog dijaloga vidimo se iduce polusezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tako je, uzivam u prvom mjestu SlobodePsajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženomPsajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...
Opet pravis problemee ribicee 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sta cu doe kad ovi tvoji vole ds im ga mećemDoeTz je napisao/la:Opet pravis problemee ribicee
Dobrodosao
Nema me par dana i odmah haos praviteCocaine je napisao/la:Sta cu doe kad ovi tvoji vole ds im ga mećemDoeTz je napisao/la:Opet pravis problemee ribicee![]()
Dobrodosao
I hvala
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jos jedan fali i kompletni smo!DoeTz je napisao/la:Opet pravis problemee ribicee
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dok im je Šarulja, uz ruze i svijeće, pjevušila "Ljubi me i ništa ne pitaj" od Medenog mjeseca.. Baš simboličnoCocaine je napisao/la:Bola fali mi se na temi Veleža kako je medeni mjesec proveo u štali sa ženomPsajdak je napisao/la:Reče predstavnik smajli brigade...![]()
Ajzea je forumaš godine !
Staragarda a ne sada bez zayebancije jeli to u tojšićima obicaj odvesti ženu u štalu na medeni mjesec ili? Ujutro se čaršaf izvali sa flekom da selo vidi da je mladoženja aktivan bio a mlada ne taknuta prije braka

Ja mislim da se treci istrosio, i da ne moze vise podnijetjoker90 je napisao/la:Jos jedan fali i kompletni smo!DoeTz je napisao/la:Opet pravis problemee ribicee
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta nas pitas to, tamo kako god svi navijaju za Zelju i SarajevoCocaine je napisao/la:Staragarda a ne sada bez zayebancije jeli to u tojšićima obicaj odvesti ženu u štalu na medeni mjesec ili? Ujutro se čaršaf izvali sa flekom da selo vidi da je mladoženja aktivan bio a mlada ne taknuta prije braka![]()
![]()
Ma ima jedan izuzetak iz tog sela i mit o tome. Kad je jedan deda dosao sedamdesetih u tuzlu da proda bika a potrefila se tekma slobodetuzlak1987 je napisao/la:Pa sta nas pitas to, tamo kako god svi navijaju za Zelju i SarajevoCocaine je napisao/la:Staragarda a ne sada bez zayebancije jeli to u tojšićima obicaj odvesti ženu u štalu na medeni mjesec ili? Ujutro se čaršaf izvali sa flekom da selo vidi da je mladoženja aktivan bio a mlada ne taknuta prije braka![]()
![]()
Ima novog decka, ali nisi to cuo od mene.DoeTz je napisao/la:Ja mislim da se treci istrosio, i da ne moze vise podnijetjoker90 je napisao/la:Jos jedan fali i kompletni smo!DoeTz je napisao/la:Opet pravis problemee ribicee
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.