Samo prati situaciju najdrazega ti kluba kao i do sada i bices na vrijeme obavjestenUPS je napisao/la:I hoce li konacno doci do tog slavlja pored v.vatre ili ce ipak ici rezervna varijanta pred sarac centrom na ilidzi![]()
P.S. Jao +10, eto vidite da nijaz nije morao trositi pare dzaba kad ste toliko jaki![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ovaj decko ima problema, mislim nemojte mu zamjerit...ono kao duhovit i pazite sta pricate naljutit ce se pa ce pocet razvaljivat stolice po kuhinji ko pravi navijac...UPS je napisao/la:I hoce li konacno doci do tog slavlja pored v.vatre ili ce ipak ici rezervna varijanta pred sarac centrom na ilidzi![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jos jednom, pjesma za sve druge klubove za zatvaranje ove sezone:
[youtube][/youtube]
DO VIDJENJA I PRIJATNO!
[youtube][/youtube]
DO VIDJENJA I PRIJATNO!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
znaci ipak siroki viceprvak...
za poredjenje...
15. kolo: 1.siroki brijeg 32... 5.zeljeznicar 25
30. kolo: 1.zeljeznicar 63... 2. siroki brijeg 55
osvojili smo 15 bodova vise od sirokog i 16 bodova vise od borca u proljetnom dijelu!!! maestralno...
za poredjenje...
15. kolo: 1.siroki brijeg 32... 5.zeljeznicar 25
30. kolo: 1.zeljeznicar 63... 2. siroki brijeg 55
osvojili smo 15 bodova vise od sirokog i 16 bodova vise od borca u proljetnom dijelu!!! maestralno...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- QuietStorm87
- Kontakt:
Ti se drogiras ZeljomUPS je napisao/la:I hoce li konacno doci do tog slavlja pored v.vatre ili ce ipak ici rezervna varijanta pred sarac centrom na ilidzi![]()
P.S. Jao +10, eto vidite da nijaz nije morao trositi pare dzaba kad ste toliko jaki![]()
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ko ima povoda da slavi slavit ce, a vi sigurno necete, jer nemate povoda a necete ga imati dugo dugooooo.UPS je napisao/la:I hoce li konacno doci do tog slavlja pored v.vatre ili ce ipak ici rezervna varijanta pred sarac centrom na ilidzi![]()
i jos jedna...kad je dernek nek i hala goriStole iz Bora je napisao/la:Jos jednom, pjesma za sve druge klubove za zatvaranje ove sezone:
[youtube][/youtube]
DO VIDJENJA I PRIJATNO!
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kako sad izgleda lista striojalaca lige?
1. dudic, 2. bekricKemo je napisao/la:Kako sad izgleda lista striojalaca lige?
Ja mislim da ce onaj slobodnjak Kajkuta odluciti...muamer10 je napisao/la:+ 10 u odnosu na borac, a bojali se svi da ne budemo imali isto bodova na kraju sezone.![]()
![]()
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
cestitke nasim idemo dalje...razlika izmedju 1 i 2 sve govori 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Steta za Bekrica (najboljeg igraca lige, to je sigurno) sto nije prvi strijelac, jednostavno zbog motivacije, a i ovako odlicno izgleda sve pored njegovo imena(asistencije i golovi).
Sampionski smo zavrsili sezonu i jos jednom da kazem Hvala vam za sve TM87
Željezniča za zivot cijeli
Sampionski smo zavrsili sezonu i jos jednom da kazem Hvala vam za sve TM87
Željezniča za zivot cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Isnar je napisao/la:Ja mislim da ce onaj slobodnjak Kajkuta odluciti...muamer10 je napisao/la:+ 10 u odnosu na borac, a bojali se svi da ne budemo imali isto bodova na kraju sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
I meni se cini
3:3 na kraju ali dobro je. Samo jedan poraz u drugom dijelu sezone...odlicno!
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Bekric Masina steta sto ce otici ja bi volio da ostane jos ovo u Evropi kad budemo igrali pa nek onda ide...!!! SRETNO MU BILO..IGRACINA..!!!1

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ovo je meni skroz neozbiljno od igrača, primiti 3 gola od Leotara kojem ja mislim nije igralo dosta prvotimacabaXuz je napisao/la:3:3 na kraju ali dobro je. Samo jedan poraz u drugom dijelu sezone...odlicno!
Jest da se slavilo i da je još euforija al 3 komada ne razumijem da me ubiješ
Željo - My first love!!!
sreca pa pitari ipak nisu pustili borcumuamer10 je napisao/la:Isnar je napisao/la:Ja mislim da ce onaj slobodnjak Kajkuta odluciti...muamer10 je napisao/la:+ 10 u odnosu na borac, a bojali se svi da ne budemo imali isto bodova na kraju sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
I meni se cini
Bitnije od svega cak i rezultata da se niko nije povrjediokosewsko hill je napisao/la:Ovo je meni skroz neozbiljno od igrača, primiti 3 gola od Leotara kojem ja mislim nije igralo dosta prvotimacabaXuz je napisao/la:3:3 na kraju ali dobro je. Samo jedan poraz u drugom dijelu sezone...odlicno!![]()
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ma dobro, to je uvijek na prvom mjestu, slažem se ali će Amar biti ljut, pogotovu ako je igrao 1. sastav kod nas ?!JoinUnion je napisao/la:Bitnije od svega cak i rezultata da se niko nije povrjediokosewsko hill je napisao/la:Ovo je meni skroz neozbiljno od igrača, primiti 3 gola od Leotara kojem ja mislim nije igralo dosta prvotimacabaXuz je napisao/la:3:3 na kraju ali dobro je. Samo jedan poraz u drugom dijelu sezone...odlicno!![]()
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.