evo ova ubleha na klupi sansa je dobila otkaz,mozda ce se vratiti brat opetNerminovic je napisao/la:Amerikancima treba jedan CantonaFaraonTM je napisao/la:Misliš ono "Možeš promijeniti ženu, političko mišljenje, državljanstvo, možeš promijeniti čak i vjeru... Ali klub za koji navijaš... E to ne možeš, nikada!"Nerminovic je napisao/la:Neam pojma al sam ga sad poslao u 3 pm yebote mene sramota ovako nesto citati![]()
Sport njima dodje kao entertainment ali kao sto @delinjo rece ovo meni nije jasno znaci covjek navija 20 godina za isti tim i sad bacio klub iz prozora kao da je....sta zna Amerikanac o ljubav prema klubu, najbolje navijati za Golden State
Lik mrtav hladan kaze vise ne navijam za Suns, sutri dan prica jaranima kako je presao na Golden State...
![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
ma kod Kidda je ubijao u onakvoj konkurenciji,nemoj zezaticikazubo je napisao/la:Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da da, to sam malo zaboravio, tad su bile one tekme protiv Dallasa, Bullsa, pa dosao i PO protiv Heata, najbolji period, al tad sam ja bio uvjeren da je samo minutaza problem i da ga to sprecava da pokaze maksimum, a sad vise mislim da je nedostatak kvaliteta ili samopouzdanja, mislim okej je igrac s klupe, al Mirza je u Evropi bio odlican u svakom segmentu igre, a u nba se skoro pretvorio u Novaka, sve zavisi od suta za 3p..delinjo je napisao/la:ma kod Kidda je ubijao u onakvoj konkurenciji,nemoj zezaticikazubo je napisao/la:Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti stvarno misliš da će neko prestat navijati za Sunse poslije 20 godina? Pa ja sam prvi hiljadu puta tako nešto napisao u momentu frustracije, ali ne funkcioniše to tako. Gle, poslije svih nesreća koje su zadesile Sunsa u tih 20 godina, povreda, buzzer beatera, Spursa, Sarvera i tako dalje, baš će neko prestati navijati za njih poslije poraza u već izgubljenoj sezoni. Uozbilji se NermineNerminovic je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Misliš ono "Možeš promijeniti ženu, političko mišljenje, državljanstvo, možeš promijeniti čak i vjeru... Ali klub za koji navijaš... E to ne možeš, nikada!"Nerminovic je napisao/la:Neam pojma al sam ga sad poslao u 3 pm yebote mene sramota ovako nesto citati![]()
![]()
Amerikancima treba jedan CantonaSport njima dodje kao entertainment ali kao sto @delinjo rece ovo meni nije jasno znaci covjek navija 20 godina za isti tim i sad bacio klub iz prozora kao da je....sta zna Amerikanac o ljubav prema klubu, najbolje navijati za Golden State
Lik mrtav hladan kaze vise ne navijam za Suns, sutri dan prica jaranima kako je presao na Golden State...
![]()
Uostalom, otkad su gloryhunteri samo ameri? Pa pratiš li ti europski fudbal majke ti?
Zamolio bih te da se kaniš svega što ima veze sa NBA, od igrice do same lige. Nemaš pojma
pa to je to ,samopouzdanje,kod Kidda je za dobre partije bio nagradjen boljom minutazom,za lose partije nije bio kaznjen kao kod ostalih trenera,a Mirza je kod Kidda igrao u samo takvoj konkurenciji,gdje su imali Garneta i Pirsa ...pa je opet uspio da se izbori za minutazu,kazem ti nije da ga opravdavam ima i do njega puno toga,ali njemu treba trener koji mu vjeruje,koji ga nece za neke njegove bubice zacementirati za klupu,treba mu jedan Kidd..on je najbolje shvatao Mirzin profil igraca i uklopio ga savrseno u ekipu...kad je vidio dA Mirza ne moze pomoci nije mi ni davao da igra,ali kad je osjetio da treba ekipi ,trpio je svasta i to mu se vratilo,jbgcikazubo je napisao/la:Da da, to sam malo zaboravio, tad su bile one tekme protiv Dallasa, Bullsa, pa dosao i PO protiv Heata, najbolji period, al tad sam ja bio uvjeren da je samo minutaza problem i da ga to sprecava da pokaze maksimum, a sad vise mislim da je nedostatak kvaliteta ili samopouzdanja, mislim okej je igrac s klupe, al Mirza je u Evropi bio odlican u svakom segmentu igre, a u nba se skoro pretvorio u Novaka, sve zavisi od suta za 3p..delinjo je napisao/la:ma kod Kidda je ubijao u onakvoj konkurenciji,nemoj zezaticikazubo je napisao/la:Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Nisam nista izmislio, sve je receno na jednom FB postu pa ti vidiDonnie Darko je napisao/la:
Ti stvarno misliš da će neko prestat navijati za Sunse poslije 20 godina? Pa ja sam prvi hiljadu puta tako nešto napisao u momentu frustracije, ali ne funkcioniše to tako. Gle, poslije svih nesreća koje su zadesile Sunsa u tih 20 godina, povreda, buzzer beatera, Spursa, Sarvera i tako dalje, baš će neko prestati navijati za njih poslije poraza u već izgubljenoj sezoni. Uozbilji se Nermine![]()
Uostalom, otkad su gloryhunteri samo ameri? Pa pratiš li ti europski fudbal majke ti?Podsjeća me na one priče sa svjetskog prvenstva kako su samo europske sudije dobre
Zamolio bih te da se kaniš svega što ima veze sa NBA, od igrice do same lige. Nemaš pojma
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
pitanje je bilo retoričko 
- Nerminovic
- Kontakt:
Donnie me poceo vrijeđati, vise ti nista ne znam 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Veceras ocekujem Mirzu pravog jer on je protiv najboljih ekipa uvijek skoro na nivou,prosle godine je protiv Cavsa dobio onaj nezgodni udararac pa poslije nakon pretraga otkrivena mu plucna embolija.P.S volio bi da Mirza konacno prebaci 30 poena ali da Sunsi izgube jer ipak Cavsi su moj tim citav zivot.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Znaci hornacek je bivsi...bas me zanima kako ce to veceras izgledat sa mirzinim minutama. Mirza uvjek igrq dobro protiv ovih jacih ekipa, nadam se danas 20+ 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
koliko sam shvatio, nije Hornacek dobio otkaz (još uvijek), nego njegovi pomoćnici, a Hornaceku je ozbiljno uzdrmana stolica
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sad ja tek procito tekst na ssChinaglia je napisao/la:koliko sam shvatio, nije Hornacek dobio otkaz (još uvijek), nego njegovi pomoćnici, a Hornaceku je ozbiljno uzdrmana stolica
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
RealnoGledano
- Kontakt:
HD link je vise nego dobrodoso ako neko ima
ajde Mirzeteee,ajde Mirzeteeee 
hvala bogu nema Bledsoea, povrijeđen, kad bi barem propustio ostatak sezone
pu je.bem ti musaku,izbaci ga jasta ces,izbacim ti kosti majkine
Djaba se nerviram .
Lose babuka lose...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kontra sunsa tri na jedan, on se dize s vrha reketa da sutira tricu koju promasuje. dobro je hornacek u pameti s kakvim buzdovanima radi....
neku vecer ga gledam kako sutira s kosa na kos u zadnoj sekundi i tako dodatno smanjuje svoje procente za tri poena od kojih najvise zavisi da li ce sljedece godine igrati nba. vecina igraca bi to samo izdriblala.
definitivno nije igrac kojeg krasi kosarkaska inteligencija i cesto radi protiv sebe...nekad se skloni da njegov suigrac uhvati loptu...a sto on ima uzasnu statistiku skoka, a igra cetvorku, konta nema veze, sta ce mi skokovi
neku vecer ga gledam kako sutira s kosa na kos u zadnoj sekundi i tako dodatno smanjuje svoje procente za tri poena od kojih najvise zavisi da li ce sljedece godine igrati nba. vecina igraca bi to samo izdriblala.
definitivno nije igrac kojeg krasi kosarkaska inteligencija i cesto radi protiv sebe...nekad se skloni da njegov suigrac uhvati loptu...a sto on ima uzasnu statistiku skoka, a igra cetvorku, konta nema veze, sta ce mi skokovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.