SlevinKelevra je napisao/la:E, bokteyebo, s ljudima se ne mozes ni zayebavati vise...Svi glume neki qurac.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
- Probisvjet
- Kontakt:
Pitari mislim da vi ovdje mozete dosta uciniti. Pozz
http://vijestiizregije.com/dedo-na-kose ... -od-gladi/
http://vijestiizregije.com/dedo-na-kose ... -od-gladi/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
igraju akademci pravo,samo nek tako nastave...sutra protiv nas
jest da je turnir,prijateljski,al sramota je brate oba poraza.

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Ja se izvinjavam brate, dotrajao lanac, nisam obracao paznju.. Sutra odoh po novi, pa ce se qrac odvezat!BitiSrcemVezan je napisao/la:yebo ga ti joker hoćeš li kupiti više malo čvršći povodac za ovoga, a ne ovako da ti svako malo bježi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
tebi nije debilno nepostovanje himne ? aferim (garant si i ti bio medju njima)joker90 je napisao/la:Sta kukas? Dođes na temu i nazoves navijace Sarajeva debilima, a onda kad ti uzvrate neki ovdje, onda bi da te admin spasava. Gurbetluk onaj klasicni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nisam bio među njima i na nasoj temi sam napisao da je jako ruzan gest, ali nisam nikog nazvao debilom jer sam prvo provjerio o cemu se radi. Momci nisu ni culi da je pustena himna od navijanja, zato su i navijali za vrijeme himne. Cim cu culi, prestalo je navijanje. Bar Horde Zla nikom ne moraju dokazivati svoj patriotizam jer se njihov stav i ljubav prema drzavi zna. Ti si jedna obicna mala hinja sa gurbetnjaka koja samo ceka priliku da popljuje Sarajevo ili navijace tog kluba i budi sretan sto sam se uopste odlucio da ti odgovorim. Ima navijaca zeljeznicara koji se znaju podjebavati i fino bockati i sa njima volim se malo prepucavati, tvoj nivo zajebancije je doci ovdje, nazvati Horde debilima, onda kmecati Admiiiine vidi sta mi rekose! MRS!!godrina je napisao/la:tebi nije debilno nepostovanje himne ? aferim (garant si i ti bio medju njima)joker90 je napisao/la:Sta kukas? Dođes na temu i nazoves navijace Sarajeva debilima, a onda kad ti uzvrate neki ovdje, onda bi da te admin spasava. Gurbetluk onaj klasicni.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa ti si cist primjer te nazvane sorte, sve te tvoje provokacije su nevjerovatno debilne i izmisljene, slabo ko ti i uopste odgovara necu ni ja vise izvini..
postovi ili su debilni ili vrijedjas.. zdra'o
postovi ili su debilni ili vrijedjas.. zdra'o
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Zapamtite moj post nije provokacija i da znam zbog čega vama se ovo dešava, i da vam se Dino poslije nekih stvari sakrio u mišiju rupicu sa svojim saradnicima!
Zapamtite moj post nije provokacija i da znam zbog čega vama se ovo dešava, i da vam se Dino poslije nekih stvari sakrio u mišiju rupicu sa svojim saradnicima!
Jeste imamo velikih problema a sve će kulminirati za jedno desetak dana. Baš me zanima gdje ćeš se tada sakritiVelahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.

Dobro prijatelju vidjet ćemo eto za 10-ak dana šta će biti, i da li će ostati Benko i Krste...zijadp je napisao/la:Jeste imamo velikih problema a sve će kulminirati za jedno desetak dana. Baš me zanima gdje ćeš se tada sakritiVelahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Boze sacuvaj pa za Velkoskog je vec odavno poznata stvar da treba da ide.Covjek je dostigao neki limit i otici ce uz obestecenje klubu koje nece biti malo.Benko je u godinama i ima ponudu iz Azije, a vec je doveden napadac kao zamjena.Zelje su jedno stvarnost je nesto sasvim drugo, a to je da klub nikad nije bolje funkcionisao u svojoj istoriji.
Hvala na informaciji.Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Yebi ga, nemaju svi srece da imaju uredjen klub kao vas sto je

Najjaci su mi ovi sto sve znaju. A kad krenu pisat ovdje, nista ne kazu. Pa kad si faca i sve znas, napisi to. Eto jadnik on sve zna, ali nece da napise. Kako vam ne dosadi vise.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa zašto mu odgovarate? I šta da se desi sada da je barem djelimično u pravu? Pa onda kad dođe pola foruma da vam se smije? Sve padobrance ignorisati, nije teško vala.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Blago njima, oni imaju uredjen klub, sve im je super, nemaju ni 5 miliona duga, prave stadion, dovode super igrace za koje ni google nije cuo.
Bas im zavidim.
A mi u kurcu. Otjerali igracine tipa Tatomirovica, Puzigace, Koboljara, Purica, Barica... Raspadamo se. Duzni i Bogu i narodu okruglo 0 KM, nismo jos zavrsili trening centar, bice zavrsen tek dogodine u potpunosti, pregovaramo sa reprezentativcima, ma grozni smo...
Bas im zavidim.
A mi u kurcu. Otjerali igracine tipa Tatomirovica, Puzigace, Koboljara, Purica, Barica... Raspadamo se. Duzni i Bogu i narodu okruglo 0 KM, nismo jos zavrsili trening centar, bice zavrsen tek dogodine u potpunosti, pregovaramo sa reprezentativcima, ma grozni smo...
ne može se s vama voditi normalna diskusija, zapamtite šta sam vam rekao, nije sve tako bajno kao što mislite, posjetit ću vas ovdje s vremena na vrijeme da vidimo ko je bio u pravu do tada imateultrasegamega je napisao/la:Blago njima, oni imaju uredjen klub, sve im je super, nemaju ni 5 miliona duga, prave stadion, dovode super igrace za koje ni google nije cuo.
Bas im zavidim.

-
- Kontakt:
Mi jadni ne znamo nista sta nam se desava u klubu i oko kluba, pa nam trebas ti doci da nam kazes kako kod nas nije bajno. Odgovara nam da mislite da je tako.
PS. Je li kod vas sve bajno molim te?
PS. Je li kod vas sve bajno molim te?
Bojim se da Velahavle ne lupa kao vecina kospicara koji dolaze na ovu temu da provociraju a nemaju tri ciste u glavi. Ovo sto pise je prilicno precizno. Mislim da svi generalno trebamo malo povuci rucnu i korigovati ocekivanja. Za pocetak, ne treba ocekivati spektakularna pojacanja u ovom prelaznom roku jer ih nece biti. Samim tim i ocekivanja titule ove sezone su upitna.Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Meni licno to nije problem. Sezona bez titule, u kojoj bi se afirmisalo 4-5 mladih igraca za mene bi bila uspjesna. Samo, bojim se da ni nasa prizeljkivanja grupne faze EL u narednih par godina nisu realnost.
Tako je, tacno kako kazeshase73 je napisao/la:Bojim se da Velahavle ne lupa kao vecina kospicara koji dolaze na ovu temu da provociraju a nemaju tri ciste u glavi. Ovo sto pise je prilicno precizno. Mislim da svi generalno trebamo malo povuci rucnu i korigovati ocekivanja. Za pocetak, ne treba ocekivati spektakularna pojacanja u ovom prelaznom roku jer ih nece biti. Samim tim i ocekivanja titule ove sezone su upitna.Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Meni licno to nije problem. Sezona bez titule, u kojoj bi se afirmisalo 4-5 mladih igraca za mene bi bila uspjesna. Samo, bojim se da ni nasa prizeljkivanja grupne faze EL u narednih par godina nisu realnost.

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
pa legendo, de nam reci sta znas?Velahalve je napisao/la:ne može se s vama voditi normalna diskusija, zapamtite šta sam vam rekao, nije sve tako bajno kao što mislite, posjetit ću vas ovdje s vremena na vrijeme da vidimo ko je bio u pravu do tada imateultrasegamega je napisao/la:Blago njima, oni imaju uredjen klub, sve im je super, nemaju ni 5 miliona duga, prave stadion, dovode super igrace za koje ni google nije cuo.
Bas im zavidim.
Ako smo mi glupi pa ne mozemo da skontamo da nam je klub u qurcu, de nam konkretno reci da i mi progledamo?
Mene bas zanima sta se desava?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, Mocvara1991, rishovski, tutankamon1905 i 28 gostiju.