FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Raspadamo se
Dino je majka samom sebi a tan je na talijan koji je rodjak svog sinaa koji je oženio Esmeraldu
Tan odlazi, level 48
Dino je majka samom sebi a tan je na talijan koji je rodjak svog sinaa koji je oženio Esmeraldu
Tan odlazi, level 48
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Napravili ste statut i svrsavali na njega danima, a ipak dusmani bijahose u pravuJoseMourinho je napisao/la:Pa doveli ste alispahica iz 3 hrvatske lige pa ne zapaliste prostorije nego ga predstaviste ko ozila, al haj ipak na kraju "dušmani" ispadose upravu

- JoseMourinho
- Kontakt:
Tan neće otici to je svima jasno niko ne napusti svoj privatluk 
Al et uvijek luckasti Benko ili ti ga ramo

-
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Pa doveli ste alispahica iz 3 hrvatske lige pa ne zapaliste prostorije nego ga predstaviste ko ozila, al haj ipak na kraju "dušmani" ispadose upravu

Zadnja izmjena: hasandudic, dana/u 29 dec 2015, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Neće ni Amar, oon je na godisnjemJoseMourinho je napisao/la:Tan neće otici to je svima jasno niko ne napusti svoj privatluk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo mi reci kakva je situacija sa kompanyem dolazi li ili? I neću vise pisathasandudic je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Pa doveli ste alispahica iz 3 hrvatske lige pa ne zapaliste prostorije nego ga predstaviste ko ozila, al haj ipak na kraju "dušmani" ispadose upravu![]()
treca liga,haj odjavi se...ne smetaj.

I kao sto sam rekao uvijek luckasti ramo

Stari provokator se vratioJoseMourinho je napisao/la:Tan neće otici to je svima jasno niko ne napusti svoj privatluk

Gdje ti je onaj nick @joseeMourinho?
Izmolio si ti dobro administratore

-
- Kontakt:
Haj ba dosta je zajebancije,razguli...
Ovo Kompanija shvatio je ko je trebo ,za ostale koji su docekali da ismijavaju nekoga o njima govori.
Ovo Kompanija shvatio je ko je trebo ,za ostale koji su docekali da ismijavaju nekoga o njima govori.
I kupi vas covjek za 200 000 KM. ZamisliJoseMourinho je napisao/la:Pa doveli ste alispahica iz 3 hrvatske lige pa ne zapaliste prostorije nego ga predstaviste ko ozila, al haj ipak na kraju "dušmani" ispadose upravu

A nama ste nesto srali, a Tan je razne oblasti u klubu ulozio preko 8 miliona.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- JoseMourinho
- Kontakt:
U rezervi nikad se ne zna možda izgubim opkladu za idući derbi (nedo bog) pa taman da nestanem ko evanderZip je napisao/la:Stari provokator se vratioJoseMourinho je napisao/la:Tan neće otici to je svima jasno niko ne napusti svoj privatluk

Gdje je onaj kompleksas sto je izigravo debila kod senada nema ga vise koliko sam primijetio?
Ipak ti nisi jedini koji se vratio ovdje nakon trajnog banaJoseMourinho je napisao/la:U rezervi nikad se ne zna možda izgubim opkladu za idući derbi (nedo bog) pa taman da nestanem ko evanderZip je napisao/la:Stari provokator se vratioJoseMourinho je napisao/la:Tan neće otici to je svima jasno niko ne napusti svoj privatluk
Gdje je onaj kompleksas sto je izigravo debila kod senada nema ga vise koliko sam primijetio?

A kod Senada, osim samog Senada, jedini debil je onaj vas sto dvije nije sastaviti znao.
U sustini i kako ce, kad covjek vise voli Dinamo nego Zelju. Eto takvi ste vi

- PitarBordo
- Kontakt:
@Evander, @Jose... to oko debila mislim da nije za ove teme, ako je ikako za foruma onda je za PL Prepucavanja... 

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nema napretka bez prevazilazenja problema
dosad smo uvijek poslije problema izlazili jaci, pa ne sumnjam da cemo i sad aBda (ako i postoje neki veliki problemi, malih uvijek ima..) 
kad je u pitanju titula, ja sam prije pocetka sezone najavio dosad najjacu sezonu, jer ispada 6 klubova a svi bi da ostanu
i nisam opterecen ligom, kup bi volio da osvojimo i tome treba teziti...iskreno, ocekujem svake sezone po trofej, jer samo se tako stvara neka konstanta, a tome bi trebali teziti.
ps. volio bi i da zeljo, sloboda...da se pojacaju, jer bi to znacilo i da cemo se i mi onda pojacati, jer to je uzrocno-posljedicna reakcija. a smatram da je Sarajevo u boljoj plateznoj moci od drugih i tu vidim sansu da se bolje pojacamo od drugih.. PEACE

kad je u pitanju titula, ja sam prije pocetka sezone najavio dosad najjacu sezonu, jer ispada 6 klubova a svi bi da ostanu

ps. volio bi i da zeljo, sloboda...da se pojacaju, jer bi to znacilo i da cemo se i mi onda pojacati, jer to je uzrocno-posljedicna reakcija. a smatram da je Sarajevo u boljoj plateznoj moci od drugih i tu vidim sansu da se bolje pojacamo od drugih.. PEACE
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vidim da je moj post unio nemir ali to mi nije namjera, čitao sam vaš forum ali kako je zabranjeno pisati po tuđim temama napisao sam post na opstim diskusijama, da budemo načisto, nisam provokator jednostavno siguran sam da vam odlazi Krste i Benko što je svakako gubitak za bh fudbal. Pozdrav
O odlasku Krste i Benke se vec odavno prica. Nista ti nama nisi rekao sto mi ne znamo.
Sta se to desilo sa upravnim odborom, osim sto smo dobili novog clana? Sta je to Dino Selimovic uradio pa se sakrio u misiju rupu?
To su tvoje rijeci, hajde da te cujemo. Kad vec znas podijeli sa nama, ako nisi provokator kako kazes.
Sta se to desilo sa upravnim odborom, osim sto smo dobili novog clana? Sta je to Dino Selimovic uradio pa se sakrio u misiju rupu?
To su tvoje rijeci, hajde da te cujemo. Kad vec znas podijeli sa nama, ako nisi provokator kako kazes.
Nema on pojma a da je išta imao on bi to i napisao. A ja se njemu javljam za desetak dana, tada je on u mišijoj rupi.19FKS46 je napisao/la:O odlasku Krste i Benke se vec odavno prica. Nista ti nama nisi rekao sto mi ne znamo.
Odlasci i dolasci su nesto najnormalnije u ligama kakava je ova nasa.Velahalve je napisao/la:Vidim da je moj post unio nemir ali to mi nije namjera, čitao sam vaš forum ali kako je zabranjeno pisati po tuđim temama napisao sam post na opstim diskusijama, da budemo načisto, nisam provokator jednostavno siguran sam da vam odlazi Krste i Benko što je svakako gubitak za bh fudbal. Pozdrav
Jedni odu, drugi dodju.
Ne vidim da je neki prevelik gubitak ako Benko ode, pogotovo Velkoski koji je bio ogromna kocnica unazad godinu dana. Doci ce drugi umjesto njih.
Ako smo prezivjeli odlazak Cimirota, prezivjet cemo i ove.
Ali ne sumnjaj da ce doci kvalitetniji i da cemo dobro zaraditi na gore pomenutim. Naravno za nase uslove.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja to ne bi okarakterizao kao problem, sto odlaze njih dvojica; za Benku je dovedena zamjena, Krste vec pola godine igra preko neke stvari (i kao takav je prekucao polusezonuVelahalve je napisao/la:Vidim da je moj post unio nemir ali to mi nije namjera, čitao sam vaš forum ali kako je zabranjeno pisati po tuđim temama napisao sam post na opstim diskusijama, da budemo načisto, nisam provokator jednostavno siguran sam da vam odlazi Krste i Benko što je svakako gubitak za bh fudbal. Pozdrav

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
To sto smo mi otpustili 8 igraca do sada nije pokazatelj da smo u finansiskoj krizi, nego da nam ti igraci vise nisu potrebni, da su isluzeni i da su unosili nemir u ekipu. Benku i Velkoskog mozemo prodati za velike pare i samo tako mogu otici, a ne sto nemamo da ih platimo.
Ti pasa moj gledaj svoj klub, razmisljaj o kulama i kako cete vratiti 5 miliona duga.
A usput razmisli malo i Misimovicu, kojeg dizete u nebesa, a frajer vam daje pare na kamatu od 7%. Zelenas klasicni. Mislite da ste na pravom putu, a prijeti vam gasenje, jer se samo vise i vise uvaljujete. Nece stalno biti para od Dzeke, a ako ne izborite Evropu ove sezone, a realno male su vam sanse, bicete na dnu totalnom.
Budi pozdaravljen.
Ti pasa moj gledaj svoj klub, razmisljaj o kulama i kako cete vratiti 5 miliona duga.
A usput razmisli malo i Misimovicu, kojeg dizete u nebesa, a frajer vam daje pare na kamatu od 7%. Zelenas klasicni. Mislite da ste na pravom putu, a prijeti vam gasenje, jer se samo vise i vise uvaljujete. Nece stalno biti para od Dzeke, a ako ne izborite Evropu ove sezone, a realno male su vam sanse, bicete na dnu totalnom.
Budi pozdaravljen.
Velahalve VelakuveteVelahalve je napisao/la:Vidim da je moj post unio nemir ali to mi nije namjera, čitao sam vaš forum ali kako je zabranjeno pisati po tuđim temama napisao sam post na opstim diskusijama, da budemo načisto, nisam provokator jednostavno siguran sam da vam odlazi Krste i Benko što je svakako gubitak za bh fudbal. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Paromlinac i 14 gostiju.