Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
modric ce vjerovatno u bayern,pjanic u real hahahahaha.nema igraca koji bi zamjenio real,za bayern,real je najveci klub na svjetu,vise od reala se nemoze.neko je prije napisao,da je pjanic slicniji rakiticu,nego sto je modricu,ja se sa tim nebi slozio.rakitic je ofanzivniji od njih dvojice,puno vise zabija iz igre i ucestvije u ofanzivi.modric j pjanic su playmakeri,kako englezi kazu dep lyn playmaker,rakitic je vise box to box.sto se kvalitete tice,jasno je da pjanic nikada nece dostici modrica,niti ce igrati u tako velikom klubu.pjanic je bolji pucac,ali sve ostalo je debelo na modricevoj strani.modric je tehnicki puno jaci,mobilniji,ima bolju viziju,bolji pas.bila je neka statistika na marci,i modric je 3 igrac u laligi po stvorenim sansama iz igre,samo su messi i neymar ispred njega.vec godinama svi cekamo eksploziju pjanica,a momak vec u 26 godini a o toj eksploziji nema ni traga.barca i real prate pjanica,slicno kao sto prate i brozovica.prije neki dan bio veliki clanak na Marci,kako barcelona krece u napad na brozovica,a svi znamo da ni brozovic ni pjanic nemaju kvalitet za igranje na tom nivou.
Jasno je ako si katolik iz Hercegovine.tarabuka je napisao/la:jasno je da pjanic nikada nece dostici modrica,niti ce igrati u tako velikom klubu..vec godinama svi cekamo eksploziju pjanica,a momak vec u 26 godini a o toj eksploziji nema ni traga
nemoj to koristit' kao argument u Miretovu korist, jer nikako nije 
Napisao sam ono da se vidi da ni Modrić do svoje 26 godine nije napravio toliko puno, kao što nije ni Pjanić, a od Pjanića nam tek ostaje da vidimo šta će napraviti do 30. godine, ja vjerujem mnogo, a ovi kojima je jasno su provokatori i skutoriChinaglia je napisao/la:nemoj to koristit' kao argument u Miretovu korist, jer nikako nije
Hrpu gluposti si nabrojao a nicim nisi argumentovao,.tarabuka je napisao/la: modric ce vjerovatno u bayern,pjanic u real hahahahaha.nema igraca koji bi zamjenio real,za bayern,real je najveci klub na svjetu,vise od reala se nemoze.neko je prije napisao,da je pjanic slicniji rakiticu,nego sto je modricu,ja se sa tim nebi slozio.rakitic je ofanzivniji od njih dvojice,puno vise zabija iz igre i ucestvije u ofanzivi.modric j pjanic su playmakeri,kako englezi kazu dep lyn playmaker,rakitic je vise box to box.sto se kvalitete tice,jasno je da pjanic nikada nece dostici modrica,niti ce igrati u tako velikom klubu.pjanic je bolji pucac,ali sve ostalo je debelo na modricevoj strani.modric je tehnicki puno jaci,mobilniji,ima bolju viziju,bolji pas.bila je neka statistika na marci,i modric je 3 igrac u laligi po stvorenim sansama iz igre,samo su messi i neymar ispred njega.vec godinama svi cekamo eksploziju pjanica,a momak vec u 26 godini a o toj eksploziji nema ni traga.barca i real prate pjanica,slicno kao sto prate i brozovica.prije neki dan bio veliki clanak na Marci,kako barcelona krece u napad na brozovica,a svi znamo da ni brozovic ni pjanic nemaju kvalitet za igranje na tom nivou.
Modric je vrhunski igrac,da nije ne bi ni igrao u Realu ali nije ni on pomogao mnogo Totenhemu zajedno sa Baleom,.Sad opet igraju skupa ali sa igracima slicne reputacije kao oni,znaci nivo više u odnosu na ono što su imali u Londonu,.
Tehnicki puno jaci ? Objasni,molim te,objasni mi koliko to jaci ? Bolju viziju ? Bolji pas ? Modric je playmaker u Realu,njegov zadatak i jeste da kreira šanse,baš kao i Pjaniću s tim da je Modric zadužen da ih kreira Ronaldu,Baleu,Jamesu,Benzemi koji su strašni individualci sami po sebi,.Pjanke dok je kreirao Salahu i Gervinhu i bilježio je asistencije,kad su ova dvojica otpala zbog povrede ostao je na Inturbeu i Falqeu,.Toj dvojici jedino Ozil može asistirati
Modric je bolji defanzivac i odgovorniji igrac od Pjanketa i jedino mu to priznajem,pas igra,tehnika,vizija,Mire to sve ima na višem nivou nego on,.
Eksplozija nije ono što je imao dobrim djelom sezone,kreirao,asistirao,zabijao fenomenalne golove,igrao na vrhunskom nivou,.
Kovacic je završio u Realu ? To je on bolji igrac od Pjanica ? Ma jok,ali je jeftiniji,istina,ima veliki potencijal ali nije doveden da igra u prvih 11 a Pjanic nece ici negdje gdje ce sjediti na klupi jer je igrac koji ulazi u najbolje igracke godine i želi bitnu ulogu u ekipi,.
Ovo za Brozovica si lupio u toj mjeri da nema smisla bilo šta komntarisati,.
Pjanic je skoro 4 x skuplji i bar duplo bolji igrac od Brozovica. Neozbiljno je porediti njih dvojicu. Puno je blizi Pjanic Modricu nego sto je Brozovic Pjanicu po svemu. A Real, Bayern i Barca. Sve je to tu negdje. Jedne godine su jedni na vrhu a druge drugi. A sva trojica spadaju u top3 kluba danasnjice.
hahahahachily-rz je napisao/la:
Modric je bolji defanzivac i odgovorniji igrac od Pjanketa i jedino mu to priznajem,pas igra,tehnika,vizija,Mire to sve ima na višem nivou nego on,.
Doduše, Modrić već polako stari i sve ga više napadaju ozljede, a Pjanić ulazi u najbolje igračke godine.
Da, to je istina... Kovačić je doveden da polako ulazi u igru i uskoro zamijeni Modrića.( a nije baš ni tako jeftino kupljen) Što se Pjanića tiče, teško da u Realu, Barci i Bayernu ima sigurno mjesto u prvih 11.Kovacic je završio u Realu ? To je on bolji igrac od Pjanica ? Ma jok,ali je jeftiniji,istina,ima veliki potencijal ali nije doveden da igra u prvih 11 a Pjanic nece ici negdje gdje ce sjediti na klupi jer je igrac koji ulazi u najbolje igracke godine i želi bitnu ulogu u ekipi,.
[/quote]Ajax je napisao/la:Pjanic je skoro 4 x skuplji i bar duplo bolji igrac od Brozovica. Neozbiljno je porediti njih dvojicu. Puno je blizi Pjanic Modricu nego sto je Brozovic Pjanicu po svemu. A Real, Bayern i Barca. Sve je to tu negdje. Jedne godine su jedni na vrhu a druge drugi. A sva trojica spadaju u top3 kluba danasnjice.
Ma svakako je Pjanić talentiraniji igrač...Brozović je više radilica koja može trčati 2 dana bez prestanka i može dobro udariti loptu.
Što se cijene tiče, piše se (ozbiljno) da Inter od Arsenala traži bar 25mil za Brozovića
modric ima 100% uspjesnu pas razmjenu s golmanom. to mu se mora priznat...jadan cim primi loptu gleda da je vrati stoperima ili golamnu, pa se desi villareal i auto-predasistencija 
pa nije robot da nikad ne može napraviti grešku, ali inače je kroz karijeru jako rijetko griješio...praktički nikadabaglama je napisao/la:modric ima 100% uspjesnu pas razmjenu s golmanom. to mu se mora priznat...jadan cim primi loptu gleda da je vrati stoperima ili golamnu, pa se desi villareal i auto-predasistencija
kao što sam napisao, sada je ipak sve stariji i sve skloniji ozljedama
neko je prije stavio pjanićevu kompilaciju sa youtuba...slobodno možete upisati i luka modrić i da malo vidite šta je on sve znao raditi na terenu
jedini tvoj argument koji imas je da modric igra u realu, a pjanic u romidean33 je napisao/la:pa nije robot da nikad ne može napraviti grešku, ali inače je kroz karijeru jako rijetko griješio...praktički nikadabaglama je napisao/la:modric ima 100% uspjesnu pas razmjenu s golmanom. to mu se mora priznat...jadan cim primi loptu gleda da je vrati stoperima ili golamnu, pa se desi villareal i auto-predasistencija
kao što sam napisao, sada je ipak sve stariji i sve skloniji ozljedama
neko je prije stavio pjanićevu kompilaciju sa youtuba...slobodno možete upisati i luka modrić i da malo vidite šta je on sve znao raditi na terenu
modriceva vizija se zasniva na alibi igri i dugoj dijagonali za krilo.... i to je sve, on je samo saraf u podmazanoj masineriji, a uloga tog sarafa je da bude premosnik izmedju stopera i onog veznjaka reala koji ce kreirati za napadace, i da diktira ritam i sprecava kontre. nema lucidnosti, pa samim tim ne moze se tehnicki poredit s pjanicem. onakav gol protiv milana, onaj slalom, modric ne moze izvest ni na igrici....jel obavjestajne sluzbe hrvatske imaju preceg posla od branjenja modrica po bosanskim forumima?
- JohnCleese
- Kontakt:
Kazu hoce ga kupit Real sad na pocetku zimskog prelaznog roka samo iz jednog razloga, da bi oslabili Romu pred dvomec LP
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
baglama je napisao/la: jedini tvoj argument koji imas je da modric igra u realu, a pjanic u romi
modriceva vizija se zasniva na alibi igri i dugoj dijagonali za krilo.... i to je sve, on je samo saraf u podmazanoj masineriji, a uloga tog sarafa je da bude premosnik izmedju stopera i onog veznjaka reala koji ce kreirati za napadace, i da diktira ritam i sprecava kontre. nema lucidnosti, pa samim tim ne moze se tehnicki poredit s pjanicem. onakav gol protiv milana, onaj slalom, modric ne moze izvest ni na igrici....jel obavjestajne sluzbe hrvatske imaju preceg posla od branjenja modrica po bosanskim forumima?
igra u realu zato jer je bolji igrač, ne zato jer ljepši pa da prodaje dresove.....ma inače je do 26. godina pružao bolje partije od Pjanića..i u Tottenhamu i sa svojom reprezentacijom...bio u idealnom timu eura 2008..glavni igrač hrvatske kad je pobjeđivala Engleze, Njemce itd...ali kažu da ga je u Real prodala partija protiv španjolskog veznog reda na euru 2012, iako smo tu utakmicu izgubili, jer ipak nije mogao sam....
ti očito nisi ni gledao previše luke modrića...odi bar na YouTube da vidiš njegove poteze....znam da vi želite imati nekog igrača u velikom klubu da se možete "hvaliti" ( to je čak jedan od vas ovdje priznao) i peče vas kad vidite sve te Hrvate u tim klubovima, ali ne može to na silu...
Odakle ti znaš da mene peče 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
eh, za tebe sam siguran da te pečeVirtu4l je napisao/la:Odakle ti znaš da mene peče
Kralju ti si poprilicno dosadan,ta uloga glasa razuma koju ti ovdje pokusavas igrati kao neutralni posmatrac je totalno nepotrebna.dean33 je napisao/la: ti očito nisi ni gledao previše luke modrića...odi bar na YouTube da vidiš njegove poteze....znam da vi želite imati nekog igrača u velikom klubu da se možete "hvaliti" ( to je čak jedan od vas ovdje priznao) i peče vas kad vidite sve te Hrvate u tim klubovima, ali ne može to na silu...
Mi smo imali,imamo i imat cemo aBd igrace u velikim klubovima tako da si fulio totalno sa ovom konstatacijom,a ako si zaboravio podsjetit cu te na Kodru u Barseloni,Baljica u Realu,Hasana u Bayernu+Juventusu,Hibica u Atletico Madridu ( kapiten ),itd..
Ta zelja za nabijanjem kompleksa no pasaran
Tebi kao navijacu Hrvatske su Madzukic i Modric bolji od Pjanica i Dzeke,kod nas/mene je obrnuto i to se nece promjeniti nikad,a istina je vjerovatno negdje na sredini - skoro pa isti igraci,dosta slicnosti,imaju i mana ali u konacnici se radi trenutno o najatraktivnijim imenima sa ex Yu prostora
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Biće dosadan sve dok mu odgovaraš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Dean
Može li Hrvatska proći grupu na Euru, ako bude u najjačem mogućem rosteru?
Može li Hrvatska proći grupu na Euru, ako bude u najjačem mogućem rosteru?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nisu ista pozicija. pjanicev pandan je james rodriguez, isco...sve redom bolje tehnicari i igarci s boljom vizijom od luke. bolji igraci od luke.dean33 je napisao/la:
igra u realu zato jer je bolji igrač, ne zato jer ljepši pa da prodaje dresove....
kako da ne . karijera obiljezena trofejima u engleskoj.ma inače je do 26. godina pružao bolje partije od Pjanića..i u Tottenhamu i sa svojom reprezentacijomdok .
nije mogao sma ni proci grupu an svjetkom, uprkos rakiticu, koji je bolji igrac od njega i uprkos svim ostalim solidnim suigracima.. luka nikad nije donio prevagu hrvatskoj. englesku su dobili kranjcar i petric, niko se ne sjeca ljuke iz tog meca...pjanic je bio u idealnoj postavi grupne faze svjetskog i svi se slazu ostavio bolji dojam od luke...ali mozda vama hrvatima nije. jedini mec koji je luka rjesio je Malta.bio u idealnom timu eura 2008..glavni igrač hrvatske kad je pobjeđivala Engleze, Njemce itd...ali kažu da ga je u Real prodala partija protiv španjolskog veznog reda na euru 2012, iako smo tu utakmicu izgubili, jer ipak nije mogao sam....
sta ce mi youtube, pa svi se sejcaju ona dva -tri gola u njegovoj karijeri ...manchesteru i onaj volej u totenhamu. dovoljno mi je vidjet da je zabio 5 golova u 98 meceva za real...koliko je zabio ramos u isto toliko meceva? a ramos je stoper. pa medunjanin je zabio 9 golova u primeriti očito nisi ni gledao previše luke modrića...odi bar na YouTube da vidiš njegove poteze....znam da vi želite imati nekog igrača u velikom klubu da se možete "hvaliti" ( to je čak jedan od vas ovdje priznao) i peče vas kad vidite sve te Hrvate u tim klubovima, ali ne može to na silu...
tebe pece sto luka niakd nije bio u konkurenciji za najboljeg igarca svijeta, medju 30 igraca koji budu nominovani
pece te sto nije najskuplji igrac s ovih prostora
pece te sto vec cetvrtu godinu nece osvojit primeru....to je raritet za real.... cetri godie bez trofeja primere hahaha
pece te sto niakd nece postati legenda velikog kluba kao sto je hasan salihamidzic. ostace upamcen kao prolaznik, kao jedan cambijaso
da te ne pece sve ovo, ne bi ni dolazio ovdje....
nikad nikog neces ubjedit da je modric kretivniji igrac od pjanica, nisi ponudio nijedan argument za to, jer taj argument ne postoji:
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 29 dec 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da je ipak potrebna. vidim da vi imate malo specifičan mentalitet i da vas neće biti lako podučiti, ali ja ne odustajem i vjerujem da ćete mi na kraju zahvalitiRios je napisao/la: Kralju ti si poprilicno dosadan,ta uloga glasa razuma koju ti ovdje pokusavas igrati kao neutralni posmatrac je totalno nepotrebna.
svaka čast Hasanu, ali ovi ostali skoro da nisu vrijedni spomena...i bilo je to dosta davnoMi smo imali,imamo i imat cemo aBd igrace u velikim klubovima tako da si fulio totalno sa ovom konstatacijom,a ako si zaboravio podsjetit cu te na Kodru u Barseloni,Baljica u Realu,Hasana u Bayernu+Juventusu,Hibica u Atletico Madridu ( kapiten ),itd.
što se vaše reprezentacije tiče istina je da ste se zadnjih godina malo digli, ali vrijeme je za novi pad...i igrački i rezultatski....zapravo pad je već počeo....Ta zelja za nabijanjem kompleksa no pasaranNekad je mozda i mogla sad vise ne,mi smo respektabilna repka,visoko kotiramo na svim listama mogucim,sijaset igraca igra po ligama petice tako da
![]()
Meni Mandzo nije bolji igrač od Dzeke...zapravo možda je već neko vrijeme "korisniji" igrač, jer je ovaj vaš malo neozbiljan, ali već sam pisao da je Dzeko puno veći napadački potencijal od MandzeTebi kao navijacu Hrvatske su Madzukic i Modric bolji od Pjanica i Dzeke,kod nas/mene je obrnuto i to se nece promjeniti nikad,a istina je vjerovatno negdje na sredini - skoro pa isti igraci,dosta slicnosti,imaju i mana ali u konacnici se radi trenutno o najatraktivnijim imenima sa ex Yu prostora
ali što se tiče Pjanića, nema ga smisla uspoređivati sa Modrićem i Rakitićem ..to ne mislim samo ja nego većina neutralnih iz drugih zemalja