MARICU TI SI MOJ IDOL!seyonii je napisao/la:da da mogli bi al sa 3 komada u mrezi da se vratite kuci,,,,dobro si prognozirao hehe...svaka cast...tatamata je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama za Zokija!EastStand je napisao/la:Ево " $, " " нас на ?. А ја - % $ " ? $ " " $: % " &
Zna li iko kakvo je stanje u Sarajevu?Kako se drzimo?Mozda bi mogla 3 boda...
![]()
![]()
![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borac_sampion
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO
- Simpatizer
- Kontakt:
Poraz koji je apsolutno ocekivan. Bolje nije ni moglo posto su u prvih 11 bili Damjanovic, Vukobratovic, Puzi, Petrovic i Stanic!
Majko mila, kakav miks neznalica!
Majko mila, kakav miks neznalica!
HAJ FAJV
mene samo zanima ko je nama igrao u napadu
&: ", $, ", ", ", ", ", ", ", $, ".
Тренер: Зоран ".
- Simpatizer
- Kontakt:
" / " " " са & "...
& ? " $ $ $ " " је " нас " са 5 "... & " $ & " " ? $, & $ пораз $ ¥ Сарајева не $.
" " је $ се " у своју "... ' " $ " ¥
& ? " $ $ $ " " је " нас " са 5 "... & " $ & " " ? $, & $ пораз $ ¥ Сарајева не $.
" " је $ се " у своју "... ' " $ " ¥
"" ПУТ ""
Stanicsubzero81 je napisao/la:mene samo zanima ko je nama igrao u napadu
" сезоне:
" $, " ", " & $ а % свега ". % на $ ', & је за све ? " " за оне " су $ " " $ ? сезоне. $ пар " & $ " " $ ", $ " $ сезоне, " је ' $ / посао, " $ & сезоне се $ " ? пао у "(" " $ & ' је тренер). Прва %, ' &, " је $ $ " све. $ %, % ? ? " $ $, првенствено %, ? " "(" " " " $ $ ", ? се у $ $ првенства $ његов $), па $ " ", " не ? " ? ? & $ ?. % " " $ - " јер је ? $ $ " &. У $ $ првенства, $ нас је " тај пех $ се $ ", & важна " у % ". Са потпуно ' " " " '(" не познаје " $) ? у $ $ сезоне & $ за $ &. - %, $ $ ",? ? ' $ са 15-& ", " " ? " ? " $ у ватру ? ? ' " на терен, у " ? се $ ово $. % се " ¥, ' $ " ? $ /, ", & " "(? & резервног ?)+ " ", ? """ се ?. & ? се " "($ ' & & ", ? $ $ са $), он је своје $ " " него $, $ ' је " тај трофеј, " " $ $ " $ не & $ ' " ' $ & " за &. % се " тренера, & ? % " ", $ сте " његову ", његову ", & " на & његове ". Не " $ ' је $ & ? ". Тај $ $ сезоне ' се " ? & ? ", а у " ' $ по ". " " ? " $ $ са стране $ говоре. &, '' " у ? " $!!!
% се " $, $ " " $ $ ? $ се $ ' ? $ " $, ја " " ово $, јер то је % % остаје. Наравно / " ? ? $ ' " $ " $, ? " се " $ - управо " & ' & $ се & $, " " &... $ %... О " - % ", $ $ & - ".
? " ? за ' на $ у " $ " " & за $ $ гостовања на ". ? & " $ % " ? ", $ су ? " & са " ?, " је & ? - & прве ".
Све у ', " " је / $ & сезоне(Европа) је остварен " $ се & " на $ $($ се, у ' управо $' се).
АЈ &РАЦ!!!
" $, " ", " & $ а % свега ". % на $ ', & је за све ? " " за оне " су $ " " $ ? сезоне. $ пар " & $ " " $ ", $ " $ сезоне, " је ' $ / посао, " $ & сезоне се $ " ? пао у "(" " $ & ' је тренер). Прва %, ' &, " је $ $ " све. $ %, % ? ? " $ $, првенствено %, ? " "(" " " " $ $ ", ? се у $ $ првенства $ његов $), па $ " ", " не ? " ? ? & $ ?. % " " $ - " јер је ? $ $ " &. У $ $ првенства, $ нас је " тај пех $ се $ ", & важна " у % ". Са потпуно ' " " " '(" не познаје " $) ? у $ $ сезоне & $ за $ &. - %, $ $ ",? ? ' $ са 15-& ", " " ? " ? " $ у ватру ? ? ' " на терен, у " ? се $ ово $. % се " ¥, ' $ " ? $ /, ", & " "(? & резервног ?)+ " ", ? """ се ?. & ? се " "($ ' & & ", ? $ $ са $), он је своје $ " " него $, $ ' је " тај трофеј, " " $ $ " $ не & $ ' " ' $ & " за &. % се " тренера, & ? % " ", $ сте " његову ", његову ", & " на & његове ". Не " $ ' је $ & ? ". Тај $ $ сезоне ' се " ? & ? ", а у " ' $ по ". " " ? " $ $ са стране $ говоре. &, '' " у ? " $!!!
% се " $, $ " " $ $ ? $ се $ ' ? $ " $, ја " " ово $, јер то је % % остаје. Наравно / " ? ? $ ' " $ " $, ? " се " $ - управо " & ' & $ се & $, " " &... $ %... О " - % ", $ $ & - ".
? " ? за ' на $ у " $ " " & за $ $ гостовања на ". ? & " $ % " ? ", $ су ? " & са " ?, " је & ? - & прве ".
Све у ', " " је / $ & сезоне(Европа) је остварен " $ се & " на $ $($ се, у ' управо $' се).
АЈ &РАЦ!!!
"" ПУТ ""
Čudi me kako niste tako bili realni poslije poklonjenog kupa... svi ste hvalili Marića nakon onih golova koje smo vam poklonili.. Marić razgulio Osima itd..
- Simpatizer
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi da nas zamaras ovakvim besmislenim "konstatacijama"?suntu jeu je napisao/la:Čudi me kako niste tako bili realni poslije poklonjenog kupa... svi ste hvalili Marića nakon onih golova koje smo vam poklonili.. Marić razgulio Osima itd..
HAJ FAJV
? " то ' ", " & ".suntu jeu je napisao/la:Čudi me kako niste tako bili realni poslije poklonjenog kupa... svi ste hvalili Marića nakon onih golova koje smo vam poklonili.. Marić razgulio Osima itd..
" је ? " " у ' ?(" - & $ $ зрно), $ ' ' $ ?, " сте се / ? ? " ? " " " готова.
А $ $ ? ?, " ? је. " ' је % управа ? " %.
"" ПУТ ""
Pa kad je toliko dobar strucnjak koji je "razgulio taktikom" jednog Osima - što ga onda tjerate??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jbg i vama su kup poklonila 2 nasa igracaEastStand je napisao/la:" ' је % управа ? " %.
Je l ti razumijes izreku "i corava koka jedno zrno ubode"?Niko nije rekao da je on strucnjak,i ta utakmica protiv Zeljeznicara je jedina bila dobra.Ostalo je sramota.drop je napisao/la:Pa kad je toliko dobar strucnjak koji je "razgulio taktikom" jednog Osima - što ga onda tjerate??
Treci put castimo
EastStand je napisao/la:? " то ' ", " & ".suntu jeu je napisao/la:Čudi me kako niste tako bili realni poslije poklonjenog kupa... svi ste hvalili Marića nakon onih golova koje smo vam poklonili.. Marić razgulio Osima itd..![]()
Uzmi statistiku oba susreta ako već nisi vidio na koji je način Borac postigao zgoditke na Grbavici.
' то ' ' " управо & & " твог ? горе $.blablabla je napisao/la:jbg i vama su kup poklonila 2 nasa igracaEastStand je napisao/la:" ' је % управа ? " %.
Све је то " $ $.
"" ПУТ ""
" је &'о ", све " ? " не &.suntu jeu je napisao/la:EastStand je napisao/la:? " то ' ", " & ".suntu jeu je napisao/la:Čudi me kako niste tako bili realni poslije poklonjenog kupa... svi ste hvalili Marića nakon onih golova koje smo vam poklonili.. Marić razgulio Osima itd..![]()
Uzmi statistiku oba susreta ako već nisi vidio na koji je način Borac postigao zgoditke na Grbavici.
& ' не $ " "...
"" ПУТ ""
Hebo vas patak vas,ako vako nastavite eto me prvom prilikom da bodrim Borac(morate mi reci samo kad igra ovog ljeta) posto sam na odmoru od 19 jula pa do 16 augusta...hehehe povedem sinove malo na utakmicu,onda ce me zena pustiti.Neutral je napisao/la:Ima li išta od Zenice![]()
Dobro, ako neki kažu da nije to vezano za Borac, jeste. Ona je prisustvovala utakmici Borac-Olimpik, navijačica Borca, tako da pričamo malo o njoj. Možda nađe neki angažman u Borcu.
Gledao sam sve to već haha
Edit:
Je li ova plavuša ona ista što je na utakmici bila
Uf da sam malo mladji,tj da nisam ozenjen znao bih kako.Al mozda moze ko u onoj pjesmi: "Ozenjen sam a kao momak zivim",nego bez sve sale,kad vam igra Borac jer ja sam uskoro u Krajini.
I jos nesto,jel sve bezbjedno tamo za djecu itd...i da li se jos gleda na nacionalnost i to,mozda je ovo pitanje glupo,al **** ja sam na Zapadu i jos smo pod uticajem onog svega i tako????
Mi cim vidimo nekoga da nije iz Banjaluke odmah organizujemo hajku na njega,onaj ko ga ulovi,nabija stranca na kolac i stavlja ga kao trofej ispred svoje kuce,a nase stanovnistvo ne prica nego se glasa skvicanjem tako da vi sa Zapada trebate biti jako oprezni ili jos bolje,nemojte ni slucajno dolaziti u ovu divljinu.
Ne preseravaj bogati.Schlager je napisao/la:Mi cim vidimo nekoga da nije iz Banjaluke odmah organizujemo hajku na njega,onaj ko ga ulovi,nabija stranca na kolac i stavlja ga kao trofej ispred svoje kuce,a nase stanovnistvo ne prica nego se glasa skvicanjem tako da vi sa Zapada trebate biti jako oprezni ili jos bolje,nemojte ni slucajno dolaziti u ovu divljinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.