Ko da nam je Reis malo ofalio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo tako, pa igracima koji igraju u nasoj ligi, a imaju slobodne papire je ostanak u ovoj ligi zadnja opcija.THEC je napisao/la:keli1946 je napisao/la:Citam nedavno neki strumf pise na njihovoj temi ono kao komsije se raspadaju, nema vise para zato se desavaju silni odlasci, svi im odose nista od evropskog sarajeva i onda se na to primi bruka nekih junfera od "17"godina pa pocnu paniku po forumu ispoljavati![]()
to ti je samo nas mentalitet burazeru, sve bi preko noci, niko ne zna za sabur i kontaju da je ovo FM samo kliknes na igraca, posaljes ponudu i eto njega
edit: i jos nesto, ja licno bih se i prepao da dovedemo par igraca do prozivke, tj do polovine januara, jer ako ganjamo dobre igrace a vjerujem da ganjamo, neke od njih ni do pocetka februara ako ne dovedemo nece biti cudno, a znam da bi se mnogi sjebavali ako bi prosao i skoro citav januar a da se niko ne dovede a u stvarnosti je to vrlo moguce da se tako i desi
Rekle su komšije da smo u teškoj situaciji tako da ne očekuje punoVivaLasVegas je napisao/la:Mozemo li se nadati prije Antalye kakvom zvucnom imenu?
nemamo budžetPantelija je napisao/la:Rekle su komšije da smo u teškoj situaciji tako da ne očekuje punoVivaLasVegas je napisao/la:Mozemo li se nadati prije Antalye kakvom zvucnom imenu?
Raspadamo se a Dino s viri ko miš mekinjas
Pa kad bi slusali komsije nebi nas nigdje bilo. Ja ocekujem nekog majstora sa loptom da pita gore BrazilcaDenchiNL je napisao/la:nemamo budžetPantelija je napisao/la:Rekle su komšije da smo u teškoj situaciji tako da ne očekuje punoVivaLasVegas je napisao/la:Mozemo li se nadati prije Antalye kakvom zvucnom imenu?
Raspadamo se a Dino s viri ko miš mekinjas![]()
![]()
neko Ibričića , neko Simeunovića
Mirele,MireleFrancescoTotti je napisao/la:Yeboti obitelj. Nemamo budjet
Besic je napisao/la:
Pa ne mogu da vjerujem
Milance, MilanceBesic je napisao/la:
Pa ne mogu da vjerujem
Stvarno kad se sve sumira, nevjerovatno je koliko smo napredovali u svakom smislu, jedino malo je losa trenutna situacija na tabeli ali i to ce biti ok na kraju i da cemo uzeti bar jedan trofej.muhamedhulk je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/intervjui/i ... ajevo/2783
...
pa dok se ne završi, dok ne bude gotova, sigurna stvar, sigurno se nećemo blamirat i predstavljat planove svake 2 godine kad nemamo ništa dobro reći ko neki premijerligaši, obećavati kule i zgrade bez čistih papira, i sl.VivaLasVegas je napisao/la:Stvarno kad se sve sumira, nevjerovatno je koliko smo napredovali u svakom smislu, jedino malo je losa trenutna situacija na tabeli ali i to ce biti ok na kraju i da cemo uzeti bar jedan trofej.muhamedhulk je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/intervjui/i ... ajevo/2783
...
Samo bi konacno volio da neko kaze Sarajevo ce imati stadion 2017, 18, 19e.... nebito i da se zavrsi sa tom pricom, a ne uvijek je prica kako se radi na tome. Pa do kad vise...
Koliko puta istu pricu pircaju ... dosadno mi vise i citati :/muhamedhulk je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/intervjui/i ... ajevo/2783
...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, NeSamSafetee i 74 gosta.