PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Convicts1988
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Convicts1988 » 29 dec 2015, 23:31

Morteme, koliko imaš godina ? Čelik ima 3 titule prvaka BiH .

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 29 dec 2015, 23:34

Mortem legendo :urnebes: :mrgreen: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2015, 23:36

Ni ovaj Faraon ništa bolji nije, čuj vjerovatno i trofeja a nabrojo Brotnjo, Modriću
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2015, 23:38

FaraonTM je napisao/la:To je ime odbijeno, nikad nije bilo službeno.

Pa šta je po tebi definicija veličine kluba ako nisu tradicija/historija, uspjesi i trofeji. Hvala Bogu Željo ih ima, ima ih Sarajevo ali Željo ih ima više. Valjda je zato i veći klub.

Velež sveukupno ima više ako ništa historije i uspjeha od Zrinje i Širokog.

Sloboda i Čelik isto tako imaju veću historiju od Modriče, Leotara i Brotnja. Čelik vjerovatno i trofeja, dobro Sloboda je klub bez trofeja al' yebiga duže su vremena na velikoj sceni Ex-Yu fudbala pa su i popularniji od ove trojke.
Ma pise ovdje da se zvalo Miskin Crni jedan mali period pa je promijenjeno brzo ali nisam bas siguran sto se tice ovoga. Sve zajedno sada Zeljo ima vise i po ko zna koji put imas ti i tvoj klub moj naklon do poda zbog rezultata poslije rata makar sto se tice nase lige dok smo u Evropi mi pokusali nesto vise (play-off x2) ali i to je zavrsilo neuspjesno nazalost. Vidis, Zrinjski i Siroki su duplo trofejniji od Veleza ali opet nisu veci klub zbog sveukupne historije, shvatas sta hocu da ti kazem? Velez jos nikada nije bio prvak ali opet to ne mijenja neke stvari. Po meni makar, klub koji je igrao drugu ligu 11 godina (meni se cini) :mrgreen: ne moze trenutno biti veci klub od Sarajeva isto kao sto Zrinjski i Siroki ne mogu biti veci klub od Veleza jer imaju par trofeja vise poslije rata, o tome mozemo pricati kada nasa djeca budu kao mi i stariji jer ce se tada stvari znacajno promijeniti jer nemoj zaboraviti da se igralo 50 godina u Jugoslaviji dok se ovdje igra 20 godina da sad ne govorim koliko je bilo teze nesto osvojiti prije rata ali to su druge price sada.

@Convicts, koliko je tebi godina? Faraon je rekao to jer ti trofeji nisu priznati iako ja volim ''pikati'' sve od rata jer je to ipak BiH, nasa drzava a spomenuo sam Celik bezveze bukvalac
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 dec 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 23:39

BadrHari je napisao/la:Ni ovaj Faraon ništa bolji nije, čuj vjerovatno i trofeja a nabrojo Brotnjo, Modriću
Izvini molim te, Čelik ima više trofeja od Brotnja i ModriĆe, jel' ti sad lakše? :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2015, 23:42

FaraonTM je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Ni ovaj Faraon ništa bolji nije, čuj vjerovatno i trofeja a nabrojo Brotnjo, Modriću
Izvini molim te, Čelik ima više trofeja od Brotnja i ModriĆe, jel' ti sad lakše? :pray:
Nepoznavanje materije paša moj lijepi :mrgreen:
Nije ova liga samo Željo i Sarajevo, poštuj i treći najtrofejniji klub, osvajač najvrijednijeg trofeja od svih Bh klubova, te prvog šampiona nezavisne države..
Sad nastavite :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 29 dec 2015, 23:42

Čelik ima trofeja prvaka kao i FK Sarajevo, 3 .. Tako napiši štrumf ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 23:43

MortemHz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:To je ime odbijeno, nikad nije bilo službeno.

Pa šta je po tebi definicija veličine kluba ako nisu tradicija/historija, uspjesi i trofeji. Hvala Bogu Željo ih ima, ima ih Sarajevo ali Željo ih ima više. Valjda je zato i veći klub.

Velež sveukupno ima više ako ništa historije i uspjeha od Zrinje i Širokog.

Sloboda i Čelik isto tako imaju veću historiju od Modriče, Leotara i Brotnja. Čelik vjerovatno i trofeja, dobro Sloboda je klub bez trofeja al' yebiga duže su vremena na velikoj sceni Ex-Yu fudbala pa su i popularniji od ove trojke.
Ma pise ovdje da se zvalo Miskin Crni jedan mali period pa je promijenjeno brzo ali nisam bas siguran sto se tice ovoga. Sve zajedno sada Zeljo ima vise i po ko zna koji put imas ti i tvoj klub moj naklon do poda zbog rezultata poslije rata makar sto se tice nase lige dok smo u Evropi mi pokusali nesto vise (play-off x2) ali i to je zavrsilo neuspjesno nazalost. Vidis, Zrinjski i Siroki su duplo trofejniji od Veleza ali opet nisu veci klub zbog sveukupne historije, shvatas sta hocu da ti kazem? Velez jos nikada nije bio prvak ali opet to ne mijenja neke stvari. Po meni makar, klub koji je igrao drugu ligu 11 godina (meni se cini) :mrgreen: ne moze trenutno biti veci klub od Sarajeva isto kao sto Zrinjski i Siroki ne mogu biti veci klub od Veleza jer imaju par trofeja vise poslije rata, o tome mozemo pricati kada nasa djeca budu kao mi i stariji jer ce se tada stvari znacajno promijeniti jer nemoj zaboraviti da se igralo 50 godina u Jugoslaviji dok se ovdje igra 20 godina da sad ne govorim koliko je bilo teze nesto osvojiti prije rata ali to su druge price sada.
Po meni je veličina Želje baš u tome što je više puta padao i uvijek se vraćao. Druga stvar dobro znaš da nijednom anti-komunističkom klubu, (tu naravno ne mislim da na nacionalističke klubove) u smislu političke pozadine tj. nije imao nikakvih dodira sa tadašnjom vlašću, nije bilo baš jednostavno i nije se mogao porediti odnos države prema Sarajevu i prema Želji. I opet se ne može porediti razlika između Veleža i Zrinjskog sa Sarajevom i Željom, jer 10 godina druge lige od haman 100 postojanja nije ništa u poređenju sa tim da Zrinjski nije postojao 50 godina.

I Morteme Čelik ima titula prvaka BiH kao i FK Sarajevo, jesil' sad zadovoljan Smogovac?

Nije uopšte bila poenta niti umanjiti uspjeh Čelika niti uzdići Modriču i Brotnjo, to ste mogli da skontate prije nego lupite post samo da bi ispali pametni.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 29 dec 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 dec 2015, 23:44

igra i notingham forrest i leeds drugu ligu 20 godina, a imaju vise titula u engleskoj i evropi od sitija, jesu oni veci klub od sitija ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 23:46

Molimo Fukare da ostanu isključeni narednih par sati.. Ili bar dok traje priča o trofejima, jer nisu upoznati sa ovom materijom. Hvala !
Ajzea je forumaš godine !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2015, 23:47

BadrHari je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nepoznavanje materije paša moj lijepi :mrgreen:
Nije ova liga samo Željo i Sarajevo, poštuj i treći najtrofejniji klub, osvajač najvrijednijeg trofeja od svih Bh klubova, te prvog šampiona nezavisne države..
Sad nastavite :mrgreen:
Zovite banjalucane i mostarce da explodira sve o bivsoj drzavi :tokralju: :opaopa:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 dec 2015, 23:49

Psajdak je napisao/la:Molimo Fukare da ostanu isključeni narednih par sati.. Ili bar dok traje priča o trofejima, jer nisu upoznati sa ovom materijom. Hvala !
a kup šljiva iz gradačca ništa a ?

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 23:51

fedeltafrotta je napisao/la:
Psajdak je napisao/la:Molimo Fukare da ostanu isključeni narednih par sati.. Ili bar dok traje priča o trofejima, jer nisu upoznati sa ovom materijom. Hvala !
a kup šljiva iz gradačca ništa a ?
A osvajači Kupa prvoligaša SFRJ? A Federalna liga? A onaj nekakav Mitrov Kup? :pinokio: :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2015, 23:55

fedeltafrotta je napisao/la:igra i notingham forrest i leeds drugu ligu 20 godina, a imaju vise titula u engleskoj i evropi od sitija, jesu oni veci klub od sitija ?
Apsolutno, City kako je buknuo tako se može i ugasiti, dijeli ih jedno strozije finansijsko pravilo.
Bit veliki klub je izdignuti se organizacijski marketingški eventualno i finansijski. Veliki klubovi su institucije. Željo je klub dobrog fudbala, omladinske škole ali i sinonim za sirotinju, mahalu i raju to je dokazao kroz postojanje bezbroj puta. Titula za titulom bez iskoraka popraćena dugovanjima. I kad je ulazio veliki novac dugovi su se povećali.
Po toj velicini uvijek nekako Sarajevi carsija za vas bilo. Široki da nije nacionalisticki nastrojen i da je ovako radio godinama ( uz trofeje ) bi bez sumnje bio najveći BH klub

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 dec 2015, 23:58

Btw pitanje za Sarajlije za šta ćete nas sad zezat kad ne može više smrad, zagađenje, radijacija ? Tables have turned :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 dec 2015, 23:59

Pustite se nas sad, samo nastavite. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2015, 00:02

BadrHari je napisao/la:Btw pitanje za Sarajlije za šta ćete nas sad zezat kad ne može više smrad, zagađenje, radijacija ? Tables have turned :D
Mora li za grad, moze li za klub? ima tu materijala :mrgreen:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 30 dec 2015, 00:03

Šabane vrati balvane ! :D
Ajzea je forumaš godine !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 dec 2015, 00:03

zencu ima ko da brani robiajsi huligani :D

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 30 dec 2015, 00:06

:lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.