Najjača svega mifedeltafrotta je napisao/la:zencu ima ko da brani robiajsi huligani
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Faraone ubleho iz Visokog, tebi vise ni onaj matori lazljivi ulizica iz Vrapcica nije ravan
Dinamo, Zvezda, Partizan i Hajduk (a da ne pricam o klubovima iz BiH) su na pocetku igrali u razlicitim bojama, ali jok samo vasKo Miskin Crni od samog pocetka igrao u plavim bojama
Pa to samo moze Mitoman napisati.
Mi smo u nasoj istoriji mjenjali dva puta grb. Ako nisi znao FK Radnicki je kopirao nas grb, isti taj klub danas koristi svoj prvi grb od 1945.
Divi ovih zenicana, oni dosli pricati o titulama
Dinamo, Zvezda, Partizan i Hajduk (a da ne pricam o klubovima iz BiH) su na pocetku igrali u razlicitim bojama, ali jok samo vasKo Miskin Crni od samog pocetka igrao u plavim bojama
Mi smo u nasoj istoriji mjenjali dva puta grb. Ako nisi znao FK Radnicki je kopirao nas grb, isti taj klub danas koristi svoj prvi grb od 1945.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Convicts1988
- Kontakt:
Zašto ne, imamo 3 osvojene titule, 2 kupa !?MCMXLVI je napisao/la:
Nemam sad vremena da pišem kilometarski post,ovo su po mom mišljenju najveći BiH klubovi kroz historiju:
1. Željo
2. Sarajevo
3. Velež
1. Željo
2. Sarajevo
3. Velež
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolji su ovi sto ni nisu iz Sarajeva, iz gradova gdje ekipe igraju 2-3-4 lige i onda se smiju ko Slobodi i Celiku 
Kod Faraona u gradu najrazvijeniji sport sah
Kod Faraona u gradu najrazvijeniji sport sah
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jesi vidio kako sporadicnim provokacijama hoce nas ponovo da uvuku...cccccctuzlak1987 je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Može tu Velež i ispred Sarajeva komotno.virtuoz je napisao/la:Nemam sad vremena da pišem kilometarski post,ovo su po mom mišljenju najveći BiH klubovi kroz historiju:
1. Željo
2. Sarajevo
3. Velež
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja bih na njihovom mjestu, hajde sto igramo tika taku vec smo poceli i sa pola centra golove davatstaragarda je napisao/la:jesi vidio kako sporadicnim provokacijama hoce nas ponovo da uvuku...cccccctuzlak1987 je napisao/la:![]()
Tu sam te ceko' Samo zelim da se lijepo po.serem na te vase 3 titule, isto kao i na onu nasu iz 98' a pogotov na onu kmeljinu iz 45Convicts1988 je napisao/la:Zašto ne, imamo 3 osvojene titule, 2 kupa !?MCMXLVI je napisao/la:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ti se na svoje možeš posr.ati fino, ali na naše NeMCMXLVI je napisao/la:Tu sam te ceko' Samo zelim da se lijepo po.serem na te vase 3 titule, isto kao i na onu nasu iz 98' a pogotov na onu kmeljinu iz 45Convicts1988 je napisao/la:Zašto ne, imamo 3 osvojene titule, 2 kupa !?MCMXLVI je napisao/la:
Ma poser.em se ja na sve te titule gdje nigdje nisu priznateConvicts1988 je napisao/la:
Ti se na svoje možeš posr.ati fino, ali na naše Ne
Kad vec redate klubove po velicini.
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Velez
4.Celik
5.Borac
6.Zrinjski
7.Siroki
8.Zeljine rezerve
9. Modrica
10.ŽNK SFK 2000
11.Sloboda
12.Olimpic
1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Velez
4.Celik
5.Borac
6.Zrinjski
7.Siroki
8.Zeljine rezerve
9. Modrica
10.ŽNK SFK 2000
11.Sloboda
12.Olimpic
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Za vaš grad sinonim je šta ?
Mirišeš sarajvo
Rating:
1. Celik
2. Velez
3. Slavija
4. Sarajevo
5. Zeljo
6. Sloboda
Mirišeš sarajvo
Rating:
1. Celik
2. Velez
3. Slavija
4. Sarajevo
5. Zeljo
6. Sloboda
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Moze, moze!Convicts1988 je napisao/la:Može tu Velež i ispred Sarajeva komotno.virtuoz je napisao/la:Nemam sad vremena da pišem kilometarski post,ovo su po mom mišljenju najveći BiH klubovi kroz historiju:
1. Željo
2. Sarajevo
3. Velež
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to je top3 koji se sigurno nece mjenjati narednih 20godvirtuoz je napisao/la:Nemam sad vremena da pišem kilometarski post,ovo su po mom mišljenju najveći BiH klubovi kroz historiju:
1. Željo
2. Sarajevo
3. Velež
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Najveci luzeri ove sezone ce biti Sloboda i Sarajevo !
Ko se smije kladiti u ban ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 dec 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa normalno da jeste zato smo i jedinstveni.MCMXLVI je napisao/la:Faraone ubleho iz Visokog, tebi vise ni onaj matori lazljivi ulizica iz Vrapcica nije ravan![]()
Dinamo, Zvezda, Partizan i Hajduk (a da ne pricam o klubovima iz BiH) su na pocetku igrali u razlicitim bojama, ali jok samo vasKo Miskin Crni od samog pocetka igrao u plavim bojamaPa to samo moze Mitoman napisati.
Mi smo u nasoj istoriji mjenjali dva puta grb. Ako nisi znao FK Radnicki je kopirao nas grb, isti taj klub danas koristi svoj prvi grb od 1945.![]()
I ne fataj se jednog dijela posta, ne vrti ploču kako tebi odgovara
I hajde bježi kupusaru idi se svađaj sa Smogovcima i jesu tvoj nivo
@Tuzlak
Ja mislim da je ova Visočka Bosna bara bara sa Slobodom po trofejima, rukomet da ne spominjem
Čak ozbiljno razmišljam da se od sad u rasparavi sa Tuzlacima deklarišem kao navijač Bosne, biće zanimljivije yebiga
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 30 dec 2015, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasto bolan lazes samog sebe da je tako 

Ti se utorak davno trebao sam ugasiti, ti i tvoje opkladeElegant je napisao/la:Najveci luzeri ove sezone ce biti Sloboda i Sarajevo !
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 30 dec 2015, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.