Prosle godine si se zaklinjao da Sarajevo nece biti prvak, cak pisao SIGURNO velikim slovima. Sta bi na kraju?Elegant je napisao/la:Najveci luzeri ove sezone ce biti Sloboda i Sarajevo !
Ko se smije kladiti u ban ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čuj lažem a sve mu fino napisao i još slike stavio. Grob te yebo
Deder ti sa jaranom Convictom razveži koji je klub trofejniji u našoj ligi Čelik ili Sarajevo, bara-bara ste
Deder ti sa jaranom Convictom razveži koji je klub trofejniji u našoj ligi Čelik ili Sarajevo, bara-bara ste
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa najveca je vjerovatnoca da ce Zeljo biti luzer sezone. Ima najslabijeg trenera od ovih 6 koji ganjaju trofej. A i remont u ekipi..
Ako cemo o vjerovatnocama nekim onda na proljece ce najbolje funkcionisati ekipe koje sacuvaju kostur i dovedu ciljana pojacanja
Tako da ja vjerujem svakako u Musemica..
Ako cemo o vjerovatnocama nekim onda na proljece ce najbolje funkcionisati ekipe koje sacuvaju kostur i dovedu ciljana pojacanja
Sloboda neće sigurno, njima je sve osim ispadanja vrhunski uspjeh, jel' tako?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja priznajem da smo igrali u plavim/zutim/zelenim/crnim dresovimaFaraonTM je napisao/la:Čuj lažem a sve mu fino napisao i još slike stavio. Grob te yebo![]()
Ali ti i meni lazes da ste igrali samo u plavim dresovima, pa gdje ces to napisati mitomane?
Zasto to radis VasKo Masni Crni?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nađi ti meni sliku Željinih bordobijelih dresova da i ja priznam isto što i tiMCMXLVI je napisao/la:Ja priznajem da smo igrali u plavim/zutim/zelenim/crnim dresovimaFaraonTM je napisao/la:Čuj lažem a sve mu fino napisao i još slike stavio. Grob te yebo![]()
Deder ti sa jaranom Convictom razveži koji je klub trofejniji u našoj ligi Čelik ili Sarajevo, bara-bara ste![]()
Ali ti i meni lazes da ste igrali samo u plavim dresovima, pa gdje ces to napisati mitomane?![]()
Zasto to radis VasKo Masni Crni?
Hajde bježi Torpederu idi spavat gledaj koja su doba
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dzaba izgleda rasprava o Ibricicevom CV-u, kad nece u zaduzenijeg gradskog rivala.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam ponosan na Torpedo, a jesi ti na Vasku Masni Crni?FaraonTM je napisao/la:
Nađi ti meni sliku Željinih bordobijelih dresova da i ja priznam isto što i ti![]()
Hajde bježi Torpederu idi spavat gledaj koja su doba
Zivis jarane u zabludi, Zeljo kao i Sarajevo su igrali u mnogo razlicitim dresovima i to je jedina Istina.
Kako mislis luzeri?Elegant je napisao/la:Najveci luzeri ove sezone ce biti Sloboda i Sarajevo !
Ko se smije kladiti u ban ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Misliš na Želju? Kakav crni Vaso šta lupaš?MCMXLVI je napisao/la:Ja sam ponosan na Torpedo, a jesi ti na Vasku Masni Crni?FaraonTM je napisao/la:
Nađi ti meni sliku Željinih bordobijelih dresova da i ja priznam isto što i ti![]()
Hajde bježi Torpederu idi spavat gledaj koja su doba![]()
Zivis jarane u zabludi, Zeljo kao i Sarajevo su igrali u mnogo razlicitim dresovima i to je jedina Istina.
" Isprva je ideja bila da se ime kluba promijeni u “Vaso Miskin Crni”, ali je Fiskulturni savez BiH to odbio uz objašnjenje da nijedno društvo ne može nositi ime narodnih heroja, tako da je zadržano ranije ime “Željezničar”."
Eto da pobijemo i ovu mitomansku
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Elegant hoće duplu okladu, prva mu je da će Željezničar biti ispred Slobode na kraju sezone. 
- maroonGiant
- Kontakt:
Dvije titule u jugi naspram njihove jedne i dalje paraju oci i bole košpice navijace nekadasnjeg nk vase miskina cijeg se imena stide i to se nece promjeniti nikada. A mi smo ponosni na Torpedo i na Udarnik i cijelu nasu bogatu historiju..
Sto se tice najubjedljivijih pobjeda u derbijima zna se koje su 6-1 i dva puta po 5-0 a vi se nastavite hvaliti pobjedama u prijateljskim i malonogometnim turnirima.
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Sarajevski_derbi
Obratiti paznju na podtemu rekordi, pozdrav za plave dame
Sto se tice najubjedljivijih pobjeda u derbijima zna se koje su 6-1 i dva puta po 5-0 a vi se nastavite hvaliti pobjedama u prijateljskim i malonogometnim turnirima.
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Sarajevski_derbi
Obratiti paznju na podtemu rekordi, pozdrav za plave dame
Sve je moguce oni su poznati po tome da prodaju 3 boda za 6 sljedece sezone mozda tako sad bude samo obrnuto.Coraco je napisao/la:Elegant hoće duplu okladu, prva mu je da će Željezničar biti ispred Slobode na kraju sezone.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nisam znao da ima i ovu opkladu.Coraco je napisao/la:Elegant hoće duplu okladu, prva mu je da će Željezničar biti ispred Slobode na kraju sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci ljudi vam odbili vas prijedlogFaraonTM je napisao/la:
" Isprva je ideja bila da se ime kluba promijeni u “Vaso Miskin Crni”, ali je Fiskulturni savez BiH to odbio uz objašnjenje da nijedno društvo ne može nositi ime narodnih heroja, tako da je zadržano ranije ime “Željezničar”."
- maroonGiant
- Kontakt:
I boju dresova je mijenjao skoro svaki klub na svijetu koji je nastao prije prve polovice 20 stoljeca, od Barselone preko Mancestera, Liverpula... pa do vase miskina. Pogotovo ato se to nekad nije toliko ni gledalo vec je bilo daj sta das. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.