PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 01:20

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
" Isprva je ideja bila da se ime kluba promijeni u “Vaso Miskin Crni”, ali je Fiskulturni savez BiH to odbio uz objašnjenje da nijedno društvo ne može nositi ime narodnih heroja, tako da je zadržano ranije ime “Željezničar”."
Znaci ljudi vam odbili vas prijedlog :urnebes: E cuj oni imali zelju promjeniti ime u "Vaso Miskin Crni" :tokralju:
Kud im ne dozvolise u pm, bilo bi najruznije ime fudbalskog kluba u historiji! :D Ma da i sad kad cujem nadimak "Zeljkan" malo :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2015, 01:22

Samo cu reci, tj. napisati da ce na proljece Zeljo mnogima da pomrsi racune. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 dec 2015, 01:23

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
" Isprva je ideja bila da se ime kluba promijeni u “Vaso Miskin Crni”, ali je Fiskulturni savez BiH to odbio uz objašnjenje da nijedno društvo ne može nositi ime narodnih heroja, tako da je zadržano ranije ime “Željezničar”."
Znaci ljudi vam odbili vas prijedlog :urnebes: E cuj oni imali zelju promjeniti ime u "Vaso Miskin Crni" :tokralju:
Što znači da je Željezničar uvijek bio i ostao Željezničar za razliku od komšija koji su mijenjali grbove, dresove (najdraži su im oni plavi) i imena kako vjetar puše u svojim godinama nastajanja.

I hajde sad idem u krpe dosta ti je za večeras :urnebes: :wave:

BordoGigante

Ja koliko vidim po ovoj statistici Željo je trofejniji klub od Sarajeva. A to sada čiji je veći i ostale gluposti zanemari :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 01:25

Elegant je napisao/la:Samo cu reci, tj. napisati da ce na proljece Zeljo mnogima da pomrsi racune. :cool:
Hoce ko i prosle godine kad je bilo bordo proljece.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 dec 2015, 01:25

Elegant je napisao/la:Samo cu reci, tj. napisati da ce na proljece Zeljo mnogima da pomrsi racune. :cool:
:urnebes: :lol: :lol:
ZZ

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 dec 2015, 01:27

joker90 je napisao/la: Kud im ne dozvolis u pm, bilo bi najruznije ime fudbalskog kluba u historiji! :D Ma da i sad kad cujem nadimak "Zeljkan" malo :puke:
Ma brate oni da su pametni trebaju odmah sutra postaviti neku tablu zahvalnosti ljudima sto su odbili Vasku Masni Crni.

Sta ti je reci mitomanija. Od blamaze imena on napise, Zeljeznicar ostao isti! :lol:
Faraon iz Viskog, ti jarane nisi svjestan koliko su vas ljudi (ne iz kluba) vec iz saveza spasili, jos ste mjenjali grbove vise puta od nas :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 01:30

MCMXLVI je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Kud im ne dozvolis u pm, bilo bi najruznije ime fudbalskog kluba u historiji! :D Ma da i sad kad cujem nadimak "Zeljkan" malo :puke:
Ma brate oni da su pametni trebaju odmah sutra postaviti neku tablu zahvalnosti ljudima sto su odbili Vasku Masni Crni.

Sta ti je reci mitomanija. Od blamaze imena on napise, Zeljeznicar ostao isti! :lol:
Faraon iz Viskog, ti jarane nisi svjestan koliko su vas ljudi (ne iz kluba) vec iz saveza spasili, jos ste mjenjali grbove vise puta od nas :lol:
Ma navikao sam ja na svasta od ovih zaduzenih i Ugasenih87.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2015, 01:32

Ovo sto je ostalo klubova ostalo je, svaki je prolazio lose stvari da je cudo da postoje uopste :kafa:

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 30 dec 2015, 01:32

:yawn: :zzz:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 dec 2015, 02:26

Agamemnon86 je napisao/la:
Plavo proljeće, a prošle godine na proljeće Sarajevo 34 boda željezničar 33. O kakvom vi plavom proljeću pišete ? Ne razumijem.

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 30 dec 2015, 02:39

jurisicduska je napisao/la:
Agamemnon86 je napisao/la:
Plavo proljeće, a prošle godine na proljeće Sarajevo 34 boda željezničar 33. O kakvom vi plavom proljeću pišete ? Ne razumijem.
Ja nepisem ni o kakvom proljecu,pogotovo plavom gluho bilo.
Nego dosadan frajer.
Prognozira pad Slobode i uspon Zeljeznicara kako je pocela sezona.prelazi u :yawn:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2015, 05:49

Moguce ali tesko cete dostici ovu prednost...medju 4 moze realno je ocekivat..pomrsit racune mozete dobit sve ekipe mesju.4-5 sto se bore za evropu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 30 dec 2015, 06:25

SaltCityAttack je napisao/la:
Moguce ali tesko cete dostici ovu prednost...medju 4 moze realno je ocekivat..pomrsit racune mozete dobit sve ekipe mesju.4-5 sto se bore za evropu
ma druze, sad kad se plava dizel lokomotiva "skotrlja" na nas.....pa sve ce nas raz..bati ko kisa vaser.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 dec 2015, 08:23

Coraco je napisao/la:Elegant hoće duplu okladu, prva mu je da će Željezničar biti ispred Slobode na kraju sezone. :bih:
Nije majka klela sina sto se kockao, vec sto se drogirao! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 30 dec 2015, 11:40

slana_krv je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
ma druze, sad kad se plava dizel lokomotiva "skotrlja" na nas.....pa sve ce nas raz..bati ko kisa vaser.
Jaooo kad se zaletimo u MANov kamion, ima da vam sve osvojene titule izbijemo iz glave.. Čekaj.......
Ajzea je forumaš godine !

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 30 dec 2015, 11:45

Ne mora se Željo boriti za naslov kako bi nekome pomrsio račune. Čak ne moraju ni igrati dobro.
Dovoljno je koja pobjeda protiv nekoga iz vrha da im usere sezonu,a to Željo je sposoban za tako nešto.

Evo već u idućem kolu može dobro otežati posao Širokom,a ako Sarajevo izgubi od Zrinjskog postoji velika šansa da bi ih na Koševu mogli izbaciti iz borbe za titulu.

Željo nema nikakve šanse za naslov,ali sigurno da će igrati veliku ulogu u tome ko će na kraju biti prvak.
Iskreno,jako teško će Željo i do Europe preko prvenstva,eventualno mogu prestići Radnika i završiti 5. ali to nije dovoljno.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 30 dec 2015, 11:51

Ne znam ko ce biti prvak, ne znam ko ce biti drugi ali znam da kone nece ni evropu izboriti:)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 30 dec 2015, 12:10

Moguce ali tesko cete dostici ovu prednost...medju 4 moze realno je ocekivat..pomrsit racune mozete dobit sve ekipe mesju.4-5 sto se bore za evropu[/quote]

ma druze, sad kad se plava dizel lokomotiva "skotrlja" na nas.....pa sve ce nas raz..bati ko kisa vaser.[/quote]
Jaooo kad se zaletimo u MANov kamion, ima da vam sve osvojene titule izbijemo iz glave.. Čekaj.......[/quote]

heheh :thumbup: jbg..

ali nemoj bolan u kamion, pa ko ce vam prevoziti materijal za tornjeve :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 dec 2015, 15:52

FaraonTM je napisao/la: Da da na silu momak, Policijski klub Topredo on the road :kafa: :urnebes:

Postavio sam ti dvije slike, za obje moraš malo uključiti mozak, mislim žao mi je ali tako je. Probaj skontati o čemu pričam možda nadođeš, pritom ne mislim na mijenjanje grbova iz decenije u deceniju to maltene radi svaki klub na svijetu :kafa:

Evo ti još i ovo da malo razvijaš moždane vijuge. Hajd sad voz od mene i kad skontaš javi se :wave:

buraz jel ti fakat vjeruješ u ovo???

Željo ispada iz lige, Torpedo ulazi u ligu, Torpedo kupi nekoliko igrača iz želje(normalno jer se svakom igraču ostaje u najvišem takmičenju),
ovo se dešava svake godine, čak igrači imaju klauzule u ugovoru ako klub degradira da postaju slobodni igrači....da stvar bude još ofirnija i ostali igrači iz želje odlaze u druge klubove(ponovo jer im se igra u najvišem takmičenju, više para itd.)...ti klubovi nisu rivali niti je tu išta čudno prelasci iz jednog u drugi klub igrača je uobičajeno vrlo jer je i postojanje ugovora rijetkost....

ali jok to je nešto "čudno,magično i zlo"

druga stvar dekret se proglašava da se Torpedo pojača najboljim igračima i nigdje boljih od ovih što ispadaju iz lige i bore se za opstanak hahahahahah
i to 7 komada :D :lol: i kaže ti članak da su ostali igrači Torpeda bili iz slobode i udarnika(od kojih je nastao) i još "neki" iz Mostara i B.Luke, a toliko su bili dobri da im ime nije spomenuo??? jak dekret u pm!! ahahahahahahahha

kakav kompleks jbt ne mogu Torpedu oprostit klub postojao godinu dana.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 dec 2015, 16:12

DenchiNL je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Da da na silu momak, Policijski klub Topredo on the road :kafa: :urnebes:

Postavio sam ti dvije slike, za obje moraš malo uključiti mozak, mislim žao mi je ali tako je. Probaj skontati o čemu pričam možda nadođeš, pritom ne mislim na mijenjanje grbova iz decenije u deceniju to maltene radi svaki klub na svijetu :kafa:

Evo ti još i ovo da malo razvijaš moždane vijuge. Hajd sad voz od mene i kad skontaš javi se :wave:

buraz jel ti fakat vjeruješ u ovo???

Željo ispada iz lige, Torpedo ulazi u ligu, Torpedo kupi nekoliko igrača iz želje(normalno jer se svakom igraču ostaje u najvišem takmičenju),
ovo se dešava svake godine, čak igrači imaju klauzule u ugovoru ako klub degradira da postaju slobodni igrači....da stvar bude još ofirnija i ostali igrači iz želje odlaze u druge klubove(ponovo jer im se igra u najvišem takmičenju, više para itd.)...ti klubovi nisu rivali niti je tu išta čudno prelasci iz jednog u drugi klub igrača je uobičajeno vrlo jer je i postojanje ugovora rijetkost....

ali jok to je nešto "čudno,magično i zlo"

druga stvar dekret se proglašava da se Torpedo pojača najboljim igračima i nigdje boljih od ovih što ispadaju iz lige i bore se za opstanak hahahahahah
i to 7 komada :D :lol: i kaže ti članak da su ostali igrači Torpeda bili iz slobode i udarnika(od kojih je nastao) i još "neki" iz Mostara i B.Luke, a toliko su bili dobri da im ime nije spomenuo??? jak dekret u pm!! ahahahahahahahha

kakav kompleks jbt ne mogu Torpedu oprostit klub postojao godinu dana.....
Pa da smo uzimali na silu, imali sm pravo na to.. Ipak smo mi domaci gradski klub, a oni dosljenenici :bih:
Koga je u to vrijeme bolila kita za tamo neke izbjeglice i njihove klubove :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.