NK Zvijezda Gradačac

carli22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la carli22 » 27 dec 2015, 22:51

Shadows je napisao/la:Moze li se Zvzd ukljucit u borbu za titulu?
Zvijezda je u borbi za titulu, a dal ce je osvojit to je pravo pitanje ;)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 29 dec 2015, 11:13

Zavrseni
Fedja dudic ....davno si trebao obuci zvijezdin dres
Vidovic .....?????vidjet cemo kakav je
Mujic sloboda ...dobro dosao
Ramic sloga ???????
Zavrsen je i momak iz modrice kazu da je veliki kapitalac.....
Brckalic trazi malo vise nego sto smo ocekivali ali nadam se da ce naci kompromis
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
I pojavila se nova dvojica stoper celika i gavric novi travnik

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 29 dec 2015, 11:35

desetkamarakane je napisao/la:Zavrseni
Ramic sloga ???????
Brckalic trazi malo vise nego sto smo ocekivali ali nadam se da ce naci kompromis
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
po meni vidovic i ramic nisu za Zvijezde naravno ako mislis na vidovica koji je bio vec kod nas a sad je u orasju pa taj momak nemoze izdrati 25 min na terenu za ramica mislim isto da nije za nas jer bio jedno vrijeme i nije nista pokazao
a da li znas mujic da li bi trebao doci na posudbu ili ce ipak potpisati za nas a sto se tice morankica mislim da nam on nije potreban i druze ako bilo jos sta zna samo pisi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 dec 2015, 12:42

Ramic sloga ???????
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
Drug neki od ovih igrača koje si nabrojao bi bili ekstra pojačanja. Samo ili ti nemaš tačne informacije ili naša uprava opet lupa ko maksim po diviziji. Dudić, Mujić, Ramić tri igrača skoro istih karakteristika, ne znam čemu bi služila sva trojica i da otjeraju sve napadače koje trenutno imamo. Zato čisto sumnjam da će sve trojica gore nabrojanih doći.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 29 dec 2015, 16:02

Vidovic iz viteza nije bio kod nas
Ostali igraci neigraju iste pozicije .....i dzaba raspravjati o tom jer igraci su polivalentni :bih:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 dec 2015, 21:13

Fedja je igracina rado vidjen u crveno bijelom dresu mada mislim da je iluzija stokic da zaigra al hajd. Ovi ostali tako tako mada Moranka bi isto dobro dosao.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 21:17

Pa s obzirom kako je Joco odigrao polusezonu u Želji ništa nije nemoguće pa i to da dođe u Zvijezdu. Mada još uvijek mislim da na konto starih zasluga može nači angažman u Premijer ligi, možda se vrati u Borac...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 dec 2015, 21:39

Od ovog gore sto je nabrojano što se tiče napada Dudic i Mujic bi bili više nego dovoljni(ostavit jos Rileta za klupe i taman).Tako da Jocu ne treba prizivati. Vidović iz Viteza, ako je to igrač na kojeg mislim prije igrao u Olimpik takođe solidno pojačanje. Bilo bi dobro probati ako ikako moze dovesti Bubu, jednog dobrog veznog i Jasku Moranjku da malo pojača konkurenciju u odbrani.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 dec 2015, 10:03

Fino izgleda ova lista pojacanja jos da se ostvari.Mislim da za nas Sloboda moze puno odradit posudbom ili pustanjem Mujica,Moranjkica i eventualno Krpica i uz par ovih nabrojanih pl je skroz blizu.Nadam se da i strucni stab nece izigrat povjerenje uprave i da ce odradit kvalitetno zimske pripreme,a nase je da to ispratimo na tribinama u sto vecem broju i vratimo Zvijezdu gdje joj je mjesto.

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 30 dec 2015, 10:56

combe je napisao/la:Od ovog gore sto je nabrojano što se tiče napada Dudic i Mujic bi bili više nego dovoljni(ostavit jos Rileta za klupe i taman).Tako da Jocu ne treba prizivati. Vidović iz Viteza, ako je to igrač na kojeg mislim prije igrao u Olimpik takođe solidno pojačanje. Bilo bi dobro probati ako ikako moze dovesti Bubu, jednog dobrog veznog i Jasku Moranjku da malo pojača konkurenciju u odbrani.
Nije to taj Vidovic, taj Vidovic je vec par sezona u RNK Split. Ovaj Vidovic je malo manje poznat. Ovo je igrac koji je redovno grijao tribine u Vitezu pa uskoci ponekad da dobije par minuta kada ima povrijedjenih i kartoniranih.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 31 dec 2015, 12:12

Evo kako SS.ba navodi naši su u pregovorima sa Dudićem,Mujićem i Moranjkićem...ovo su igrači s kojima bi mogli napasti Pl-u..nama bi trebao još jedan kreativac i dobro krilo i to bi bilo to...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 dec 2015, 13:17

Stokić navodno nebi sa konja na magarca,vreba inozemstvo....u Zelji je navodno imao dobru platu naspram ove sto bi imao u Zvijezdi,samo se pitam koliko li je imao u Borcu prije toga :problem:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 jan 2016, 11:36

Čuj Zvonić napusta Zmajeve...hm....pravi se mjesto Moranjkiću,po meni Zvonić bolji,moguće i skuplji,al ajd

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 jan 2016, 12:17

Nije Zvonic konkurencija Jaski. Zvoniceva prirodna pozicija je zadnji vezni on je samo po potrebi uskako na stopera. Jaski se može pravit mjesto ako odu Mornar, Pejic, Serba.Al nevidim potrebe da iko od njih ide Jako je tu da zaostri konkurenciju. Jedini bi problem bio što su i Pejic i Jasko ljevaci pa ne bi mogli igrati zajedno na stoperima. Jedan bi onda trebao na lijevog beka, opet tu nastaje problem jer mislim da je tu poziciju Lazo sasvim korektno pokrivao.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 jan 2016, 17:14

combe je napisao/la:Nije Zvonic konkurencija Jaski. Zvoniceva prirodna pozicija je zadnji vezni on je samo po potrebi uskako na stopera. Jaski se može pravit mjesto ako odu Mornar, Pejic, Serba.Al nevidim potrebe da iko od njih ide Jako je tu da zaostri konkurenciju. Jedini bi problem bio što su i Pejic i Jasko ljevaci pa ne bi mogli igrati zajedno na stoperima. Jedan bi onda trebao na lijevog beka, opet tu nastaje problem jer mislim da je tu poziciju Lazo sasvim korektno pokrivao.
Bitno je da Morankic dodje ,ostavio je on dubok trag u Zvijezdi zahvalan igrac odlicno igra mjesto stopera i lijevog bocnog.Mada po meni ako dodje on ide sigurno na mjesto stopera pejic na svoju prirodnu poziciju lijevog bocnog.Neka oni nama dodju kako se najavljuje pa nek trener bude na slatkim mukama ;)

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 01 jan 2016, 23:14

Serba ima ugovor do kraja sezone i ako bude bilo ponuda za njega on ide, a kako ja znam za njega je jos davno bilo ponuda tako da je za ocekivat da nas napusti u ovom prelaznom roku
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 jan 2016, 10:54

Eto Vidovica.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 jan 2016, 12:56

koliko vam je tacna informacija da Denis Zvonic napusta Zvijezdu i da li znate tacno tko jos odlazi ili je otisao
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jan 2016, 14:44

Ramic sloga ???????
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
Dokle je ovo stiglo druže osim Vidovića pošto vidimo da je on stigao. Moje želje od ovog nabrojanog su: Dudic, Mujic, Moranjakic, Diatta i kada bi jos mogao Janković iz Veleza i to bi bilo više nego dovoljno.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jan 2016, 22:04

jel trener bivsi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.