FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 30 dec 2015, 16:16

PitarBordo je napisao/la:
A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj. :salut:
Promašaj je malo teška rijec, prije bih rekao greška. Greška trenera Dzenana, strucnog štaba i uprave, koja je sve to dozvolila. Dobro oni znaju šta se dešava i gdje je problem, ali dok ne dođe do vrhunca oni ne reaguju ili nemaju muda.
Das Ist Walter

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 30 dec 2015, 16:22

Zip je napisao/la:Fala Stepanovu sto nam je za 6 mjeseci uzeo oko 100k KM :D

On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednu :D Jedna utakmica=jedna mjesecna plata :mrgreen:
Ekonomicno bgmi
I vratio 50 000 za slobodne papire.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 16:23

miden je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj. :salut:
Promašaj je malo teška rijec, prije bih rekao greška. Greška trenera Dzenana, strucnog štaba i uprave, koja je sve to dozvolila. Dobro oni znaju šta se dešava i gdje je problem, ali dok ne dođe do vrhunca oni ne reaguju ili nemaju muda.
Kako ćemo deklarisati mi je najmanje bitno, činjenica je da je to samo jedan u nizu igrača koji je dobio fine pare (pa makar to bilo i 50.000 KM) da nas prati sa tribina, a onda i sporazumni raskid. Mislim da je sasvim u redu da se poziva na odgovornost za greške, nije to pljuvanje niti neko nekoga mrzi - jednostavno ako ćemo hvaliti nekoga za dobro, moramo pozivati i na odgovornost za loše. Ova greška nas je skupo koštala, a to je činjenica, složit' ćeš se?
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 dec 2015, 16:26

Da smo sve ovo uradili prije 6 mjeseci sad bi bili prvi na tabeli, sa najmanje 6 bodova prednosti..Ovako cemo strepiti do zadnjeg kola hocemo li izboriti Europu ili cemo ostati suhoh qurca
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 dec 2015, 16:27

RuleHz je napisao/la:

On je meni se cini odigrao 6 utakmica.. Mjesecno po jednu :D Jedna utakmica=jedna mjesecna plata :mrgreen:
Ekonomicno bgmi
Zato je Adžo samo jednog jarana još ubacio u klub a ne dvojicu koliko je planirao ranije! :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 16:28

Da hoce amidza sve svoje ljude postaviti u klubu, da se pitaju oko finansija i svake marke. Sto je manje bosnjaka oko love, manje su sanse da ce biti malverzacija i talova.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 30 dec 2015, 16:29

Najprometniji smo klub u Državi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 30 dec 2015, 16:29

RuleHz je napisao/la:

Ekonomicno bgmi
Aha i dao nam jos 200 000 kaze da ne budemo losi na nekom drugom igracu nebi mogo zaspat da tako ispadne. Kakva suplja pa lakse bi i kulturnije bilo da kazu zeznuli smo stvar ovako nas sve smatraju glupanima. Amidza je krenuo pritiskati nadam se da ce do kraja uzeti sve u svoje ruke.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 16:32

High je napisao/la:Najprometniji smo klub u Državi.
6699 postova... Ili što bi prije na jednom drugom forumu zvali opšta orgija. :D
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 dec 2015, 16:32

RuleHz je napisao/la:

Ekonomicno bgmi
I pitao "treba li jos da dam".

Najgore od svega sto smo mi kao laici sve ovo vidjeli i kritikovali prije godinu dana.
A njih 20 gore se prave pametni i rade katastrofalne greske. Zivota mi, da sam Amidza sve bih nogom nabio da se zezaju sa mojim parama na ovaj nacin.
Haj halal im ovo sve, ako su se opametili i ako su naucili neke stvari.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 30 dec 2015, 16:38

PitarBordo je napisao/la:@keli Ko su ti sad pljuvači? Imenuj. :lol:

Još 59 dana 22 sata 33 minute i 44 sekunde: http://clientmarketing.ba/fks/ :D
Ti si dobar lik, vecinom se slazem a za promasaje se slazem s tobom ja sam jedino od promasaja o hebiba nesto ocekivao.
Naravno da nije pljuvac svako ko kritikuje i ko ima drukcije misljenje ali neki stvarno pretjeruju i jasno se moze prepoznati njihova namjera
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 16:40

keli1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:@keli Ko su ti sad pljuvači? Imenuj. :lol:

Još 59 dana 22 sata 33 minute i 44 sekunde: http://clientmarketing.ba/fks/ :D
Ti si dobar lik, vecinom se slazem a za promasaje se slazem s tobom ja sam jedino od promasaja o hebiba nesto ocekivao.
:thumbup:
Samo Saraj'vo.

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 16:42

Opet forum poziva na odgovornost ,ahahahahahaa....a milja - dvije ljudi na Kosevu,i ono bi pozivalo na odgovornost.Gdje vi ucite logiku ?

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 30 dec 2015, 16:43

Evander je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:

Ekonomicno bgmi
I pitao "treba li jos da dam".

Najgore od svega sto smo mi kao laici sve ovo vidjeli i kritikovali prije godinu dana.
A njih 20 gore se prave pametni i rade katastrofalne greske. Zivota mi, da sam Amidza sve bih nogom nabio da se zezaju sa mojim parama na ovaj nacin.
Haj halal im ovo sve, ako su se opametili i ako su naucili neke stvari.
Ma jok, ne.
On trazio papire i jos mu mi dali 200 000 km da ga isplatimo do kraja ugovora, sad ti je lakse mislim :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 dec 2015, 16:47

joker90 je napisao/la:Da hoce amidza sve svoje ljude postaviti u klubu, da se pitaju oko finansija i svake marke. Sto je manje bosnjaka oko love, manje su sanse da ce biti malverzacija i talova.
:clap:

Bosnje gladnije od **** :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 dec 2015, 16:48

PitarBordo je napisao/la:
miden je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A ako je upravljačka struktura FK Sarajevo morala da dovede igrača i da dobre DOBRE pare njemu dadne da bi skontali ono što je čak i većina navijača primjetila prije na godinu dana, onda stvarno i nije promašaj. :salut:
Kako ćemo deklarisati mi je najmanje bitno, činjenica je da je to samo jedan u nizu igrača koji je dobio fine pare (pa makar to bilo i 50.000 KM) da nas prati sa tribina, a onda i sporazumni raskid. Mislim da je sasvim u redu da se poziva na odgovornost za greške, nije to pljuvanje niti neko nekoga mrzi - jednostavno ako ćemo hvaliti nekoga za dobro, moramo pozivati i na odgovornost za loše. Ova greška nas je skupo koštala, a to je činjenica, složit' ćeš se?
Slažem se, ali ni prva ni posljednja. Grešaka je bilo i bice, zato ih treba svesti na minimum. Nije toliko ni zbog para, više mi je krivo što Stepanov nije iskorišten adekvatno. Zna se šta je pljuvanje, a ovo o cemu mi pricamo su kritike. To ne znaci da tjeram ovu upravu, nego da ispravljaju greške i uce na istim.
Das Ist Walter

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 16:49

miden je napisao/la:Slažem se, ali ni prva ni posljednja. Grešaka je bilo i bice, zato ih treba svesti na minimum. Nije toliko ni zbog para, više mi je krivo što Stepanov nije iskorišten adekvatno. Zna se šta je pljuvanje, a ovo o cemu mi pricamo su kritike. To ne znaci da tjeram ovu upravu, nego da ispravljaju greške i uce na istim.
:thumbup:
Samo Saraj'vo.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 30 dec 2015, 16:56

Nas je Step kupio svojim fajtom, realno ucinak nikakav, bruka je da smo skoro 40 igraca navukli na grbacu kluba, trebala je celicna metla, nihe mi zao nikog licno, jer se ne vezem za igraca, pogotovo koji je kratko tu, volim Sarajevo likovi me ne interesuju, jedva cekam dolazak ostalih pojacanja, Sarajevo ce biti sve drugo prolazi
Mosa RajvoSa

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 30 dec 2015, 17:02

Pa koliko sad imamo igraca u rosteru? Koliko se jos ocekuje odlazaka/dolazaka?

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 30 dec 2015, 17:03

Ma ne znams ta kukate za pojacanja i tako to... pa mi smo se rijesili svih koji nisu igrali ko Jese i koji su bili visak a plate im se palcale beze... Doveli smo Denija i Kuadija i realno ti je to po meni... imamo ovu djecu Osmankovica, Veladzica, ako planiras od njih ista napraviti moras ih sad gurnuti.
Stoperski par Kovacevic- Barbaric su odlicno fkt, tu je i Mihojevic kojieg moramo da guramo sada, a moze i Berberovic da uskoci.
Kalas moze i lijevo i desno, a imamo Kadusica i Bekica bekove, ovi brazilci... ma NATO smo bgm :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee i 66 gostiju.