FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 30 dec 2015, 17:06

Ne gledamo mi Tana na terenu, ali nemojte sad te fraze..sve zapocinje van terena, i sve bitnije stvari se desavaju van terena; pocevsi od obezbjedjivanja terena za trening, dovodjenja igraca, trenera, davanje plata i sl. aktivnosti. Bez svega toga, nemas ti sta vidjeti ni na terenu - gledao bi Melunovica, Radulovica i sl. A sad gledamo Benku, Krstu, Delaca i sl. igrace (znam da je i ovo izlizana prica, ali tako dodje).

Ja na Klub ne gledam odvojeno, jer nisam neko koga Klub zanima 90 min kad je utakmica, nego gledam sliku malo sire. Organizacijski je Klub na vecem nivou nego sto je to sportski segment. Moje misljenje je da je to zato sto ljudi koji vode Klub nisu iskusni u vodjenju Kluba, ovo im je prvi put da mogu na miru razmisliti sta i kako (odmah to stvara veci pritisak, jer neuspjeh je veci kad ti imas sa cim dovesti igraca, nego kad krpis ekipu), i zato ovo dovodjenje ovog malog Azijata u Upravu je potez 'par ekselans' sto bi Izet rekao :D

Sto se tice otkaza, na greskama se uci, i to je najbolja skola..sve te pare za plate Stepa, Ikandea itd. se lako vrate kroz prodaju jednog igraca sa kojim 'ubodes', tipa Cimi, Dulja ili neko treci. Promasaja ce uvijek biti, mislim da je to normalno...niko ne zna kako ce se neko snaci u ekipi; primjer Hebibovic. Ali, naravno da kad konstantno grijesis, da moras biti kritikovan, i to je sasvim normalno...

Umjesto Stepa ce doci stoper, Zuka je obecao..sad kakav, budemo vidjeli. Ocekujem nekog u rangu Kove, ne BOOM pojacanje. BOOM ocekujem na sredini, CM/DM.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 17:07

macahz je napisao/la:Ma ne znams ta kukate za pojacanja i tako to... pa mi smo se rijesili svih koji nisu igrali ko Jese i koji su bili visak a plate im se palcale beze... Doveli smo Denija i Kuadija i realno ti je to po meni... imamo ovu djecu Osmankovica, Veladzica, ako planiras od njih ista napraviti moras ih sad gurnuti.
Stoperski par Kovacevic- Barbaric su odlicno fkt, tu je i Mihojevic kojieg moramo da guramo sada, a moze i Berberovic da uskoci.
Kalas moze i lijevo i desno, a imamo Kadusica i Bekica bekove, ovi brazilci... ma NATO smo bgm :)
Kako taj NATO zavrsi ispod Radnika iz Bijeljine sunce ti poljubim?? Peti na tabeli jarane, peeeeeti!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:15

Jelde @joker...sve ovo treba s noge na nogu,sta mislis ?
Kako Celzi haman ispade,je li do igrackog kadra...ha junaci?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 17:20

hasandudic je napisao/la:Jelde @joker...sve ovo treba s noge na nogu,sta mislis ?
Kako Celzi haman ispade,je li do igrackog kadra...ha junaci?
Hasane maloprije sam ti preskocio onaj post za logiku sto si napisao, nisam htio da ti odgovaram, da te ne samaram bezveze. Ne izvrci moje rijeci, ja hocu pojacanja kao i svi normalni, jer 12 kola je do kraja, sa ovim rasporedom i sastavom nemamo sanse za titulu. Kritikujemo ono sto treba, ne trazimo ostavke uprave. Imas 15 postova, a pravi si Hasaaan!(nadam se da znas sta znaci na arapskom)
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 dec 2015, 17:22

Al se ovaj Purić provlači... njegov je red, pa onda možda Okić... :D

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:27

Je li ovo konacan sastav,znas da je to to pa toliko crnjacite ko da je kraj februara,jbt.Nista ja ne izvrcem,tako zvuci tvoje pisanje.
**** te arapski,reci sta znaci i vidim da imas viska slova u mom imenu...ja koliko znam da sam ljepotan http://www.knjigaimena.com/?znacenje-imena-Hasan

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2015, 17:31

hasandudic je napisao/la:Je li ovo konacan sastav,znas da je to to pa toliko crnjacite ko da je kraj februara,jbt.Nista ja ne izvrcem,tako zvuci tvoje pisanje.
**** te arapski,reci sta znaci i vidim da imas viska slova u mom imenu...ja koliko znam da sam ljepotan http://www.knjigaimena.com/?znacenje-imena-Hasan
Nije konacan sastav, moramo jos prodati Krstu i Radovca, onda krecemo u pohod. A nisam ja dzabe stavio ta slova tu, jer kad se akcentuje drugacije, onda ima jedno drugo znacenje. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 dec 2015, 17:32

SiouxLukavac je napisao/la:Al se ovaj Purić provlači... njegov je red, pa onda možda Okić... :D
Purić se provlači, jer ga Ješa još nije vidio kako igra. Ako je Purić spreman, siguran sam da će proći pripreme da se dokaže treneru.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:34

joker90 je napisao/la:
hasandudic je napisao/la:Je li ovo konacan sastav,znas da je to to pa toliko crnjacite ko da je kraj februara,jbt.Nista ja ne izvrcem,tako zvuci tvoje pisanje.
Nije konacan sastav, moramo jos prodati Krstu i Radovca, onda krecemo u pohod. A nisam ja dzabe stavio ta slova tu, jer kad se akcentuje drugacije, onda ima jedno drugo znacenje. :mrgreen:
Akcentuj i napisi sta znaci.
Mlatis brate,al eto...nek se nesto pise.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 dec 2015, 17:36

Merhaba hasane, ko si, ko ti je komamdir?
Meni onaj @hzkosevo i sad smrdi.
Eto...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:37

belosevic28 je napisao/la:Merhaba hasane, ko si, ko ti je komamdir?
Eto...
Treba li broj licne,maticni broj ili moze samo rodni list :facepalm:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 dec 2015, 17:38

Puric je zahvalan igrac, imao je tesku povredu i nije uredu da ga bacamo na ulicu...
Neka se pripremi sad na zimu i neka se izbori za novi ugovor ako vrijedi..

Sad komotno imamo roster za mali fudbal :D

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 30 dec 2015, 17:41

belosevic28 je napisao/la:Merhaba hasane, ko si, ko ti je komamdir?
Eto...
Pa nego prilika da Rosenheim bude veci navijac od nas koji smo 20 godina prisutni. A ti si virtualni navijac sam ne znas naci stadion AFH.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 17:41

Hasan je novi trol, šta fali.
Hzkosevo zvuči kao 99% komentatora na kliksu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:46

PitarBordo je napisao/la:Hasan je novi trol, šta fali.
I sta cemo sad :roll:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 17:47

hasandudic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Hasan je novi trol, šta fali.
I sta cemo sad :roll:
Sklekove.
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 dec 2015, 17:51

Kakva havarija na temi,pa sta je ovo???Jel se to raspadamo,pa se poceli izmedu sebe klati??Ako je nekome susa i svada mu se imate temu "prepucavanja" pa tamo udrite po slanim,strumfovima,listicanima,manite se medusobnih preseravanja,koji vam je
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 dec 2015, 17:53

Gigant konta ja fkt iz Rosenheima hahah, garant je u fazonu da se i prezivam Belosevic.
@uNbx, ponesi cakiju...da si vene isijecem :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 30 dec 2015, 17:56

Dovest ce se igraci zar neko sumnja, treba prvo rascistiti i vidjeti ko ostaje a onda po pojacanja u januaru a ovaj hzkosevo je dobar lik sto ga dirate ako nista bolji je od @velahavle @zeko @pile88 @chwila i drugi, nema veze sto pise na nasoj temi samo neka ne vrijeđa
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 17:59

Ado76 je napisao/la:Kakva havarija na temi,pa sta je ovo???Jel se to raspadamo,pa se poceli izmedu sebe klati??Ako je nekome susa i svada mu se imate temu "prepucavanja" pa tamo udrite po slanim,strumfovima,listicanima,manite se medusobnih preseravanja,koji vam je
Pitaj ovih par sto nisu zadovoljni ekipom isto ko da je zavrsen prelazni rok,ono ne bi znalo granap voditi ali se razumiju u sve fudbalske tokove ko da se bave fudbalom cijeli zivot i znaju kako to fercera.Problem sacekati dok ne pocne i zvanicno prelazni pa da onda pricamo valja li ekipa ili ne.Sad treba udariti svim silama po svemu jer poslije mozda nece biti razloga,to je ta prica koje se treba drzati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, supervizor i 37 gostiju.