Ja na Klub ne gledam odvojeno, jer nisam neko koga Klub zanima 90 min kad je utakmica, nego gledam sliku malo sire. Organizacijski je Klub na vecem nivou nego sto je to sportski segment. Moje misljenje je da je to zato sto ljudi koji vode Klub nisu iskusni u vodjenju Kluba, ovo im je prvi put da mogu na miru razmisliti sta i kako (odmah to stvara veci pritisak, jer neuspjeh je veci kad ti imas sa cim dovesti igraca, nego kad krpis ekipu), i zato ovo dovodjenje ovog malog Azijata u Upravu je potez 'par ekselans' sto bi Izet rekao

Sto se tice otkaza, na greskama se uci, i to je najbolja skola..sve te pare za plate Stepa, Ikandea itd. se lako vrate kroz prodaju jednog igraca sa kojim 'ubodes', tipa Cimi, Dulja ili neko treci. Promasaja ce uvijek biti, mislim da je to normalno...niko ne zna kako ce se neko snaci u ekipi; primjer Hebibovic. Ali, naravno da kad konstantno grijesis, da moras biti kritikovan, i to je sasvim normalno...
Umjesto Stepa ce doci stoper, Zuka je obecao..sad kakav, budemo vidjeli. Ocekujem nekog u rangu Kove, ne BOOM pojacanje. BOOM ocekujem na sredini, CM/DM..