PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kad saznaš za Dinamo povuci paralelu sa Sarajevom i skontat ćeš.
I opet miješaš politiku, ponavljam to nema nikakve veze sa ovim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nema paralele jer niko nije poslije rata prao milijarde preko Sarajeva i gurao ga toliko koliko su Dinamo/Croatiu Njofra i pajde....FaraonTM je napisao/la:Kad saznaš za Dinamo povuci paralelu sa Sarajevom i skontat ćeš.
niti je Sarajevo ikad bilo jednonacionalni klub....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa ti si počeo s tim partija itd. a ne znam kako nema veze , pogotovo primjer DinamaFaraonTM je napisao/la:Kad saznaš za Dinamo povuci paralelu sa Sarajevom i skontat ćeš.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel' vidiš ti šta sam ja tebe pitao čovječe?FaraonTM je napisao/la:1911 - 1945 1.HŠK Gradjanski
1945 - 1991 NK Dinamo
1991 - 1993 HNK HAŠK-Gradjanski
1993 - 2000 NK Croatia
2000 - 2011 NK Dinamo
2011 - GNK Dinamo
Jel' hoćeš da mi kažeš da su ovo sve različiti klubovi i da svaki od njih ima svoju historiju, svoje trofeje i da današnji GNK Dinamo nema nikakve veze sa Croatiom i da ne računa recimo trofeje i uspjehe iz tog perioda?![]()
Tebe druže boli ovih 9-1 u prvoj utakmici naša dva kluba, da je kojim slučajem Torpedo dobio 9-1 računao bi ti tu pobjedu vjeruj mi
Kakva bolan politika, kakav Franjo kakve milijarde i Mamići
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pusti budalu, neka zivi u snovima
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
odgovoreno ti je, ne znam da Dinamo i Sarajevo imaju dodirnih tačaka, pogrešan primjerFaraonTM je napisao/la:
Jel' vidiš ti šta sam ja tebe pitao čovječe?
Kakva bolan politika, kakav Franjo kakve milijarde i Mamići
kako neko može imati rivalstvo a jedan klub tek formiran a drugi postoji 25 god., kako je to derbi susret???
odgovori molim te
- maroonGiant
- Kontakt:
Hajde ba tutankamone smorio si, **** sa svojim radniĆkim klubom idi pravi kule od karata... ne znam sto se raspravljas Denchi sa njim. Mi smo ponosni na Torpedo, a oni nek se kurce pobjedama u prijateljskim utakmicama, ni godinu nakon sto smo osnovani a i dalje tri najvece pobjede u derbijima u zvanicnim takmicenjima, od po pet razlike drzi zna se dobro koja ekipa...
Frajer i dalje fula temu, ja ne vjerujem svega mi 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
boli poraz jbg, nije sala 9 komada
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Koji su inace najvece pobjede/porazi u zvanicnim utakmicama od 1995/2015.
Onako na prvu nas poraz protiv Zrinjskog kuci bas bode u oci mislim 0-6 i pobjeda fk Radnicki nad Fk Velez.12-1
Onako na prvu nas poraz protiv Zrinjskog kuci bas bode u oci mislim 0-6 i pobjeda fk Radnicki nad Fk Velez.12-1
Jedan je Zmaj od Bosnefedeltafrotta je napisao/la:boli poraz jbg, nije sala 9 komada
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ko su bola ova dvojica. Jest lud ovaj čiča pitar
a cara
Evo ih Denchi i Faraon 
KemoCocaine je napisao/la:Ko su bola ova dvojica. Jest lud ovaj čiča pitara cara
Evo ih Denchi i Faraon
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
samo izbaci ovaj gradjanski iz ovoga... to sto dinamo se kurci da su osnovani 1911. je njihov problem u glavi... dinamo je osnovan 1945. i kao takav postoji i dan danas, ovaj gradjanski je ista prica kao crvena zvijezda i beogradsa jugoslavija prije WWII... nikakve veze tu nema...FaraonTM je napisao/la:1911 - 1945 1.HŠK Gradjanski
1945 - 1991 NK Dinamo
1991 - 1993 HNK HAŠK-Gradjanski
1993 - 2000 NK Croatia
2000 - 2011 NK Dinamo
2011 - GNK Dinamo
Jel' hoćeš da mi kažeš da su ovo sve različiti klubovi i da svaki od njih ima svoju historiju, svoje trofeje i da današnji GNK Dinamo nema nikakve veze sa Croatiom i da ne računa recimo trofeje i uspjehe iz tog perioda?![]()
Tebe druže boli ovih 9-1 u prvoj utakmici naša dva kluba, da je kojim slučajem Torpedo dobio 9-1 računao bi ti tu pobjedu vjeruj mi
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
Mnogo srece u 2016 zelim svima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Mogu li mi ovi zastupnici teze da Torpedo i Sarajevo nisu isti klubovi objasniti zašto vi uzimate 1946. godinu kao godinu osnivanja vašeg kluba, a ne 1947. ili koju već kad se pojavilo ime Sarajevo? Na svim vašim zastavama, transovima, stickerima stoji ta 1946. godina. Nije valjda da uzimate godinu osnivanja "nekog drugog kluba". Cijenio bih ako imate duze elaborate na ovo pitanje da pisete u pp, da mi ne bi opet na dugo i na siroko, jer sam malo zakasnio s upadom na temu 
P.S. Večeras svi ozbiljno s alkoholom, da ne bi morali čitati izlive ljubavi na forumu hehehe
P.S. Večeras svi ozbiljno s alkoholom, da ne bi morali čitati izlive ljubavi na forumu hehehe
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 31 dec 2015, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- storm_raider
- Kontakt:
-
narodniheroj
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Mnogo srece u 2016 zelim svima.![]()
[youtube][/youtube]
PS poseban pozdrav ide osnivaču teme @Probisvjet-u i našem mostarcu pastrmki bez kojeg ova tema ne bi imala smisla (s tim da ponekad i on pretjera, može on to i bolje )
NDH club tise malo dok gospodski klub nastaje.storm_raider je napisao/la:A pazi, najteze je prihvatiti surovu istinu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da se i ja puspasim sa čestitkama jer se pakujem. Odo sa zenom u Kotor kod mog vjencanog kuma Bore u njegov restoran. Ocekujem dobru situaciju kao svaki put,svadju sa suprugom zbog namigivanja crnogorskim milfačama i plač Bore nakon 15 viskija "šta nam se dešava s Veležom kuknjava " Želim vam svima Sretnu novu,prvenstveno zdravlja a onda svega ostalog sa posebnim akcentom na siromašne širom svijeta i narod bliskog istoka koji se lavovski bori protiv 600 puta jačeg neprijatelja. Sretna nova sarajlijama tuzlacima zenicanima sirokobrijezanima i svim normalnim ljudima. Ne pretjerujte u alkoholu i drogama "baš" i stavljajte kur.tone kad budete guzili ako to nije kcerka nekog politickog moćnika
. Sve vas livo strmkaPa i i ne zamjerite ako sam bio brutalan za neke u 2015 jer jadna vam majka u 2016
juuuhuuu sex droga alkohol

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.