FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Paja
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 12:54

juznjak> je napisao/la:Overmars je bio najbolji igrac Arsenala i sa 27 godina dakle jos mlad presao je za 40 miliona u barcu sto ne odrzis rijec :?
ahahahahhahahahah priznaj nam koliko si imao godina kad je Overmars igrao u Arsenalu hahaha
Dio Arsenala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2010, 12:58

-Paja je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Overmars je bio najbolji igrac Arsenala i sa 27 godina dakle jos mlad presao je za 40 miliona u barcu sto ne odrzis rijec :?
ahahahahhahahahah priznaj nam koliko si imao godina kad je Overmars igrao u Arsenalu hahaha
imao sam 14 dakle sta je smjesno jel nije bio na vrhuncu forme i Barca djabe platila 40 miliona :? ocekujem normalan odgovor ne u djecijem fazonu :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 13:32

juznjak> je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
imao sam 14 dakle sta je smjesno jel nije bio na vrhuncu forme i Barca djabe platila 40 miliona :? ocekujem normalan odgovor ne u djecijem fazonu :roll:
On je bio na vrhuncu u Arsenalu u svojoj prvoj sezoni ostale je bio dobar igrac. Nije on mogao biti najbolji igrac Arsenala pored ostalih asova kao sto su Bergkamp, Vieira itd...
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 maj 2010, 13:51

opet sve po starom :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 maj 2010, 14:53

slika

ima ona jedna stara izreka...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 26 maj 2010, 15:05

Cesc Fabregas "500%" siguran da želi u Barcelonu
Utorak, 25 Maj 2010 22:01 Jasmin Hadžiahmetović
E-mail Ispis Podijeli121

Cesc Fabregas kazao je menadžeru Arsenala Arsènu Wengeru kako je "500%" siguran da se želi vratiti tamo gdje je i počeo svoju nogometnu karijeru, u Barcelonu. Wenger još uvijek pokušava odvratiti svog kapitena od ove odluke, ali je Cesc siguran u svoju odluku.

Da je "500%" siguran u svoj povratak kući, Fabregas je to potvrdio svojim prijateljima, pišu otočke novine "The Express".

Wenger je lično nazvao kapetana u pokušaju da ga uvjeri da je njegova budućnost na Emiratesu, a ne Nou Campu, ali jednostavno Fabregas je ponovio svoju želju da se pridruži katalonskom klubu.

Sada je na Barceloni da se dogovori sa Arsenalom oko visine odštete. Uprava Blaugrane sigurna je u dovođenje Fabregasa nakon što su prošle sedmice i zvanično predstavili prvo ovosezonsko pojačanje, Davida Villu iz Valencije.

Kada će se završiti saga oko Fabregasovog prelaska u prestolnicu Katalonije, još uvijek niko sa sigurnošću ne može reči. Bitno je da je Fabregas izrazio svoju želju za povratkom, ostalo ćemo prepustiti Laporti i Begiristainu.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 26 maj 2010, 16:13

Ma dobro to za fabregasa sta ako dođe dobrodosao ako ne nikom nista.

Nego sta mislite za jos jednog desnog beka ko bih mogao tu doci ???????
.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 maj 2010, 17:07

sin3x je napisao/la:bolje biti prosjecan klub u ligi koja je bila i ostala najjaca na svijetu u ligi u kojoj konkurencija nisu samo 2 kluba u zemlji u kojoj je nastao fudbal nego neki ciganski tzv veliki klub koji ima malo titula u odnosu na ligu u kojoj igra... a ovo ciganski se ne odnosi na igru vec na ponasanje celnika kluba isto kao i realovih .. ako je adebayor ili toure bio na vrhuncu forme onda ne znam kakvi su igraci koji nisu u formi ...
a za barcu ovo nije provokacija nego djaba njima i njihovim navijacima sve one dobre igre (sto jest jest dobro igraju) kad su navijaci i neki igraci i celnistvo kluba cigani ...

Ovim si pokazao koliko si jadan, **** je konurencija kod vas isto u zadnjih 25 godina Manchester osvojio 17 puta i ti meni o konkurenciji pricas, da nije dosao Abramovic bilo bi 23/25 jednom bleckburn 96 cini mi se i Arsenal 2003 ako se dobro sjecam i ti mi o konkurenciji pricas?!?!?! Halo ba ko je ovdje lud????

A posto ste vi tako veliki klub de mi nabroj ove Evropske titule kad ste tako dobri, nesto se ne sjecam da ih imate!?!? A malo pogledaj u Barcinu historiju pa ces vidjet sta Barca ima.

Cuj cigani u upravi ovo je nesto najsmjesnije sto sam cuo hehehe, jedini cigan je AW koji nece godinama da potrosi feninga da dovede dobrog igraca nego krade igrace drugim fudbalskim skolama i onda ih dovedu za 16-17 godina i na kraju kofa oni napravili igraca, jeste ali malo sutra a sto se ti tjesis da imate neku skolu vjeruj mi da nemate nikakvu sve sto ste napravili to ste ukrali ali bukvalno. (malo sam skrenuo sa teme i svega ostalog ali moram sam neke stvari reci)

I VEC JEDNOM OD-JE-BI-TE sa ove teme imate temu Arsenal pa tamo raspravljate do mile volje jel se neko vama tamo mjesa i zove vas da dodjete ovdje!?!? HALO BA, DODJITE SEBI MALO DOSADNI STE I BOGU I NARODU

I JOS NESTO MODERATORU NE BI BILO LOSE DA MALO RADIS SVOJ POSAO I DA SE SJETIS MALO PA OVO OSTRANIS SA FORUMA KONSTANTNO SKRECU SA TEME, PRICAJU O DRUGIM KLUBOVIMA O NEKIM CIGANIMA I KO ZNA CEMU SAMO TU NEMA BARCE A KOLKO SE SJECAM OVA TEME JE F.C. BARCELONA
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 26 maj 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 maj 2010, 17:09

da Paja nije moderator :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 26 maj 2010, 19:19

hebo Fabregasa , dodje dodje , nedodje netreba nam :D
Treba se pozabavit Ibrom , njega nesmijemo pustiti ! On je jednostavno kompletan i savrsen napadac ! Cak sta vise nije ni losu sezonu imao , ocekivalo se ocito 100 golova od nejga , medjutim 1 mu je sezona !
ostane li sljedecu ce terorisati sve redom !
Mada nevjerujem ovim tabloidima ! Sad prca Ibra 100% ostaje , sad pirca ide vamo ide tamo !
Pa nije čaj da mjenja misljenje svake sekunde !
Ostaje bar po mome misljenju !
Ima ugovor 4 god a tek mu je 1 god tako da !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 21:37

amertiger je napisao/la:

Ovim si pokazao koliko si jadan, **** je konurencija kod vas isto u zadnjih 25 godina Manchester osvojio 17 puta i ti meni o konkurenciji pricas, da nije dosao Abramovic bilo bi 23/25 jednom bleckburn 96 cini mi se i Arsenal 2003 ako se dobro sjecam i ti mi o konkurenciji pricas?!?!?! Halo ba ko je ovdje lud????

A posto ste vi tako veliki klub de mi nabroj ove Evropske titule kad ste tako dobri, nesto se ne sjecam da ih imate!?!? A malo pogledaj u Barcinu historiju pa ces vidjet sta Barca ima.

Cuj cigani u upravi ovo je nesto najsmjesnije sto sam cuo hehehe, jedini cigan je AW koji nece godinama da potrosi feninga da dovede dobrog igraca nego krade igrace drugim fudbalskim skolama i onda ih dovedu za 16-17 godina i na kraju kofa oni napravili igraca, jeste ali malo sutra a sto se ti tjesis da imate neku skolu vjeruj mi da nemate nikakvu sve sto ste napravili to ste ukrali ali bukvalno. (malo sam skrenuo sa teme i svega ostalog ali moram sam neke stvari reci)

I VEC JEDNOM OD-JE-BI-TE sa ove teme imate temu Arsenal pa tamo raspravljate do mile volje jel se neko vama tamo mjesa i zove vas da dodjete ovdje!?!? HALO BA, DODJITE SEBI MALO DOSADNI STE I BOGU I NARODU

I JOS NESTO MODERATORU NE BI BILO LOSE DA MALO RADIS SVOJ POSAO I DA SE SJETIS MALO PA OVO OSTRANIS SA FORUMA KONSTANTNO SKRECU SA TEME, PRICAJU O DRUGIM KLUBOVIMA O NEKIM CIGANIMA I KO ZNA CEMU SAMO TU NEMA BARCE A KOLKO SE SJECAM OVA TEME JE F.C. BARCELONA
ciganski klub... i bio i ostace jer ne mogu ni isplatiti henry-a i hleba a kamo li cesca .. ja sam govorio o Engleskoj ligi a ne o EPL. Opce poznato je da engleska liga ima vise pobjednika od spanske i to 23 pobjednika dok spanska ima SAMO 9 ... i onda reci da barca ima mnogo titula ima al' u k***cu ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:39

sin3x je napisao/la: ja sam govorio o Engleskoj ligi a ne o EPL. Opce poznato je da engleska liga ima vise pobjednika od spanske i to 23 pobjednika dok spanska ima SAMO 9 ... i onda reci da barca ima mnogo titula ima al' u k***cu ...
:mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 21:43

Ovaj malj ne može da shvati nikako da su Hleb i Henry suficit u Barci -Višak kojeg se treba riješiti.
I još plus najveci klub na svijetu naziva ciganima (a time direktno krši pravilnik foruma jer vrijeđa pripadnike manjinskog naroda)...jao krkana kvalitetna :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 21:44

Genghis je napisao/la:
sin3x je napisao/la: ja sam govorio o Engleskoj ligi a ne o EPL. Opce poznato je da engleska liga ima vise pobjednika od spanske i to 23 pobjednika dok spanska ima SAMO 9 ... i onda reci da barca ima mnogo titula ima al' u k***cu ...
ovako vidim da si i ti veoma inteligentan ... ova liga koju sad igraju arsenal,mud chelsea itd. se zove ENGLISH PREMIER LEAGUE dok je prije toga bila igrana samo Engleska liga...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 21:46

drop je napisao/la:Ovaj malj ne može da shvati nikako da su Hleb i Henry suficit u Barci -Višak kojeg se treba riješiti.
I još plus najveci klub na svijetu naziva ciganima (a time direktno krši pravilnik foruma jer vrijeđa pripadnike manjinskog naroda)...jao krkana kvalitetna :shock:
ae dobro intelignetni moras shvatiti da barca nije isplatila jos sve pare za henry-a a hoce kupiti cesc-a XD eto ti na tvom prostom jeziku :) a reci da nisu cigani ni igrace ne mogu platiti :) toliko i o najboljem klubu na svijetu :)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:47

sin3x je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
ovako vidim da si i ti veoma inteligentan ... ova liga koju sad igraju arsenal,mud chelsea itd. se zove ENGLISH PREMIER LEAGUE dok je prije toga bila igrana samo Engleska liga...
I posto si nam ti veoma inteligentan reci nam usput zasto je potrebno da se odvajaju iste (u tvom postu) ? Promjene su bile minorne. Nego samo okreces na svoj mlin kako ti godi.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 21:50

Genghis je napisao/la: I posto si nam ti veoma inteligentan reci nam usput zasto je potrebno da se odvajaju iste (u tvom postu) ? Promjene su bile minorne. Nego samo okreces na svoj mlin kako ti godi.
pa zato sto je onaj lik racunao samo od 1991 kad sam ja rekao da je jaca konkurencija zato sam morao da mu napisem kako je ... da se mi razumijemo meni je svejedno oce li cesc otici ili ne samo nek se dugovi izmire i morate priznati da spanski klubovi uvijek na te ''ciganske'' nacine uzimaju najvece igrace (evo vec 2 puta u 2 godine) onda je tu i prskanje igraca intera te napad valdeza na mourinha ...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:53

sin3x je napisao/la:
Genghis je napisao/la: I posto si nam ti veoma inteligentan reci nam usput zasto je potrebno da se odvajaju iste (u tvom postu) ? Promjene su bile minorne. Nego samo okreces na svoj mlin kako ti godi.
pa zato sto je onaj lik racunao samo od 1991 kad sam ja rekao da je jaca konkurencija zato sam morao da mu napisem kako je ... da se mi razumijemo meni je svejedno oce li cesc otici ili ne samo nek se dugovi izmire i morate priznati da spanski klubovi uvijek na te ''ciganske'' nacine uzimaju najvece igrace (evo vec 2 puta u 2 godine) onda je tu i prskanje igraca intera te napad valdeza na mourinha ...
Ne kazem da se Barcelona nije ponijela nesportski prilikom poraza od Intera. Ja nisam navijac Barce pa to objektivno mogu prokomentarisati. To spominjanje cigana ti stvarno ne ide u prilog. A ta jaca konkurencija je ipak splet okolnosti s obzirom da je doslo do promjena u sistemu Lige Prvaka u isto vrijeme.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 22:03

Genghis je napisao/la: Ne kazem da se Barcelona nije ponijela nesportski prilikom poraza od Intera. Ja nisam navijac Barce pa to objektivno mogu prokomentarisati. To spominjanje cigana ti stvarno ne ide u prilog. A ta jaca konkurencija je ipak splet okolnosti s obzirom da je doslo do promjena u sistemu Lige Prvaka u isto vrijeme.
ma nemam ja nista ni protiv barce niti njene uprave bas mene k***c zaboli za njih ne duguju meni nego mi idu ovi pojedini navijaci na zivce koji nemaju 2 ciste o fudbalu i historiji drugih klubova i onda pisu gluposti.. jbg navikao vise na to ''ciganski'' ..ali najzanimljivije mi je sto me @drop osudjuje za koristenje te rijeci, a kad je inter prosao barcu svakakvim rijecima su opisivali igru intera ... a zbog jace konkurencije je zanimljivije jer vidis da u engleskoj prva dva kluba imaju po 18 titula dok u spaniji real ima skoro pa duplo vise od barce koja ima duplo vise od onog ko je treci i onda arsenal sa svojih 13 titula je prosjecan klub ... Niti je barca najveci niti je arsenal prosjecan ja nikad barci nista nisam ni osporavao jer iskreno nemam ni blage kako su osvajali titule ali porediti tako lige je nemoguce..

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 maj 2010, 22:05

Jao s kim se vi raspravljate :o :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 1 gost.