Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Ima li neko, ili bar da zna nekog, da iznajmljuje stan za novu godinu (jedno vece). Cijena nije bitna. Nije lično za mene, ali zamoljen sam da potražim
Za sve informacije pp
Životni saputnik! 1921
- Marsal
- Kontakt:
Ja licno mislim da ne postoji budala koja bi iznajmila stan bagri. Ja barem ne bi ni za hiljadu maraka.
Nego uvijek mi je bilo sve svejedno oko Nove ali jedva cekam da ova 2015 zavrsi... toliko je grozna bila fuj fuj. Sve da poginem drugog januara 2016 i dalje ce bit bolja od ove.
Nego uvijek mi je bilo sve svejedno oko Nove ali jedva cekam da ova 2015 zavrsi... toliko je grozna bila fuj fuj. Sve da poginem drugog januara 2016 i dalje ce bit bolja od ove.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nisam ja u pitanju, ali raja koja bi tu bila sigurno nije bagra i sigurno ne bi bilo problema. Razumijem ja tebe, ali ja sigurno ne bih pitao, pa ni na forumu, za stan ili slično ako je u pitanju neko problematičan. Ako kome smeta veselje u stanu, to je drugi par rukava.Marsal je napisao/la:Ja licno mislim da ne postoji budala koja bi iznajmila stan bagri. Ja barem ne bi ni za hiljadu maraka.
Jbg ne može u životu uvijek biti sve sjajno, ako je tako kao što veliš - gore ne može, znači mora biti bolje
Životni saputnik! 1921
- Marsal
- Kontakt:
Ma ja to onako kazem, svi kao traze neki stan za iznajmit a treba bit dobra budala pa svoju kucu ili stan dat nekome da se opija i budalese.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta nova godina, jel to ono kad se nadrogiras ko krava i slusas tehno 3 dana? 
This time next year we'll be millionaires.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Beograaade grade,5 dana s jaranima,nadam se povratku i dobrom provodu aBd 
Manijaci Zeljini
- alan_kardec
- Kontakt:
Ostajem kući, vjerovatno, ko i prošle godine, ali 1. će da bude kvalitetnog provoda. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moja kuća već 4 godine na repertoaru, ništa joj ne faliMarsal je napisao/la:Ma ja to onako kazem, svi kao traze neki stan za iznajmit a treba bit dobra budala pa svoju kucu ili stan dat nekome da se opija i budalese.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Moja kuća već 4 godine na repertoaru, ništa joj ne fali
pa jedno je kad slaviš sa svojom rajom i sviju ih znaš i svi znaju tebe, a nešto sasvim drugo kad iznajmljuješ kuću/stan potpunim neznancima. S obzirom na to kakve sve bagre danas ima, opreza nikad dosta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Svake godine sam slavio sa svojom rajom s kojom se druzim, ove godine ipak ostajem kuci, doce mi cura pa cu s njom laganica romantika neka i tako, valjda se ne pokajem 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
pa mogu i ja kupiti chipsaRooney88 je napisao/la:Slevinu bolje.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja ću ovako nešto. Samo umjesto pive bit' će sok ili vodaSlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ovdje TV glumi monitorUnofficialpage je napisao/la:
I ja ću ovako nešto. Samo umjesto pive bit' će sok ili vodaPrija je NG bila bolja, bolji TV program bio, sad ništa nema, k'o da i nije, totalno glupo.
Mislim da je ovo rpvi put od 2003. da ostajem kuci. Jednostavno ne vozi mi se nigdje, posebno je bolan povratak, a ne mislim dati 100+ KM-ova da radim ono sto radim svake subote u svom gradu. Plus, ove godine neka apatija vlada, koga god da pitam ili nema planova ili neka varijanta, stan, kuca...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je prije ova proslava bila kul, ali ne mogu da vjerujem da se ovi iz mog društva i dalje lože da slave, a bukvalno to što radimo za novu radimo vakog petka ili subote u gradu. Ne ide mi to u glavu nikako al eto.
Meni se ne slavi uopšte, najradije bih ostao kući gledati filmove i NBA, ali jbg glupo mi izradit društvo.
Meni se ne slavi uopšte, najradije bih ostao kući gledati filmove i NBA, ali jbg glupo mi izradit društvo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Meni je prije ova proslava bila kul, ali ne mogu da vjerujem da se ovi iz mog društva i dalje lože da slave, a bukvalno to što radimo za novu radimo vakog petka ili subote u gradu. Ne ide mi to u glavu nikako al eto.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam barem 10 godina zaredom docekao sa istih 6-7 jarana, i uvijek nam je bilo ekstra... Bilo da su koke bile s nama, ili smo isli u neku kafanu, klub, vikendicu.. ali jednostavno, nakon nekog vremena dosadi, plus ekipa se pocne rasipati: neko ode s curom slaviti, neko baci alkohol i automatski postaje dosada, neko jednostavno nece... Godine valjda. 
Re: Odg: Nova Godina
Nema nista gore nego otic u klub za Novu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, VivaLaStella i 4 gosta.