FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2015, 20:47

hasandudic je napisao/la:To pracenje me i natjeralo da se registrujem i pricaj u svoje ime **** ga ti.
Vidi ovo, kada u razred dođe novi učenik i ako nije baš dobar u privikavanju na novu sredinu drži se po strani, onako stidno baci koju "opasku" dok ne skonta s kim će se najbolje uklopiti.

A tebi očito ne ide dobro uklapanje u "novom razredu".

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 dec 2015, 20:52

hilmo je napisao/la:
hasandudic je napisao/la:To pracenje me i natjeralo da se registrujem i pricaj u svoje ime **** ga ti.
Vidi ovo, kada u razred dođe novi učenik i ako nije baš dobar u privikavanju na novu sredinu drži se po strani, onako stidno baci koju "opasku" dok ne skonta s kim će se najbolje uklopiti.

Haso,kad je Hilmo bio ovako grub :mrgreen: onda ne znam sta ostali da ti kazu.Necu smajlija da ne ruzis opet

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 dec 2015, 21:01

Ma Haso i ovaj hz su ista osoba,dali Mirel,ili neko drugi,al garant je ista osoba :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 30 dec 2015, 21:01

hilmo je napisao/la:

@hilmo dobar si momak,mojne se svrstavati u ove zabavljace sirih narodnih masa.Pusti mene i uklapanje :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2015, 21:04

Posto vjerovatno necu sutra ulaziti ovdje, htio bih da vam pozelim sretnu 2016-u godinu, da vam se sve zelje ostvare i da je sto bolje provedete sa svojim voljenim osobama u zdravlju i rahatluku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 dec 2015, 21:07

Pridruzujem se cestitkama,sve najbolje bordo braci u 2016,zdravlja svima na prvom mjestu,a za sve ostalo cemo se izboriti aBd :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 30 dec 2015, 21:07

MortemHz je napisao/la:Posto vjerovatno necu sutra ulaziti ovdje, htio bih da vam pozelim sretnu 2016-u godinu, da vam se sve zelje ostvare i da je sto bolje provedete sa svojim voljenim osobama u zdravlju i rahatluku.
Hvala brate nas!I tebi kao i tvojoj porodici sve najbolje u novoj 2016.godini!
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2015, 21:43

hasandudic je napisao/la: @hilmo dobar si momak,mojne se svrstavati u ove zabavljace sirih narodnih masa.Pusti mene i uklapanje :thumbup:
Ne svrstavam, nego ne mogu da se pomirim sa činjenicom da neki novopridošli pravi nered na temi.

Dosta igrača je otišlo, mada ne vidim razlog za neku uzbunu, uzbunu ćemo praviti ako nam ne dođe neko. Znači kritikovat ćemo u februaru ako budemo imali razloga. A nadam se da nećemo. Svi ovi koji su otišli znamo šta su predstavljali u zadnje vrijeme, ništa.
Dotaći ću se sao Stepanova, nije mi žao što je otišao, žao ,i je što nije pokazao ono što smo od njega očekivali. Njegova suspenzija mi je potpuno opravdana, zna se kako se odnosi prema treneru pa ko god to bio. Očekivao sam da će biti uzor i Mihojeviću i Kovačeviću, međutim taj njegov odnos prema Hurtiću je na nivou amatera. Ko god da je trener imenovao ga je klub koji i tebe plaća i trebaš ga poštovati, na stranu njegova stručnost, on je tvoj šef.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 dec 2015, 22:21

Jedan trol na temi,moze se nekako prezivjeti. Dva trola!!! To je ipak malo previse :stop:
Izgleda da se Mirel klonirao :D
P.S.: @joker90, nije hasaaan nego hisaan,sa 'i' ;) :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 dec 2015, 23:19

Dobro brat iznad primjeti, hasan i kodevo hz ista osoba milion posto.

Ne ulazite s njima u raspravu, vec samo prijavute post.

Svi bolesnici bordo bolesti su ovdje dobrodosli, i ja sam ovdje relativno nov, ali brzo i lako se da primjetit ko je iz kojih razloga ovdje. Za 'vas dvojicu' se da naslutit da nemate ni truna ljubavi prema FKS koji je ovdje i tema! Jer od kako ste se pojavili unosite nemir na temu i zapocinete glupe rasprave.
I bas mi cudno, dok je tu jedan, odmah je i drugi... Hm

Samo prijavite njihove postove, nadam se da administracija foruma prati i da nece dopustit da kvalitet ovog foruma opadne zbog jednog pacenika.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 31 dec 2015, 00:57

Ko je to uspio Hilmu iznervirati? :o
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 31 dec 2015, 01:40

hilmo je napisao/la:
hasandudic je napisao/la: @hilmo dobar si momak,mojne se svrstavati u ove zabavljace sirih narodnih masa.Pusti mene i uklapanje :thumbup:
Ne svrstavam, nego ne mogu da se pomirim sa činjenicom da neki novopridošli pravi nered na temi.

Dosta igrača je otišlo, mada ne vidim razlog za neku uzbunu, uzbunu ćemo praviti ako nam ne dođe neko. Znači kritikovat ćemo u februaru ako budemo imali razloga. A nadam se da nećemo. Svi ovi koji su otišli znamo šta su predstavljali u zadnje vrijeme, ništa.
Dotaći ću se sao Stepanova, nije mi žao što je otišao, žao ,i je što nije pokazao ono što smo od njega očekivali. Njegova suspenzija mi je potpuno opravdana, zna se kako se odnosi prema treneru pa ko god to bio. Očekivao sam da će biti uzor i Mihojeviću i Kovačeviću, međutim taj njegov odnos prema Hurtiću je na nivou amatera. Ko god da je trener imenovao ga je klub koji i tebe plaća i trebaš ga poštovati, na stranu njegova stručnost, on je tvoj šef.
Hilmo svaka cast. U prislosti se nismo slagali, ali kapa dole za ovaj post!

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 31 dec 2015, 01:40

hilmo je napisao/la:

Hilmo svaka cast. U prislosti se nismo slagali, ali kapa dole za ovaj post!

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 31 dec 2015, 02:08

Grabimo ka 3. mjestu. Puna šaka brade. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 31 dec 2015, 11:22

Hilmo propalice,u kojem su te ovo razredu premjestali?
:D

Samo su pojedini izgleda svjesni koliko je dobro sto smo se oslobodili nekolicine nogometnih znalaca.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 31 dec 2015, 11:45

aleksandar_veliki je napisao/la:hasandudic i hzkosevo banovani...
Pošteno :thumbup: mi znamo sigurno da nisu od nas :nene: :salut:
Mosa RajvoSa

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 dec 2015, 11:50

Naravno da je dobro. Oslobodili.smo ogroman novac na mjesečnom/ godišnjem nivou
Sada umjesto 10 polovnjaka imat ćeš dva tri extra kvalitetna igrača i to je put kojim treba ići
Nanklupi umjesto igrača od 28 ili 30 god sa platom od 7-8 milja maraka ili eura, sjedit će omladinci iz akademije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 31 dec 2015, 11:52

Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka :hmmmmm:
Mosa RajvoSa

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 dec 2015, 11:54

pitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka :hmmmmm:
Što, šta je neobično s time ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 31 dec 2015, 11:57

Zagor je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka :hmmmmm:
Što, šta je neobično s time ?
Neobično je to što se svi šamaraju ciframa, kako se kod nas dijele neke čudne sume, od 5000 eura pa do 11 milja eura Benko i slično
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic i 54 gosta.