FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Genghis
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 22:10

Te uporedbe su nekad besmislene slažem se, ali činjenica je da je Barca gigant za Arsenal ako posmatramo poslednjih 6-7 godina. Naravno što se tiče historije besmisleno je gledati u neku dalju historiju , recimo Real osvojio prvih pet trofeja u Ligi Šampiona (tadašnjem Evropskom Kupu) i da se to računa isto kao trofej koji je Inter osvojio prije nekoliko dana? Ne ide to tako.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 26 maj 2010, 22:15

Genghis je napisao/la:Te uporedbe su nekad besmislene slažem se, ali činjenica je da je Barca gigant za Arsenal ako posmatramo poslednjih 6-7 godina. Naravno što se tiče historije besmisleno je gledati u neku dalju historiju , recimo Real osvojio prvih pet trofeja u Ligi Šampiona (tadašnjem Evropskom Kupu) i da se to računa isto kao trofej koji je Inter osvojio prije nekoliko dana? Ne ide to tako.
pa naravno da su uspredebe historijskog tipa glupe radi razlicitosti fudbala igranog tada i sada, ali sta ces kad su neki pametni i kompetentni da i to porede... barca sigurno da je bolja od arsenala u zadnjih 5 godina i ja to ne sporim ja samo kazem da se celnici i barse i reala ne ponasaju korektno + to sto celnici barce nisu isplatili transfer henry-a a hoce cesca..
@drop ma ja naravno zasto da se raspravljas samnom kad ti prvi nemas dovoljan kapacitet za zdravu raspravu nego odma predrasudama (stvorenim od paje) i mene tako omalovazavas ... a slobodno ako hoces neku raspravu naravno civiliziranu javi se na pp :)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 26 maj 2010, 22:20

Kako se gomilaju ovi navijaci Arsenala na ovoj temi koja zacudujuce nosi naziv FC. Barcelona .....
Pa glupani jel VAS ko sta pita ? sa tim izjavama Fabregas je nas sanjajte ga i nece AW ga nikad prodati .... Ja mislim da nijedan od vas nije ni AW ni Hill-Wood a ni Fabregas .... tako da bezpotrebno o tome uopste raspravljate ... Za mene je FABREGAS igrac ARSENALA i dok ne obuce dres sa grbom i bojama Barce ( ako ga ikad obuce ) ..... i ne vjerujem nijednom natpisu dok ne bude pisalo na fcbarcelona.com ...... Jer ako cemo gledati te stranice .... navest cu vam jedan primjer Dzeke koji je u ovoj sezoni bio na korak od prelaska u : Milan - Inter - Juve - Rubin - Shahtar - Bayern - Real - Chelsea - Manchester - Arsenal - Liverpool .....
Tako cu isto reci da su u Barcu "trebali " doci .... Torres - Vidic - Evra - Chlicy - Mascherano - onaj Azcapulte - J.Martinez - Silva - Mata - Robinho i mnogi mnogi drugi .... zato vi TOPOVI spamajte svoju temu .... a vi ako imate imalo mozga sto navijate za Barcu ne ulazite sa njima u bilo kakvu raspravu ....

I kao sto neko gore rece ... zamolio bih stvarno ADMINA da pogleda malo ovaj topic .... i da ovog pacijenta ( paja) sankcionise ....

Hvala i pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 26 maj 2010, 22:57

ZA PAJU:

1. ti si ocigledno psihijatrijski slucaj i cudi me da vam na jagomiru daju pristup internetu
2. http://fcb95.webnode.com/news/iffhs-bar ... 29-godina/
3.

4. tvoj veliki vodja je jedan veliki pedofil u kojeg si ocigledno zaljubljen i siguran sam da imas traume zbog toga sto te nikada nije stigao ispipati pardon isprobati
5. prikladniji niick bi ti bio CUDNOVATI KLJUNAS

nadam se da ces pozorno prouciti ovaj materijal i da ti se to sto malo imas u glavi nece preopteretiti sa ovim materijalom.i pls komplekse zbog nedostatka trofeja zadnjih nekoliko godina lijeci na nekoj prikladnijoj temi recimo gdje je tema sah,pikado,gvos,covjece ne ljuti se,grudvanje ili neki slican sport jer iskreno nisi ti za ovoga...

hasta luego!!

VISCA BARCA VISCA CATALUNA!! ;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 maj 2010, 23:15

Samo cu reci BRAVO BRAVO i BRAVO za ssve ove koji su ovdje ne pozvani.

Prvo da razrijesimo ovo kako god vi gledali historiju ovako, onako, ljevo, desno Barca je i ostat ce veci klub od Arsenala!!!!

Drugo Ti koji nemas pojma o Barci i njenoj historiji dodjes i kazem nama da mi nemamo pojma i tome navodis primjer kako mi imamo malo titula u odnosu na broj ekipa koje su osvajale to takmicenje? Pa sad da ti kazem da malo dublje zaviris u historju Barce pa da pogledas neke dokumentarce o Barci sve ce ti biti jasno i zasto Real ima vise titula od Barce i na koje je sve nacine Barca gubila titule, zasto su Barci zabranili rad, zatvarili stadione, ulazili sa vojskom u svlacionice na poluvremenima i slicno pa mozda neces takvu glupost vise nikad napisati. Sta mislis ti zasto na Nou Campu pise ono "Mes Que Un Club"??? Ponavljam malo udji dublje u historiju kad vec hoces da se oslanjas na nju.

A sto se tice konkurencije ekipa realno je da u zadnjih 30 godina imate jednu ekipu koja dominira konstantno a u zadnjih 6-7 ko pojavila se konkurencija u klubu koji realno prije Abramovica nije postojao, mislim bio je daleko iza svega.

I PONAVLJAM LJEPO VAS MOLIM DA ODETE SA OVE TEME DA MI NAVIJACI BARCE MOZEMO LJEPO KOMUNICIRATI A NE DA CITAMO RAZNO RAZNE NEBULOZE KOJE IZNOSE ONI KOJI SVE GLEDAJU POVRSNO.

Primjer sve novine i clanci lazu o Fabregsu dok je u korist Barce a cim je izaslo 90 miliona onda su svi clanci tacni i istiniti zato ljudi dodjite sebi malo idite na sovju temu i ljepo raspravljate medju vama koji mislite isto i pustite nas na miru
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 maj 2010, 23:20

Tako vam je to,ljudi koji nemaju veze o Barceloni,dodju ovdje pametovati.Predlazem vam da takve komentare samo preskocite,ignorirate,otici ce prije takvi i onda mi mozemo lijepo diskutovati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 maj 2010, 23:21

Barcelona je inferioran i minoran klub naspram Dominacije!

Ja na vasu temu nikad ne bi dosao da vi ne prisvajate nase igrace i ne sirite neke lazi i usput ovi navijaci Barcelone spominju Arsenalove igrace ko je kad bio u formi i mene prozivaju i kad ja odgovorim onda slijedi prizivanje moderatora i kukanjava vidi ga na nasoj temi.

@luis enrike

IFHHS hahahahahahahahahaha Barcelona najbolji a Shakhtar i Werder drugo i trece mjesto garant hahahaha
Dio Arsenala

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 maj 2010, 23:30

E moji simpatizeri Barce sta da se kaze poslje ovih upada nekih ne obrazovanih navijaca i svakom smislu te rijeci. Samo u vise navrata sam se nasmijao a moram priznati da su me i nekad naljutili pogotovo ovaj sto prica historiji i to prestavlja kao svoj argument ali eto :D

A sto se tice Arsenalovih igraca jeste culi da bi i Arshavin trebao u poaketu sa Fabregasom i onim ljevim bekom u paketu, a vjerovatno ce biti se tu ukljuciti jos neki njihovi igraci, Pepe trazi zamjenu za Valdesa pa mu je prva meta Almunia ali eto tisu da se ne pocnu ljepiti za ovo ko paraziti :D, a u suprtonom smjeru bi iso yaya i nekih 55-60 miliona koji bi oni mogli potrositi da pokradu jos malo djece po francuskoj i slicno.

Mes Que Un Club!!!
Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 23:42

amertiger je napisao/la:E moji simpatizeri Barce sta da se kaze poslje ovih upada nekih ne obrazovanih navijaca i svakom smislu te rijeci. Samo u vise navrata sam se nasmijao a moram priznati da su me i nekad naljutili pogotovo ovaj sto prica historiji i to prestavlja kao svoj argument ali eto :D

A sto se tice Arsenalovih igraca jeste culi da bi i Arshavin trebao u poaketu sa Fabregasom i onim ljevim bekom u paketu, a vjerovatno ce biti se tu ukljuciti jos neki njihovi igraci, Pepe trazi zamjenu za Valdesa pa mu je prva meta Almunia ali eto tisu da se ne pocnu ljepiti za ovo ko paraziti :D, a u suprtonom smjeru bi iso yaya i nekih 55-60 miliona koji bi oni mogli potrositi da pokradu jos malo djece po francuskoj i slicno.

Mes Que Un Club!!!
Pokazao si nam koliko si obrazovan ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 maj 2010, 23:46

Genghis je napisao/la:
amertiger je napisao/la:E moji simpatizeri Barce sta da se kaze poslje ovih upada nekih ne obrazovanih navijaca i svakom smislu te rijeci. Samo u vise navrata sam se nasmijao a moram priznati da su me i nekad naljutili pogotovo ovaj sto prica historiji i to prestavlja kao svoj argument ali eto :D

Mes Que Un Club!!!
Pokazao si nam koliko si obrazovan ;)

Pa dobro ako ti mislis da je to samo obrazovanje onda OK ja sam NE OBRAZOVAN a ti odleprsaj sa ove teme!!!
Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2010, 23:57

ciganski klub... i bio i ostace jer ne mogu ni isplatiti henry-a i hleba a kamo li cesca .. ja sam govorio o Engleskoj ligi a ne o EPL. Opce poznato je da engleska liga ima vise pobjednika od spanske i to 23 pobjednika dok spanska ima SAMO 9 ... i onda reci da barca ima mnogo titula ima al' u k***cu ...

kakve veze ima koliko pobjednika ? hudersfield ima 4-5 titula i jos neki smjesni timovi tamo sto su osvajali u 19 vjeku dok spanci nisu znali sta je lopta normalno da ce imati vise pobjednika :lol: jos je bio gradjanski rat u spaniji :roll: vidim na svakom koraku spominjes nesto Englesku protiv Spanije ok shvatili smo najjaca je EPl kazes uvijek bila WTF?? jesi normalan?? u 90 -tim je bila daleko ispod nivoa Serie A i Primere pa do 2005 dok nije dosao Rus do tada pogledaj ko je najvise ima predstavnika u Euro takmicenjima svake godine ;) u ove Godine je Barca se poigrala sa Arsenalom Atletico naguzio 2 ekipe sa otoka sta hocete vise ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 27 maj 2010, 00:16

Nebi me čudilo kad bi ovaj bio koji navijač Arsenala sa ovog foruma (Paja patak i ostali,... :P ) :lol:

[youtube][/youtube]

Ajde bježite sa ove teme, kako meni ovo izgleda takmičite se koga više guza boli od deranja na Nou Campu, zasad kako vidim je Patka prva a ostali mu niste daleko. Imate svoju temu pa po njoj razbacujte to smeče.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 maj 2010, 12:25

Eno Milan nudi 35 milki+ Boriela ili Huntelara za Ibru :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 maj 2010, 12:29

Prođe godina dana kako osvojismo Rim! A godina je pred nama za ponoviti London. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 maj 2010, 16:55

juznjak> je napisao/la:Eno Milan nudi 35 milki+ Boriela ili Huntelara za Ibru :?
e hebo ih i jedan i drugi,polovnjaci obojica
radze nek ostane ibra onda,nek mu ukazu povjerenje jos jednu sezonu,nego da gledam ovu dvojicu pacenika :twisted:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 27 maj 2010, 18:42

evo jedan fin video o nasem "zlatnom" Zlatanu :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 19:04

Ostaviti Ibru :!: :!: kakav crni Borielo i Huntelar i pare uz njih, daleko im kuca bila od Nou Campa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 27 maj 2010, 22:03

ma kakvi milanezi i kakvi bakraci....

nadam se da ibra ostaje, jes da sam zbog njega dobio jos koju sjedu :D ,ali volio bih da ostane....
Por que ? Por que somos los mejores...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 27 maj 2010, 22:05

Bezveze se zamarate oko toga.Ibra ostaje sigurno.Sam je izjavio da ne ide,Pep je rekao da mu vjeruje,dosta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 maj 2010, 22:56

nidjo_barca je napisao/la:Bezveze se zamarate oko toga.Ibra ostaje sigurno.Sam je izjavio da ne ide,Pep je rekao da mu vjeruje,dosta.
^ Ne znam što mu ne bi vjerovao. Prva sezona, nije toliko loše odigrao, uz Villu će biti jači i to je to :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.