Tako nekako, ali ne bih ja to nazvao manjkom inteligencije, prije da će biti da je lijen i u nekim situacijama brzoplet što naravno nikad nije dobro.baglama je napisao/la:kontra sunsa tri na jedan, on se dize s vrha reketa da sutira tricu koju promasuje. dobro je hornacek u pameti s kakvim buzdovanima radi....
neku vecer ga gledam kako sutira s kosa na kos u zadnoj sekundi i tako dodatno smanjuje svoje procente za tri poena od kojih najvise zavisi da li ce sljedece godine igrati nba. vecina igraca bi to samo izdriblala.
definitivno nije igrac kojeg krasi kosarkaska inteligencija i cesto radi protiv sebe...nekad se skloni da njegov suigrac uhvati loptu...a sto on ima uzasnu statistiku skoka, a igra cetvorku, konta nema veze, sta ce mi skokovi
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Eto našio si mu BgmChinaglia je napisao/la:hvala bogu nema Bledsoea, povrijeđen, kad bi barem propustio ostatak sezone
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
can I get a hell yeah 
Samo što to manje više ništa ne znači za Mirzu osim što je sigurno da ga nećemo gledati u PO ove sezone, ako je uopšte bilo nekih optimista koji su vjerovali u to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zao mi je bledsoea pravo fantasticno je usao u sezonu... Nista ne znaci mirzi osim sto sasvim sigurno nece dogurati do PO.
Mirz je usao lose u sezone a ona ga kreno sut dobio neku minutazu a onda je trener odlucio da ga ohladi i da Morrisu njegovu minutazu.Mirza se ohladio i sad opet idemo ispocetka.
noćas protiv stare mušterije, Spursa
valjda mu Hornacek da 20 minuta, a Tele to opravda
valjda mu Hornacek da 20 minuta, a Tele to opravda
- King_James
- Kontakt:
Ajmo Mirzoni... San antonio je tvoja stalna musterija
Obraduj nas 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
idemo Mirza
-
RealnoGledano
- Kontakt:
hjoj Mirza sta mi radis sa zivota, po danu spavam po noci gledam NBA
nadam se da ce bit bar jedno radno mjesto u tim tvojim elektranama il sta vec otvaras

nadam se da ce bit bar jedno radno mjesto u tim tvojim elektranama il sta vec otvaras
Neko link za mobitel??
Halali, Mirza, ali odoh zaklati jato sova. Lektura je gora od udaranja maljem o traktorsku gumu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
http://nfl-watch.com/live/-watch-suns-a ... ming-free/atribut je napisao/la:Neko link za mobitel??
Don't believe the hype.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Morris lagano suspendovan svadjo se sa trenerima, danas hladno igra ko da se nista nije desilo haha koja cirkus ekipa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Koje trpanje Spursa
Ima li neko dobar stream, ovaj **** mi nesto nece?
Jedan grad, jedna ljubav!
-
RealnoGledano
- Kontakt:
http://****/live/spurs-live-stream/channel-4/Gifron je napisao/la:Koje trpanje Spursa
Sramota za PROFESIONALNU kosarku ovo sto Suns rade.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ovako trebaju mi jos 4 momka da odemo i mi razbit ove sunse
svi zainteresovani neka se javi u pm
svi zainteresovani neka se javi u pm
Kad ga fauliras Mirza nedaj mu da postigne kos yebo te.
Katastrofa covjece .
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NebeskaSila96, tuzlanskinacin i 15 gostiju.