Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
bolesnici sto pratite ovu nasu ludu ligu sretna nova godina, budite zdravi zivi i uzivajte gledajuci Zelju i slavlje manijaka 
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala i sretna nova godinagodrina je napisao/la:bolesnici sto pratite ovu nasu ludu ligu sretna nova godina, budite zdravi zivi i uzivajte gledajuci Zelju i slavlje manijaka
Posebno Pastrmki, da mu Velez strane na noge u 2016.
Hvala brato. Tebi isto Sretna nova i da vam se srusi ona tribina kad je napravitetuzlak1987 je napisao/la:Hvala i sretna nova godinagodrina je napisao/la:bolesnici sto pratite ovu nasu ludu ligu sretna nova godina, budite zdravi zivi i uzivajte gledajuci Zelju i slavlje manijaka![]()
Posebno Pastrmki, da mu Velez strane na noge u 2016.
Bolesnici sa svakog PL pdf-a sretna vam nova 2016.
Svakom sve najbolje.
Svakom sve najbolje.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
srecna svima nova godina!!! da 2016. na kraju upamtimo po boljem kvalitetu fudbala, vecem broju gledalaca i manje incidenata!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Evolve
- Kontakt:
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Premijer liga BiH - općenito
Kolega, on već 2,5 godine nije predsjednik, službeno.PitarBordo je napisao/la:Odlutali ste od činjenice da je predsjednik jednog premijerligaša trenutno optužen za ratne zločine... Sve ostalo je nije za ovog foruma.
Edit: Sretno u novoj 2016. godini Svima!!
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
?BSBosna je napisao/la:Zna 'l ko koliko trenutni treneri u BiH imaju UEFA Pro Licenca?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Iskreno onaj ja mislim da to ima Đeno Ušćuplić kako se zove toBSBosna je napisao/la:?BSBosna je napisao/la:Zna 'l ko koliko trenutni treneri u BiH imaju UEFA Pro Licenca?
ZZ
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa znači 2.5 godine vam na službenoj stranici on stoji kao predsjednik? Koja ažurnost.Ugrovacaboy je napisao/la:Kolega, on već 2,5 godine nije predsjednik, službeno.PitarBordo je napisao/la:Odlutali ste od činjenice da je predsjednik jednog premijerligaša trenutno optužen za ratne zločine... Sve ostalo je nije za ovog foruma.
Samo Saraj'vo.
Sta to tebe briga?PitarBordo je napisao/la:Pa znači 2.5 godine vam na službenoj stranici on stoji kao predsjednik? Koja ažurnost.Ugrovacaboy je napisao/la:Kolega, on već 2,5 godine nije predsjednik, službeno.PitarBordo je napisao/la:Odlutali ste od činjenice da je predsjednik jednog premijerligaša trenutno optužen za ratne zločine... Sve ostalo je nije za ovog foruma.
Sretna Nova godina svima, uzivajte
- PitarBordo
- Kontakt:
Briga me jer klub koji se takmiči u istoj ligi u kojoj i moj klub, već 2.5 godine vodi kao predsjednika čovjeka koji je na kraju krajeva optužen za ratne zločine. Šta je problem tu?brig je napisao/la:Sta to tebe briga?![]()
Samo Saraj'vo.
mislio sam šta tebe briga šta se ažurira i ne znam šta ste se zapalili oko toga. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže, tako da...PitarBordo je napisao/la:Briga me jer klub koji se takmiči u istoj ligi u kojoj i moj klub, već 2.5 godine vodi kao predsjednika čovjeka koji je na kraju krajeva optužen za ratne zločine. Šta je problem tu?brig je napisao/la:Sta to tebe briga?![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro to za neažuriranje je samo dokaz neozbiljnosti, čuj 2.5 godine stoji da je najviši funkcioner kluba lik koji to nije.brig je napisao/la:mislio sam šta tebe briga šta se ažurira i ne znam šta ste se zapalili oko toga. Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže, tako da...PitarBordo je napisao/la:Briga me jer klub koji se takmiči u istoj ligi u kojoj i moj klub, već 2.5 godine vodi kao predsjednika čovjeka koji je na kraju krajeva optužen za ratne zločine. Šta je problem tu?brig je napisao/la:Sta to tebe briga?![]()
Samo Saraj'vo.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Svoj ekipi koja prati ovo ludo natjecanje, najbolje zelje u 2016.
Bordo pitar ce umrijeti, a na Pecari nece dobiti!
Pecara je za pitare Senj! Zahebavam se, al'daj malo misli na sebe, sramota je to, dominacija nad divovima. Brig je jedino mjesto na svijetu, gdje se div u crva transformira, a ti brboris.
Pecara je za pitare Senj! Zahebavam se, al'daj malo misli na sebe, sramota je to, dominacija nad divovima. Brig je jedino mjesto na svijetu, gdje se div u crva transformira, a ti brboris.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
A tabela jedini brig na cijem vrhu nikad nema Sirokog.UltrasNotRed je napisao/la:Svoj ekipi koja prati ovo ludo natjecanje, najbolje zelje u 2016.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
To nije istina. Siroki je jednak broj puta bio na vrhu kao i Sarajevo u ovoj ligi, sto je daleko veca sramota za tvoj klub. Sto kaze Gumena GlavaBolanos je napisao/la:A tabela jedini brig na cijem vrhu nikad nema Sirokog.UltrasNotRed je napisao/la:Svoj ekipi koja prati ovo ludo natjecanje, najbolje zelje u 2016.
Jesic je definitivno rekao istinu. To je pravi strucnjak."Ja sam protiv stranih trenera jer imamo 2.000 školovanih trenera, a nijedan ne radi kod nas. Trener Sarajeva je prije tridesetak godina rekao u 'Tempu' da je Sarajevo mali klub. Kako ću ja navijati za takve ljude?", pita se Braco.
Vita est militia
Za koga navijas zapravo? Jel Brig ili Brijeg? Ko ste, sta ste? Kojim jezikom pisete, koja je vasa gramatika?UltrasNotRed je napisao/la:Svoj ekipi koja prati ovo ludo natjecanje, najbolje zelje u 2016.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Razumijes, ne? Vazno je da razumijes.RuleHz je napisao/la:Za koga navijas zapravo? Jel Brig ili Brijeg? Ko ste, sta ste? Kojim jezikom pisete, koja je vasa gramatika?UltrasNotRed je napisao/la:Svoj ekipi koja prati ovo ludo natjecanje, najbolje zelje u 2016.
Vita est militia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.