FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svim mojim Pitarima i Hordasima sirom svijeta, SRETNA NOVA I SVE NAJBOLJE
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Sretna nova godina
Ma sta je ovo??!! Jesu rekli bit ce pojacanja u januaru, evo vec 10 sati od kako je januar NIGDJE POJACANJA!! Zasto nas laze uprava? Kusta i Dino napolje, vodite i tog kineza sa vama! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto jest jestjoker90 je napisao/la:Ma sta je ovo??!! Jesu rekli bit ce pojacanja u januaru, evo vec 10 sati od kako je januar NIGDJE POJACANJA!! Zasto nas laze uprava? Kusta i Dino napolje, vodite i tog kineza sa vama!

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- PitarBordo
- Kontakt:
Gdje je budet yeboti obiteljkeli1946 je napisao/la:Sto jest jestjoker90 je napisao/la:Ma sta je ovo??!! Jesu rekli bit ce pojacanja u januaru, evo vec 10 sati od kako je januar NIGDJE POJACANJA!! Zasto nas laze uprava? Kusta i Dino napolje, vodite i tog kineza sa vama!
Samo Saraj'vo.
Sretna nova bordo braćo... da nam ova bude još bolja... vrijeme je da nam sad poklone nekog extra igrača za novu bili smo dobri
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretna nova i od mene 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I od mene neka je sretna nova 2016g i da bude bolja i uspjesnija od prosle bordo braco. 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Bordo nacijo sretna nam ova Nova i da aBd bude uspješnija od prošle...
Živjeli svi i sa našim Sarajevom samo radosne trenutke djelili
Živjeli svi i sa našim Sarajevom samo radosne trenutke djelili

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
evo gledam da se vratilo sa posudbe dosta igraca...i sad imamo 41 na listi. ako izuzmemo rikija i birovica, koji idu, ostaje 39. 39 igraca sa potpisanim ugovorom, koji se placaju (bilo stipendijski za jun i kad ili profi ugovori)..bice jos odlazaka definitivno. treba ovaj broj igraca svesti na max 26 (racunajuci i juniore) i izbalansirati ovo..i ima Jesa jos dosta posla. sretno njemu bilo 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja ne znam da li nas je sporazumni raskid sa tih 7 igrača koštao 100 k km, ali znam da nas je samo sporazumni raskid sa Tatomirovićem koštao 35 000 km pa sad skontaj da li je više od 100 k km ili manje. Ja ipak mislim da ta cifra ide preko 100 k km glatko.Pitar6785 je napisao/la:Ako smo probilo budzet, TAN je moro dat zeleno svjetlo zato.
Mi smo morali dovodit igrace koje smo dovodili radi sirine jer nismo imali igracki kadar ni za 8 mjesto. Drugo, titula je bila inperativ radi dosta stvari a posebno radi TANA i TA.
Cinjenica je da ovde niko nezna koliko je cija plata i ko kakvav ugovor ima. Al cu reci da niko ne podpisuje ugovor bez uslova. Npr. Voliko para dobijas nema veze igro ne igro. Mozes da pijes mozes da se svadas mozes da radis sta god zelis al pare ces dobijat iste.NEMA OTOG NISTA. Ovih 7 raskida nas nije kostalo vise od 100k km.
Plata se mora zaradit. Neznam za DELACA posto on je CELZIJEV igrac e u njegovom slucaju bi mogli gubit velke pare ako placamo i 30% njegove plate.
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znači ako je tako kao što kažeš svi svijesno kradu državu počevši od nas pa na dalje. Jesu li nam i igrači na minimalcu, a ostalo na ruke kao i ostali što radeYNWA je napisao/la:Sto se tice BiH, plate se kriju zbog poreza.pitic je napisao/la:Svi kriju plate jer je to rak rana svih uprava posebno u ovim velikim klubovima jer u slučaju neuspijeha, a da se javno prizna da su plate visoke lete glave pod pritiskom navijača, zato to svi i kriju. Jednostavno je niko ne trpi visoke plate, a rinaku rezultate to je tako danas u fudbalu posebno u BiH.muhamedhulk je napisao/la:Moguce da je najveca plata 8k maraka, ali onda su im bonusi dzinovskipobjeda, remi, gol, asistencija clean sheet, minute na terenu itd. Plus, ono nase 'na ruke', koje se vecinom daje u nekoliko rata, ne odmah sve. Ne vjerujem da bi Dino lagao za plate...

SRETAN BROJ - 1725
Sigurno je da su nas ovi raskidi itekako puno kostali, nadamo se da se slicno gomilanje igraca nece ponoviti u buducnosti.
Puno se težilo ekskluzivi i dovodilo se sve sto je moglo a da je nekad kao valjalo, pritisak titule je ucinio svoje isto kao i nedostatak cuvene sinergije
između šsš i sd-a.
Puno se težilo ekskluzivi i dovodilo se sve sto je moglo a da je nekad kao valjalo, pritisak titule je ucinio svoje isto kao i nedostatak cuvene sinergije

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Kako se ja ne sjecam kad sam ovo pisaoRinuka je napisao/la:Svim mojim Pitarima i Hordasima sirom svijeta, SRETNA NOVA I SVE NAJBOLJE

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
sekac je napisao/la:DRAGI PITARI I HORDE ZLA PUNO SREĆE I ZDRAVLJA U NASTUPAJUĆOJ GODINI I DA ZAJEDNO SLAVIMO POBJEDE NAJDRAŽEG NAM KLUBA
-
- Kontakt:
Nakon onolikih odlazaka opet 39 ostalo...e moj abdulaše ti izgleda dovodio sve što si mogao bez ikakva plana i vizije...muhamedhulk je napisao/la:evo gledam da se vratilo sa posudbe dosta igraca...i sad imamo 41 na listi. ako izuzmemo rikija i birovica, koji idu, ostaje 39. 39 igraca sa potpisanim ugovorom, koji se placaju (bilo stipendijski za jun i kad ili profi ugovori)..bice jos odlazaka definitivno. treba ovaj broj igraca svesti na max 26 (racunajuci i juniore) i izbalansirati ovo..i ima Jesa jos dosta posla. sretno njemu bilo

Pa da Merhamet sutra osnuje klub ne bi ih ovoliko imao na spisku!

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Lavcina, MaroonBjelave, MrPink i 45 gostiju.