Sretno i bite jarane. Lijepo se provedi u jednom od najljepših GRADOVA na Jadranu. Kotor je zaista grad i mnooooogo vremena sam proveo u njemu. Poznajem mu svaki kamen, te javni je li zaledilo more, a ti znaš gdje i na kom mjestu ledi.Cocaine je napisao/la:Da se i ja puspasim sa čestitkama jer se pakujem. Odo sa zenom u Kotor kod mog vjencanog kuma Bore u njegov restoran. Ocekujem dobru situaciju kao svaki put,svadju sa suprugom zbog namigivanja crnogorskim milfačama i plač Bore nakon 15 viskija "šta nam se dešava s Veležom kuknjava " Želim vam svima Sretnu novu,prvenstveno zdravlja a onda svega ostalog sa posebnim akcentom na siromašne širom svijeta i narod bliskog istoka koji se lavovski bori protiv 600 puta jačeg neprijatelja. Sretna nova sarajlijama tuzlacima zenicanima sirokobrijezanima i svim normalnim ljudima. Ne pretjerujte u alkoholu i drogama "baš" i stavljajte kur.tone kad budete guzili ako to nije kcerka nekog politickog moćnika. Sve vas livo strmkaPa i i ne zamjerite ako sam bio brutalan za neke u 2015 jer jadna vam majka u 2016
![]()
juuuhuuu sex droga alkohol
![]()
Velež će se dići aBd. Pozdrav.