Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... l-match/#6moj uzor-S.G je napisao/la:Imal dje kratak sazetak tekme?
Interesantno, Mignolet sa 16 cleen shits rekorder za 2015 godinu u Premiershipu.
Neodoljivo me podsjeća na Mirsada Dedića, osim po kosi, jer obojica su znali primiti nemoguće a odbraniti nemoguće.
Neodoljivo me podsjeća na Mirsada Dedića, osim po kosi, jer obojica su znali primiti nemoguće a odbraniti nemoguće.
Kocka je bačena
Veoma interesantna prica iz Spanije, naime velika zelja Jurgena Kloppa nalazi se upravo u toj drzavi. Necete vjerovat radi se o Kroosu igracu Reala koji se preselio na klupu pod vodstvom Rafe Beniteza. Nadamo se da ce nam Rafa uciniti jos jednu uslugu kao i za Daniela. Twitter je pun ovakvih informacija a gdje ima dima ima i vatre. Spanski AS do sada najpouzdaniji izvor koji je objavio ovu pricu.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Nesto se vrti sa krossom iz reala.Nadam se da ce biti nesto od tog a ne samo puste price i spekulacije.
Jedva cekam sutra i cekicare.Nadamo se dobrom otvorenju ove godine.
Dragi moji redsi i svi navijaci naseg voljenog kluba prije svega,i svi navijaci opcenito zelim vam sretnu novu godinu i sve najbolje u njoj ,da ste mi zivi i zdravi i ostvarile vam se sve zelje,prije svega jedan trofej ove godine
Jedva cekam sutra i cekicare.Nadamo se dobrom otvorenju ove godine.
Dragi moji redsi i svi navijaci naseg voljenog kluba prije svega,i svi navijaci opcenito zelim vam sretnu novu godinu i sve najbolje u njoj ,da ste mi zivi i zdravi i ostvarile vam se sve zelje,prije svega jedan trofej ove godine
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Malo je da dodje jedan igrac u sredinu. Kross, Gundogan, Xhaka, Moutinho, Rabiot, Radja,...(barem dvojica trebaju)
Liverpoolu takodjer treba napadac...Neko ko ce biti kao Suarez. Ko ce ici preko 20 golova u sezoni.
Klopp je dobio interesantan zadatak. Vjerujem da ce mu pruziti i finansijsku podrsku.
Liverpoolu takodjer treba napadac...Neko ko ce biti kao Suarez. Ko ce ici preko 20 golova u sezoni.
Klopp je dobio interesantan zadatak. Vjerujem da ce mu pruziti i finansijsku podrsku.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlPrincipino
- Kontakt:
Upratio sam da li prosli put da ste komentarisali kada god je Hendo rekao nesto slicno kao sto je sada rekao u postu iznad Liverpool je izgubio
Znaci da se uplati nesto love na WH

Znaci da se uplati nesto love na WH

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Nije to samo bilo prosli put nego svaki put. Zato je i taj osmijeh na kraju.
Kocka je bačena
Kroos je smjesan igrac.Kovacic je izmislio loptu za njega.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Liverpool FC
Ha?KpbKaka22 je napisao/la:Kroos je smjesan igrac.Kovacic je izmislio loptu za njega.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mislim da je konacno vrijeme da odigramo jednu odlicnu utakmicu i da ih sravnimo sa zemljom.
ZZ
Mislim da će to danas biti teško jer nam je ionako slaba sredina dodatno osakaćena neigranjem Hende.
Daaanas Ben nastavlja, Lovren Carrolla trpa u džep (ako igrao) 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Bjezi bola kakav Kroos taj u dvije godine u Realu nije uradio gotovo nista ,jedina funkcija sto igra je prva do Casemeira.jest da je zadnji vezni ali ni ti zaustavlja kontre, sto mu haj rec poso,a doso je kao zamjena za velikog Alonsa.Kovacic u onoj utakmici protiv Shaktara kad je bio prvi sastav je pokazo da je veci prevaga igrac od njega,povuce loptu kroz sredinu,nanize jos cetri pet njih,stvara prostor za krila i za spicu,da budem razumljiviji gledam ga jos od Juniora Dinama,znam o kakvom je igracu rjec. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Treba uputit apel Kloppu da ostavi Kroosa na miru i da se okrene dovodjenju novog Ronaldinha koji bez problema moze nanizat 4-5 igraca. Takva klasa je nama potreebna! 

ZZ
- kumkalesic
- Kontakt:
Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Ibe, Firmino, Coutinho, Benteke.
Joe Allen returns to the squad following illness and is named on the bench.

Joint_fc
Danas ce biti phno golova, gkedajuci nas tim. A takodjer kod nas samo Benteke zna skociti. Ubi e nas u glavometu. 

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Fudo, Fuerza, SoloControTutti, StevieG8, Venom i 32 gosta.