Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Citizen, ti samo pratis ove "mafijaske meceve" ?? 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Svaka cast..![]()
![]()
![]()
Sarajevo je bila dobra kvota.. 1.5
Hvala hvala ..Onaj ko je poslusao dobio je veliku lovu
A C A B !
Sta je sa mecom Nestor/Ziki znali iko hoce li se igrati veceras ili ne?Ostali mi jos oni,Pao 1,Santos 1,i Hamilton 1x.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
uplata 2.5KM, dobitak 17KM... jos cekam celticse veceras(igrao 1 na sunse i 2 na celticse) i moguci dobitak 10KM.Flota Świnoujście - GKS Katowice 1 1.80
FK Sarajevo - Borac Banja Luka 1 1.50
Netherlands - Mexico 1 1.50
DVSC Debrecen - Zalaegerszegi TE 1 1.68
Total odds 6.80
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja cekam jos Bondarenko u prvom setu iznad 9,5 i nekakav kosarkas veceras vise od 16.5 iz Orlanda, ne znam ni koji je, za 110KM..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
JOš mi Monfils ostao sutra za 65 KM, radi se o Premier kladionici, zna li netko mogu li dignuti odmah nakon završetka meča pare, i u drugom gradu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mozes pola sata nakon sluzbenog zavrsetka meca, i u bilo kom gradu osim u kantonu u kom si odigrao listic..Ted Mosby je napisao/la:JOš mi Monfils ostao sutra za 65 KM, radi se o Premier kladionici, zna li netko mogu li dignuti odmah nakon završetka meča pare, i u drugom gradu
Eto..
Al' imao si srece, spasio 3 mec lopte.. al' ja bih nekako vise volio da Fognini dobije, jer je bolji, smireniji, a ovog publika nosila..
Et'..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Meni ostalo da cekam Baghdatis i Isnera sutra za dobitak.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hvala kralju, vidjet ćemo sutraBaja_Zvjerka je napisao/la:Mozes pola sata nakon sluzbenog zavrsetka meca, i u bilo kom gradu osim u kantonu u kom si odigrao listic..Ted Mosby je napisao/la:JOš mi Monfils ostao sutra za 65 KM, radi se o Premier kladionici, zna li netko mogu li dignuti odmah nakon završetka meča pare, i u drugom gradu
Eto..
Al' imao si srece, spasio 3 mec lopte.. al' ja bih nekako vise volio da Fognini dobije, jer je bolji, smireniji, a ovog publika nosila..![]()
Et'..
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
momci evo sta mi je ostalo jos danas...
http://www.glowfoto.com/static_image/27 ... 4/glowfoto
sta mislite, bi li trebalo proci??
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hamilton me sinoc obori 1x 1,30 mamu ebo vodio 2-0 i prosuse prednost ko amateri i ispadose...Pogodio 8 parova i stavim djebre Ahl... 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nisi ove parove trebao pisati.mandraX je napisao/la:momci evo sta mi je ostalo jos danas...
'ajde de
niste zar toLki baxuzi 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, niko od tih neće izaći na teren prije pola 1. Sad sam gledao raspored. A pogledah i vremensku prognozu prije skoro pola sata, i dalje je kišica. Nadam se da će prestati, pa zar se RG pretvorio u Wimbledon?
Sretno ti, nadam se da ćeš dobiti, ali dijelim @Willyjevo mišljenje da nisi trebao postaviti parove koje čekaš, jer bi se moglo izbaksuzirati.
Sretno ti, nadam se da ćeš dobiti, ali dijelim @Willyjevo mišljenje da nisi trebao postaviti parove koje čekaš, jer bi se moglo izbaksuzirati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Roddick - Kavčić (+7,5) h1 1.85
Nadal - Zeballos (-25,5+) z1 1.85
Đoković - Nishikori (-28,5+) z2 1.85
Ivanović - Kleybanova (-21,5+) z2 1.85
Janković - Kanepi (-19,5+) z1 1.85
A.Radwanska - Shvedova (-19,5+) z2 1.85
Nadal - Zeballos (-25,5+) z1 1.85
Đoković - Nishikori (-28,5+) z2 1.85
Ivanović - Kleybanova (-21,5+) z2 1.85
Janković - Kanepi (-19,5+) z1 1.85
A.Radwanska - Shvedova (-19,5+) z2 1.85
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ljubičić - Fish (39.5) - over
Kohlschreiber - Seppi (38.5) - under
Roddick - Kavčić (30.5) - over
F.Gonzales - Dolgopolov (+5.5) - 1
Kohlschreiber - Seppi (38.5) - under
Roddick - Kavčić (30.5) - over
F.Gonzales - Dolgopolov (+5.5) - 1
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Willy
Vidjeh sad da si me prozivao(kao i @Jaru i @Devila), ali nisam nešto dobar(bolestan sam do bola od ponedjeljka), tako da...
Btw, jučer skoro sve realno, odigrao sam jedan tiket za mnogo, mnogo novca, pa se nadam da će sve završiti kako treba. Pogodio 7 parova, čekam još 2 za 500 KM. Naravno, imam osjećaj da od toga nema ništa, jer je jedan od njih propustio sve što je imao(Monfils), a drugog ubi Chiundineli.
Vidjeh sad da si me prozivao(kao i @Jaru i @Devila), ali nisam nešto dobar(bolestan sam do bola od ponedjeljka), tako da...
Btw, jučer skoro sve realno, odigrao sam jedan tiket za mnogo, mnogo novca, pa se nadam da će sve završiti kako treba. Pogodio 7 parova, čekam još 2 za 500 KM. Naravno, imam osjećaj da od toga nema ništa, jer je jedan od njih propustio sve što je imao(Monfils), a drugog ubi Chiundineli.
ehehe, hvala na informacijamaMonolog je napisao/la:Hm, niko od tih neće izaći na teren prije pola 1. Sad sam gledao raspored. A pogledah i vremensku prognozu prije skoro pola sata, i dalje je kišica. Nadam se da će prestati, pa zar se RG pretvorio u Wimbledon?![]()
Pa Monfils ima mislim malo više od 50% šansi da dobije, igraće nastavak na glavnom terenu pred mnogo njegovih navijača, a nisam memorisao s kim igra Chiudinelli i koliki je rezultat.
Nije bitno prozivanje, evo i danas nisam htio ništa igrati, gadno je gađati start turnira. Nego jaruge nema danima.
Nije bitno prozivanje, evo i danas nisam htio ništa igrati, gadno je gađati start turnira. Nego jaruge nema danima.
Ljubicic 1
Starace 1
Hanescu 1
A.Bondarenko 1
Peer 1
Bartoli
kvota 4.25 na 5 km= 21.25 km
Starace 1
Hanescu 1
A.Bondarenko 1
Peer 1
Bartoli
kvota 4.25 na 5 km= 21.25 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.