OSM=FIFA=MAFIAjasmeeN je napisao/la:OSM where amazing happens
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Prva pobjeda i prvi golovi i prva tekma bez primljenog gola

Jel se samo meni desava da svake sezone igram kosarke?
Prosle sezone imo 1 remI,predprosle 2, i ovu sam za sad bez remija
Prosle sezone imo 1 remI,predprosle 2, i ovu sam za sad bez remija
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Suljo20002
- Kontakt:
Brate nisi jedinijasmeeN je napisao/la:OSM where amazing happens
Napokon izgubio kad treba 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Hocu da ispadnem iz kupa,igram sa drugim sastavom i prodjem dalje

Tigrovi su ozbiljno usli u sezonu, nikad bolje moglo bi se reci ali sezona je duga bit ce svega 
Na Transfer listi Andrija Zivkovic 19g napad 80 trenutno na TL za 20m ako ima ozbiljnih kupaca mozda se moze nesto i dogovoriti
napreduje ko lud kod mene do sad +6 sa 74 na 80

Na Transfer listi Andrija Zivkovic 19g napad 80 trenutno na TL za 20m ako ima ozbiljnih kupaca mozda se moze nesto i dogovoriti

Mes Que Un Club
Izgleda da je dovodjenje Lamele pun pogodak
dva gola u dvije utakmice

jos kad bi napadaci sta zabili
dva gola u dvije utakmice

Sta kupujete igrace opet ste shit, ja sa 20ak igraca sezonu odigram, ko vam je kriv sto nemate u klubu autoriteta pa vas igraci sabotiraju i ne slusaju

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Re: RE: Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Uzeo si mi ga pred nosom, ja cekao pare od fin direktora i da ga uzmem a prije toga uzeo Berardia trebao mi napadac i sta cu danas kupim i Brahimia u napadu i imam napadaca za tri ekipesuarez7 je napisao/la:Izgleda da je dovodjenje Lamele pun pogodak![]()
dva gola u dvije utakmice![]()
[img]http://i.imgur.com/ewfXWeg.png[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mes Que Un Club
Re: RE: Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Treba mi napadac 88+ da odma trese mrezeamertiger je napisao/la:Uzeo si mi ga pred nosom, ja cekao pare od fin direktora i da ga uzmem a prije toga uzeo Berardia trebao mi napadac i sta cu danas kupim i Brahimia u napadu i imam napadaca za tri ekipesuarez7 je napisao/la:Izgleda da je dovodjenje Lamele pun pogodak![]()
dva gola u dvije utakmice![]()
[img]http://i.imgur.com/ewfXWeg.png[/img]
jos kad bi napadaci sta zabilitako ako kome treba Zivkovic mozemo se dog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mozes biti losiji od meneCeltic je napisao/la:Hocu da ispadnem iz kupa,igram sa drugim sastavom i prodjem dalje![]()
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Napokon i ja dodjoh kuci od nove godine a vec je pola 4. treci.... Zelim vam puno srece i zdravlja svima , a ono sto nam je najbitnije da svi igraci skacu po 2 na treningu , pozz dragi ljudi...
SN96
Vidim tigrovi po starom ne mogu vjerovati da vas covjek **** 3 sezone sa istom formacijom , otvorite moj schedule i pogledaajte moju formaciju i njegovu(tigrovu) malo mozga decki , vidite da sam prosao kroz njega ko krava kroz plitak potok... I de malo tih satora vise protiv njega i lapziga , lijep pozdrrav od starog takticara mramica...
SN96
Mramic je napisao/la:Vidim tigrovi po starom ne mogu vjerovati da vas covjek **** 3 sezone sa istom formacijom , otvorite moj schedule i pogledaajte moju formaciju i njegovu(tigrovu) malo mozga decki , vidite da sam prosao kroz njega ko krava kroz plitak potok... I de malo tih satora vise protiv njega i lapziga , lijep pozdrrav od starog takticara mramica...
Pa sad koliko je tvoja formacija efikasna protiv moje upitno je, jer sam igrao u gostima i opet nisam izgubio a i rotirao sam 4 igraca, jer sam od tebe poceo da rotiram pa sam izveo dosta slabiji sastav nego u prva dva meca ali manje vise to i ne znaci puno i Lajpzig me je prosle sezone oba puta pobjedio u ligi cini mi se oba puta je i kamp bacio ali je lagnao pobjedio i ja sam na kraju uzeo titulu
Mes Que Un Club
Ali ljudi vidjeli da osvajas ligu vec 3 puta zaredom i sad svi forsiraju 4-3-3 vise od 70 % igra to... iduce sezone cu i ja isto tako pa cemo vidjeti ko pije a ko vodu nosi , meni je najbitnije za sad da primim najmanje golova u ligi...amertiger je napisao/la:Mramic je napisao/la:Vidim tigrovi po starom ne mogu vjerovati da vas covjek **** 3 sezone sa istom formacijom , otvorite moj schedule i pogledaajte moju formaciju i njegovu(tigrovu) malo mozga decki , vidite da sam prosao kroz njega ko krava kroz plitak potok... I de malo tih satora vise protiv njega i lapziga , lijep pozdrrav od starog takticara mramica...
Pa sad koliko je tvoja formacija efikasna protiv moje upitno je, jer sam igrao u gostima i opet nisam izgubio a i rotirao sam 4 igraca, jer sam od tebe poceo da rotiram pa sam izveo dosta slabiji sastav nego u prva dva meca ali manje vise to i ne znaci puno i Lajpzig me je prosle sezone oba puta pobjedio u ligi cini mi se oba puta je i kamp bacio ali je lagnao pobjedio i ja sam na kraju uzeo tituludoduse uzeo mi je kup u finalu u 89 minuti ali jbg tako je i najpostenije bilo za proslu sezonu
SN96
Tigrici imaju srece sto nisu igrali sa jakim menadzerima u ligi do sad 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa koliko ovo traje simulacija utakmice danas lebtejebo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav je ovo belaj bio pa nema rezultata 
Snijeg i njih zajeboRamsey16 je napisao/la:Kakav je ovo belaj bio pa nema rezultata
Igram na drugom Uzbekistansku ligu, ni tamo rezultata, sramota
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
cekaju da mi se vrati skautRamsey16 je napisao/la:Kakav je ovo belaj bio pa nema rezultata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.