Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ne znam bas, Anderson mi je licno dosta drazi ali previse ovih juznjaka podbaciu EPLu. Tesko se privikavaju, jedva. Mane je vec divljak, rodjen za Englesku. Mozda bi on tu ipak bio bolji izbor. Iako oba mogu bez problema, samo rokaj kes.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa ja sam par puta gledao Manea i on mi je vise na desetci bio,zo me malo buni,jer nama krilo treba .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Andersona sam priželjkivao cijelo ljeto, ali je trenutno u katastrofalnoj formi. Inače, izuzetno brz sa loptom, sjajna tehnika, dobar šut, može igrati i na krilima i u sredini. Stilom igre dosta sliči Mahrezu, kojeg bi teško doveli. Moguće da je treunutno loš i zbog samog Lazia, ali uglavnom, bila bi velika kocka dovesti ga, a kako Van Gaal igrače pravi boljima, flopp je u startu. Mane je sigurnija opcija, ali Koeman je striktno naglasio da ga neće prodati, pa možda to bude problem.
Ova mogu na krilo i na desetku. Ako bude transfera dovodit ce se samo jedan naravno tako da bi ja u tom slucaju radije Manea. Iako, ponavljam, nama nisu btna pojacanja jer u ovakvom sistemu igre sa ovakvim tempom Messi, Neymar i Suarez bi izgledali kao Carrol, Zigic i Crouch.Format je napisao/la:Pa ja sam par puta gledao Manea i on mi je vise na desetci bio,zo me malo buni,jer nama krilo treba .
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ajde sad sve na stranu al vidjeli smo i danas koliko igramo bolje sa pravim krilima mislim kada igraju malo bolje,posebno se to odnosi na desnu stranu gdje smo potanki i gdje je danas Young radio odkican posao tako da bi Mane(ako je tako dobar) unaprijedio nadu igru dosta.Rooney88 je napisao/la:Ova mogu na krilo i na desetku. Ako bude transfera dovodit ce se samo jedan naravno tako da bi ja u tom slucaju radije Manea. Iako, ponavljam, nama nisu btna pojacanja jer u ovakvom sistemu igre sa ovakvim tempom Messi, Neymar i Suarez bi izgledali kao Carrol, Zigic i Crouch.Format je napisao/la:Pa ja sam par puta gledao Manea i on mi je vise na desetci bio,zo me malo buni,jer nama krilo treba .
Slazem se ja za sistem al hajde da istroimo do kraja sezonu i probamo pa i titulu uzet pa onda ce biti promjena sigurno,zsto pojacat ekipu koliko god je moguce.
Zeljeznicar! 1921 !
Sve stoji ali tutulu ne smijemo sanjati, to u ovom trenutku jednostavno nije ostvarivo u nasem slucaju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nesto je bilo kao da nisu u bas dobrim odnosima njih dvojica i pojavilo se na twiteru da ce biti ponuda od nas i da bi ga pustio a i da da Mane ima problem sa kasnjenjem na trening i sl. To mize biti problem jer mi smo ono ipak ozbiljniji klub.Devi1 je napisao/la:Andersona sam priželjkivao cijelo ljeto, ali je trenutno u katastrofalnoj formi. Inače, izuzetno brz sa loptom, sjajna tehnika, dobar šut, može igrati i na krilima i u sredini. Stilom igre dosta sliči Mahrezu, kojeg bi teško doveli. Moguće da je treunutno loš i zbog samog Lazia, ali uglavnom, bila bi velika kocka dovesti ga, a kako Van Gaal igrače pravi boljima, flopp je u startu. Mane je sigurnija opcija, ali Koeman je striktno naglasio da ga neće prodati, pa možda to bude problem.
Zeljeznicar! 1921 !
Brate kako posle svega ovog sto nam se desilo,pa i od samog starta sezone s ovom igrom koju prikazujemo,mozes reci da mozemo osvojit,da su nam konkurencija Aston Villa,Sunderland ja ne bih bio siguran u titulu pa bez obzira i sada sto je konkurencija losa da pored jednog Arsenala i City-a osvojimo'?
Da je kako top4 ja sav sretan ponovo,nadam se nekom pomaku u igri i uzimanju bodova sto vise da ne posustanemo za ostalima,a vidjecemo da li ce od ovoga procesa sta biti barem od sljedece sezone sa novim,kvalitetnim strucnjakom na klupi
Da je kako top4 ja sav sretan ponovo,nadam se nekom pomaku u igri i uzimanju bodova sto vise da ne posustanemo za ostalima,a vidjecemo da li ce od ovoga procesa sta biti barem od sljedece sezone sa novim,kvalitetnim strucnjakom na klupi
Louis van Gaal has admitted that Manchester United may have to dip into the January transfer window to the sign a centre forward.
"We have the quality to score goals but at this moment there is a lack of confidence (that needs fixing) or we need to buy another striker. It is always like that."
"We have the quality to score goals but at this moment there is a lack of confidence (that needs fixing) or we need to buy another striker. It is always like that."
Koga god da traze sada ne mozes uzeti kvalitet, samo nesto privremeno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- TravisBickle
- Kontakt:
Nece nijedan klub prodavati svoje najbolje igrace u po' sezone.
Sta to igraju Arsenal i City kad jedan Leicester je uz rame njima,igraju za wrac kao i mi i zasto da ne ocekujem borbu za titulu kad gore od onoga ne mozemo,nije da je sve ni do LVG a ,ja ga ne volim i neka ide sutra al igrali su lose i igraci.
Sto se tice pojacanja,pa neces dovodit iz vrhunskih klubova tu je tesko i u ljeto dovest igraca al Anderson,Mane i sl. Mozes,svi ini drkaju na United i sanjaju o igranju na OT .
Sto se tice pojacanja,pa neces dovodit iz vrhunskih klubova tu je tesko i u ljeto dovest igraca al Anderson,Mane i sl. Mozes,svi ini drkaju na United i sanjaju o igranju na OT .
Zeljeznicar! 1921 !
- TravisBickle
- Kontakt:
Ono sto Leicester igra ove sezone je totalni fudbal u odnosu na nasu antipropagandu fudbala.
Manchester United FC - Transferi
Ne igraju oni nista,nego je lika cirkus,ljudi imaju Mahreza i Vardya koji su dali 70% golova i dodju United,Cityu koji znaju sta i kako oni igraju,ko su im glavni igraci i oni ne kogu uaostavit Mahreza i Vardya pa halo?
Ovaj Leicester bi se borio za opatanak u Spaniji. Evo iduce godine ce se boriti za opstanak cim Mahrez ode i sramota je da oni budu prvi mislim svaka cast,respect al ono.
Ne razumijem da ne mozes stavit flastera na Mahreza i onaj mig mig u napadu je mrtav
Ovaj Leicester bi se borio za opatanak u Spaniji. Evo iduce godine ce se boriti za opstanak cim Mahrez ode i sramota je da oni budu prvi mislim svaka cast,respect al ono.
Ne razumijem da ne mozes stavit flastera na Mahreza i onaj mig mig u napadu je mrtav
Zeljeznicar! 1921 !
Prvi put cujem ovakvo razmisljanje, iskreno. Leicester igra fantastican fudbal u ovom trenutku. Past ce i oni sigurno i nece biti u top6 ali nema nikakve logike porediti kakav bi neko bio u ovoj ili onoj ligi, igra u Engleskoj i kakav bi bio u Italiji ili Spanjolskoj ne mozemo znati apsolutno nikada. Previse ti njih gledas kroz prizmu Vardya i Mahreza, jesu oni glavne zvijezde na rez . com ali ja kada god ih gledam vidim odlican timski fudbal prvenstveno, dosta brze i direktne napade te ekipu koja dise kao jedan i igra bez ikakvog pritiska. Uopste ne vidim da Mahrez i Vardy "tegle" a ostali gledaju i zijevaju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jesi ti uopšte gledato ijednu utakmicu Lestera ? Ljudi ne puštaju da izgube ijedan duel na terenu. Bore se za svaku loptu kao da im je za lijeka.Format je napisao/la:Ne igraju oni nista,nego je lika cirkus,ljudi imaju Mahreza i Vardya koji su dali 70% golova i dodju United,Cityu koji znaju sta i kako oni igraju,ko su im glavni igraci i oni ne kogu uaostavit Mahreza i Vardya pa halo?
Stvarno neukusan komentar..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Iskreno,rekao bih da nije dobro razumio fudbal pa ovakvi komentari.@Rooney88 je sve dobro objasnio,ekipe kao Leicester su toliko nezgodne samo zbog tog timskog duha koje posjeduju jos kad na to dodas par izvrsnih pojedinaca dobijes ovakvo iznenadjenje(opet ovo stanje na tabeli ne bi bilo tako naravno,da su top klubovi bolji,bili bi sigurno negdje na 5 ili 6 poziciji)
@Format ovo navedeno se na tebe odnosilo,a njihova igra zna biti slicna Fergijevoj koju je on forsirao(naravno dosta "jednostavnije" nego je to kod njeg bilo)a to je jednostavan stil,brza transformacija i igra preko krila.Samo naravno oni vjerovatno nece imati tu konstantu al´vise postujem njihovu direktnu igru nego nasu bezidejnost
@Format ovo navedeno se na tebe odnosilo,a njihova igra zna biti slicna Fergijevoj koju je on forsirao(naravno dosta "jednostavnije" nego je to kod njeg bilo)a to je jednostavan stil,brza transformacija i igra preko krila.Samo naravno oni vjerovatno nece imati tu konstantu al´vise postujem njihovu direktnu igru nego nasu bezidejnost
- theboss_RD07
- Kontakt:
Druze igra lestera je definicija fudbala u odnosu na ono letargicno sranje koje van gaal forsiraFormat je napisao/la:Ne igraju oni nista,nego je lika cirkus,ljudi imaju Mahreza i Vardya koji su dali 70% golova i dodju United,Cityu koji znaju sta i kako oni igraju,ko su im glavni igraci i oni ne kogu uaostavit Mahreza i Vardya pa halo?
Oni imaju Vardya i Mahreza, ali siguran sam da bi drzali bar sredinu tabele, daleko od opasne zone i da nije ove dvojice.
Gdje bi mi bili ove sezone da nam nije Martiala?
⭐
Ja vam kazem da u slucaju povrede Mahreza ili Vardya oni ki na sta nebi licili.
Ekipa sastavljena od polupropalih igraca,Vardya koji je nesto poceo igrat u 29 god zivota i Mahreza koji jedini mozda ovde napravi karijeru. Jesu oni bum ne kazem svaka cast za njih ali sramota za ligu pa dajte ljudi sad i Watford igra atomski fudbal evo ga u borbi za LP
Ekipa sastavljena od polupropalih igraca,Vardya koji je nesto poceo igrat u 29 god zivota i Mahreza koji jedini mozda ovde napravi karijeru. Jesu oni bum ne kazem svaka cast za njih ali sramota za ligu pa dajte ljudi sad i Watford igra atomski fudbal evo ga u borbi za LP
Zeljeznicar! 1921 !
Kako bi nam ovaj Fonte legao da zakrpi tu rupu za neke dvije sezone.
Soton ga ne moze zadrzati pogotov na u ovoj situaciji, a pomenuti ima ugovor jos na dvije godine.
Soton ga ne moze zadrzati pogotov na u ovoj situaciji, a pomenuti ima ugovor jos na dvije godine.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.