Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Bas sam i za Fontea govorio na drugom forumu,bas bivprekrio rupe neke,iskusan jak,nelos stoper
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Zadnje cetiri sezone spada sigurno u top 3/4 stopera na otoku. Od kak je u epl, konstatno napreduje a sada naprosto pokazuje tu klasu. Ima sve moguce predispozicije potrebne jednom stoperu, a jos je i tehnicki za zapazenom nivou. Po citanju igre i postavljanju mu mozda i nema ravnog trenutno. Pored 32 god. strasan je na fizickom planu od pokretljivosti do same stamine.
Uparit ga sa Smallom, ispod David, jos kada se Shaw oporavi za narednu sezonu, nema dalje.
Uparit ga sa Smallom, ispod David, jos kada se Shaw oporavi za narednu sezonu, nema dalje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Da da slazem se a i onako nemas neki izbor,sad preplatit ovog Stonesa 50 miliona kako se kate je ludost,ino moze biti sjajan a i ne mora bas kao i Jones nista on vise ne obecava od Jonesa u njegovim godinama pa vidimo sad .
Zeljeznicar! 1921 !
Jones je juce bio fenomenalan,mislim da je svaki put bio na igracu i nisam vidio situaciju da je neko pored njega lagano prihvatio loptu i okrenuo se opasno prema golu.Nevjerovatan je u duelu i vidi se na njem da gine za ovaj klub,ja i dalje vjerujem u njega i nadam se jednog dana
kad prestanu te povrede da ce momak izrasti u top stopera a da mu fali puno,ne fali.Sve predispozicije ima,prije je znao ispadati glupo,moguce da ce to jos raditi al´jos uvijek je mlad i ocekujem da ce iz utakmice u utakmicu biti zreliji
Nama ipak treba novi stoper a Fonte nije losa opcija nikako,momak je konstantan jos je i reprezentativac.Dolaskom novog stopera Jones bi bio u rotaciji sto i nije lose za njega,jer vremenom moze biti samo bolji a nadati se da ga ove povrede konacno prodju(znam i ja da je ovo skoro pa nemoguce,nazalost),al´ja cu se i dalje nadati
Nama ipak treba novi stoper a Fonte nije losa opcija nikako,momak je konstantan jos je i reprezentativac.Dolaskom novog stopera Jones bi bio u rotaciji sto i nije lose za njega,jer vremenom moze biti samo bolji a nadati se da ga ove povrede konacno prodju(znam i ja da je ovo skoro pa nemoguce,nazalost),al´ja cu se i dalje nadati
Sad ce uprava da dovede Manea ili Andersona, da se dodatno natrpamo polovnjacima, sta se sve pocelo zvati pojacanjima za Uniteda, tacno za sjesti i plakati 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Plus James iz reala se spominje po meni bi on bio pravo pojacanje
04.10.2009 !!
Od Di Marie ne vjerujem juznjacima u EPLu, do tada sam kao zmirio na jedno oko sto se njih tice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Brate to je naucna fantastika za Jamesa,naravno da je odlican igrac i zasto mislis da bi ga se Real odrekao nakon sjajnih partija koje pruza jos ga puno platili?
Da nama bi Isca pokupiti,on je nezadovoljan minutazom a strasno bi nam legao,mada i za njeg mislim da je jako tesko narocito zato sto je spanac a jos je mlad igrac
Da nama bi Isca pokupiti,on je nezadovoljan minutazom a strasno bi nam legao,mada i za njeg mislim da je jako tesko narocito zato sto je spanac a jos je mlad igrac
A sta je sa Ramiresom, Willianom, Fernandihnom, Sanchezom, Coutinhom, Aguerom, Tevezom, Suarezom pa evo i Lamelom itd.Rooney88 je napisao/la:Od Di Marie ne vjerujem juznjacima u EPLu, do tada sam kao zmirio na jedno oko sto se njih tice.
To je vecinom do sistema i milion dr faktora.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ja bi radije Isca .
Zeljeznicar! 1921 !
Samo jednom se juznjaku moglo vjerovati, neponovljiviRooney88 je napisao/la:Od Di Marie ne vjerujem juznjacima u EPLu, do tada sam kao zmirio na jedno oko sto se njih tice.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ma do mene je, pogresno sam se izrazio. Vise sam mislio na juznjake u Unitedu. Pokusavali smo i s njima sporadicno ali nikako da upali.Asteriks je napisao/la:A sta je sa Ramiresom, Willianom, Fernandihnom, Sanchezom, Coutinhom, Aguerom, Tevezom, Suarezom pa evo i Lamelom itd.Rooney88 je napisao/la:Od Di Marie ne vjerujem juznjacima u EPLu, do tada sam kao zmirio na jedno oko sto se njih tice.
To je vecinom do sistema i milion dr faktora.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sta se desava sa januzajom? Jel se vraca?
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ne zna se još ništa ja mislim. Sad se sjetih Januzaja kad je prije 2 godine svojim golovima preokrenuo protiv Sunderlanda, nadam se da će momak doći sebi jer itekako nam je potreban na krilu.Adnan89 je napisao/la:Sta se desava sa januzajom? Jel se vraca?
[youtube][/youtube]
Bale, Mane, Anderson, Neymar total preko 300 miliona .... plaće mi se....
+Guardiola
+Guardiola
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Kakva 4 igraca,bolje nemoze,ma jednog kad bi doveli bilo bi to strasno
al opet se ceka i ceka...
Bale onih 150 miliona, Neymar 140, Anderson nekih 50 a za Manea lupiti 60 miliona. Pepu dati 30 miliona po sezoni, SAF se seli u Sjevernu Koreju a Rothschildi saginju glavu pred Edom.EPL je napisao/la:Bale, Mane, Anderson, Neymar total preko 300 miliona .... plaće mi se....![]()
+Guardiola
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- majestic24
- Kontakt:
EPL je napisao/la:Bale, Mane, Anderson, Neymar total preko 300 miliona .... plaće mi se....![]()
+Guardiola
i na kraju odemo kod stokea u goste,showcros ih sve skrsi i izgubimo 1:0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
The Manchester Evening News are the latest to report that Louis van Gaal could turn to Aubameyang in his effort to end Manchester United’s struggles in front of goal.
Pierre-Emerick Aubameyang can be backed at 6/1 with Sky Bet to join Manchester United before the transfer window slams shut. Arsenal and Chelsea follow in the betting at 6/1 and 8/1 respectively.
Manchester United are the 7/2 favourites with Sky Bet to sign Sadio Mane from Southampton in the current transfer window. Chelsea follow in the betting at 10/1.
Pierre-Emerick Aubameyang can be backed at 6/1 with Sky Bet to join Manchester United before the transfer window slams shut. Arsenal and Chelsea follow in the betting at 6/1 and 8/1 respectively.
Manchester United are the 7/2 favourites with Sky Bet to sign Sadio Mane from Southampton in the current transfer window. Chelsea follow in the betting at 10/1.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Luckasti Van Gaal odbio Gallianijevu ponudu za Fellainija. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.