Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Za par godina ce Mo biti najbolji igrac na svojoj poziciji u premiershipu,zivi bili pa vidjeli,samo da malo primiri svoje bubice
everton je velik klub,sa jako ambicioznim projektom.u prvoj ekipi imajo 3,4 mlada igraca,koji su vec sada procjenjeni na vise od 40 mil.stones,lukaku,delofoglo,barkley svi su oni mladji od bese,ali vec danas glavni igraci evertona i velike zvijezde u premier ligi.znaci nisu problem godine nego nesto drugo,a to je da besic nema ni kvalitet ni potencial za klub takvog ranga.
Besic ima SVE sto je potrebno modernom zadnjem veznom. Uz defanzivne zadatke i trku on jos ima odlicnu tehniku. Jak je na lopti. Fali mu iskustvo jer je dosao iz puno losijeg prvenstva. Ponekad reaguje previse agresivno i nepromisljeno to treba popraviti. Sve ostalo kod njega je ok. Pravo je pitanje zasto je doveden Cleverley. Dali je to bio neki plan od ranije ili su ga doveli jer se im je sam nudio. A on jeste kvalitet i ima solidno Premijerligasko iskustvo. Sto se tice razvoja McCarthya u Wiganu i Besica u Evertonu to nije isto. Everton je puno veci klub sa puno vecom konkurencijom i Besicu je teze. Jednostavno treba sacekati svoju sansu i iskoristiti je u drugoj polusezoni. Ako ne bude dovoljno prilika onda neka razmislja o transferu. A do tada neka se skoncentrise na igru i te prilike koje bude dobijao.
Sto se tice reprezentacije on ce svoje odigrati kao zadnji vezni. Razbijat ce protivnicke napade i tu nece biti toliko problema. Veci problem je taj treci igrac u sredini terena na ofanzivnoj pozicija koji fali a bilo bi dobro i pojacati konkurenciju po krilima koja nisu nesto. Znaci ofanzivne pozicije u sredini terena ne toliko defanzivnog veznog.
Sto se tice reprezentacije on ce svoje odigrati kao zadnji vezni. Razbijat ce protivnicke napade i tu nece biti toliko problema. Veci problem je taj treci igrac u sredini terena na ofanzivnoj pozicija koji fali a bilo bi dobro i pojacati konkurenciju po krilima koja nisu nesto. Znaci ofanzivne pozicije u sredini terena ne toliko defanzivnog veznog.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakve su sanse da bude starter 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nema nekih kvalitetnih rješenja s klupe, nadam se da će dobiti šansu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Roberto Martinez je enigma, s jedne strane, smatram ga za dobrog trenera, dok sa druge strane ga smatram za parmaka od trenera, jer jednostavno ima mnogo retardiranih odluka koji očigledno samo on razumije i niko više
recimo, šta će mu Kone u početnom sastavu i to redovno, pa taj Kone je pokušaj od fudbalera, ali pokušaj, a on u jednom Evertonu siguran starter i uz to ima 32 godine
Mirallasa je faktički uništio, ne da mu nikako da igra, ponajboljeg igrača, heej
Lennon faktički ne igra čitave sezone, a onda ga ubaci umjesto ponajboljeg igrača ove sezone, Deulofeua 
ne znam, uz to, njegov stil igre koji forsira, baš mu ne i prolazi u Engleskoj, Everton bi bio mnogo bolja ekipa da igra direktan fudbal, bez tih kratkih pasova, glumljenja male Barce i slično, jer stvarno imaju profil igrača da u formacijama 4-2-3-1 ili 4-3-3 budu ubojiti, ali džaba kada on najčešće forsira 4-3-1-2 formaciju, a i kada odluči da igra 4-2-3-1, uništi ih taj Barcin stil igre, čovjek jednostavno uporan ..
recimo, šta će mu Kone u početnom sastavu i to redovno, pa taj Kone je pokušaj od fudbalera, ali pokušaj, a on u jednom Evertonu siguran starter i uz to ima 32 godine
ne znam, uz to, njegov stil igre koji forsira, baš mu ne i prolazi u Engleskoj, Everton bi bio mnogo bolja ekipa da igra direktan fudbal, bez tih kratkih pasova, glumljenja male Barce i slično, jer stvarno imaju profil igrača da u formacijama 4-2-3-1 ili 4-3-3 budu ubojiti, ali džaba kada on najčešće forsira 4-3-1-2 formaciju, a i kada odluči da igra 4-2-3-1, uništi ih taj Barcin stil igre, čovjek jednostavno uporan ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Otvaram livescore i piše da igra i obradujem se, ali kratko je trajalo 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dečko, ti moraš naći djevojku.Unofficialpage je napisao/la:Otvaram livescore i piše da igra i obradujem se, ali kratko je trajalo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja to kažem, ali nemadean33 je napisao/la:Dečko, ti moraš naći djevojku.Unofficialpage je napisao/la:Otvaram livescore i piše da igra i obradujem se, ali kratko je trajalo
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roberto nek danas dozivi poraz smijesi mu se noga obzirom da gostuje Cityu i Chelseu koji se lagano vraca iz mrtvih.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ima usamljenih djevojaka koliko hoćeš. Ali tebi je samo ovaj forum na pameti... i Dzeko, Dzumhur, Bešić.Unofficialpage je napisao/la:
I ja to kažem, ali nema![]()
Koliko je ozbiljna povreda Kartija?
U svakom slucaju, mogao bi se naigrati u ovom zimskom periodu bas k'o i prosle godine, upravo radi povrede Kartija
A rano mu je jos poceti od prve minute, sumnjam da je spreman.
U svakom slucaju, mogao bi se naigrati u ovom zimskom periodu bas k'o i prosle godine, upravo radi povrede Kartija
A rano mu je jos poceti od prve minute, sumnjam da je spreman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ne postoji ni promil šanse za to, jer Roberto Martinez uz Arsene Wengera ima najsigurniji posao u ligiAsteriks je napisao/la:Roberto nek danas dozivi poraz smijesi mu se noga obzirom da gostuje Cityu i Chelseu koji se lagano vraca iz mrtvih.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije to baš tako kako misliš, postoje neke stvari koje usporavaju nešto.dean33 je napisao/la:Ima usamljenih djevojaka koliko hoćeš. Ali tebi je samo ovaj forum na pameti... i Dzeko, Dzumhur, Bešić.Unofficialpage je napisao/la:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
besic nije material za everton,transfer je samo pitanje vremena.kao sto neko kaze,dobar trkac,ali sve ostalo ispod nivoa
Eej ovog deana paćenika o cemu prica frajer na temi Muhamed BesicUnofficialpage je napisao/la:Nije to baš tako kako misliš, postoje neke stvari koje usporavaju nešto.dean33 je napisao/la:Ima usamljenih djevojaka koliko hoćeš. Ali tebi je samo ovaj forum na pameti... i Dzeko, Dzumhur, Bešić.Unofficialpage je napisao/la:
This time next year we'll be millionaires.
Ja sam tu da pomognem djeci. Ali već sam naviko da sam neshvaćen.Momciluk je napisao/la: Eej ovog deana paćenika o cemu prica frajer na temi Muhamed Besic.. e sto ljudi vole pametovat i bavit se tudjim zivotima to je cudo je, al to je sve posljedica njegovih licnih kompleksa, bolje bi ti bilo momcino da njih prvo lijecis
![]()
Ne bih bio toliko siguran, obzirom da je City prejak na svom terenu a plavcima danasnja pobjeda mnogo toga znaci, pa bi sa losim ucinkom mogli ici prema donjem dijelu tabele.Chinaglia je napisao/la:ne postoji ni promil šanse za to, jer Roberto Martinez uz Arsene Wengera ima najsigurniji posao u ligiAsteriks je napisao/la:Roberto nek danas dozivi poraz smijesi mu se noga obzirom da gostuje Cityu i Chelseu koji se lagano vraca iz mrtvih.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Znaš kako kažu kad si neshvaćen... ili si budala, ili genije.dean33 je napisao/la:Ja sam tu da pomognem djeci. Ali već sam naviko da sam neshvaćen.
Nego, ostavi se @Unoff, ne poznaješ njegovu priču, i ne glumi savjetnika.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, emir79, GG3, Mocvara1991 i 87 gostiju.