Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Opet ni njega ni Medunjanina nema ni u protokolu, nadam se da NIKAD više neće zaigrati za reprezentaciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
HankMoody je napisao/la:Opet ni njega ni Medunjanina nema ni u protokolu, nadam se da NIKAD više neće zaigrati za reprezentaciju.
Mislim da je Medunjanin vec potpisao za Real Valladolid.
http://rumoresfichajespucela.****.b ... a-los.html
Ako neko zna spanjolski, nek nam prevede ovo

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Znam ja, ali link neće da se otvori.Miskeee10 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Opet ni njega ni Medunjanina nema ni u protokolu, nadam se da NIKAD više neće zaigrati za reprezentaciju.
[url]http://rumoresfichajespucela.****.ba/2015/12/el-real-valladolid-oficializa-los.html[/url]
Ako neko zna spanjolski, nek nam prevede ovo![]()

Edit: Naš'o, kaže da su on i Sisi potpisali do kraja sezone a došli kao slobodni. Navodno je Haris htio samo povratak u Valladolid, svoj "voljeni klub".

HankMoody je napisao/la:Znam ja, ali link neće da se otvori.Miskeee10 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Opet ni njega ni Medunjanina nema ni u protokolu, nadam se da NIKAD više neće zaigrati za reprezentaciju.
[url]http://rumoresfichajespucela.****.ba/2015/12/el-real-valladolid-oficializa-los.html[/url]
Ako neko zna spanjolski, nek nam prevede ovo![]()
Edit: Naš'o, kaže da su on i Sisi potpisali do kraja sezone a došli kao slobodni. Navodno je Haris htio samo povratak u Valladolid, svoj "voljeni klub".
Znaci to je definitivno

I dalje mislim da ne treba više biti mjesta za njega u reprezentaciji, a ni za Salihovića ako ostane u Kini.
Ako bude standardan kao sto je bio u deportivu prvu polusezonu, smatram da treba biti clan reprezenatcije,ali podvlacim ovo standardan.Nisu oni toliko stari igraci da ne mogu biti u rosteru od 25 igraca.Neko moje misljenje.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Izet Hajrovic
Slažem se ... Taman Cimirot upada umjesto jednog njih , Kunić ako malo proigra još umjesto drugog i to je toHankMoody je napisao/la:I dalje mislim da ne treba više biti mjesta za njega u reprezentaciji, a ni za Salihovića ako ostane u Kini.

Re: Odg: RE: Re: Izet Hajrovic
To je i moja logika, plus Milićević ako se odluči za nas.bavarian_bk je napisao/la:Slažem se ... Taman Cimirot upada umjesto jednog njih , Kunić ako malo proigra još umjesto drugog i to je toHankMoody je napisao/la:I dalje mislim da ne treba više biti mjesta za njega u reprezentaciji, a ni za Salihovića ako ostane u Kini.
-
- Kontakt:
Medunjanin u formi,pa i Hajrovic su Zidan i Mesi za nabrojane,bar za sad,ovi su mladi i vrijeme radi za njih,ali moraju oni jos puno pure pojesti
Nažalost, isplivali su na vidjelo svi tehnički nedostaci Ize.
Koliko god on nama bio drag zbog onog gola u Slovačkoj, zbog gola koji nas je odveo na SP, morali bismo biti složni da je on limitiran igrač kojeg je vadio šut i neki atraktivni golovi.Sigurno da on i dalje ima solidan udarac, ali to nije dovoljno da bi se igralo u nekim boljim klubovima.
Imao je svu slobodu u Grasshopper-u gdje je procvjetao, ali je vidno da on nije igrač za neke veće domete kao što se činilo.
Koliko god on nama bio drag zbog onog gola u Slovačkoj, zbog gola koji nas je odveo na SP, morali bismo biti složni da je on limitiran igrač kojeg je vadio šut i neki atraktivni golovi.Sigurno da on i dalje ima solidan udarac, ali to nije dovoljno da bi se igralo u nekim boljim klubovima.
Imao je svu slobodu u Grasshopper-u gdje je procvjetao, ali je vidno da on nije igrač za neke veće domete kao što se činilo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Izet i Haris OUT!!! Tu nema priceMiiisssskeeBh je napisao/la:Medunjanin u formi,pa i Hajrovic su Zidan i Mesi za nabrojane,bar za sad,ovi su mladi i vrijeme radi za njih,ali moraju oni jos puno pure pojesti
Takodjer i Sejad ako ostane u 2. Kineskoj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vi imate vise igraca po drugim ligama nego u prvim a ovo malo sto igra u prvim je sve u nekim trecerazrednim ligama
Zao mi vas je
Zao mi vas je
Sjedi dole dobit ces kostjure56 je napisao/la:Vi imate vise igraca po drugim ligama nego u prvim a ovo malo sto igra u prvim je sve u nekim trecerazrednim ligama
Zao mi vas je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajd kreni pisati gluposti kao i inače, možda otjeraš ove trolove sa ovog pdfaJohnCleese je napisao/la:
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Nikad ja gluposti ne pisem, nekad se zayebajempinoglavi je napisao/la:Ajd kreni pisati gluposti kao i inače, možda otjeraš ove trolove sa ovog pdfaJohnCleese je napisao/la:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Definitivno je glup potez ostanak u EIbaru, treba ici negdje gdje ce igrati pa ako to znacilo i povratak u Svicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To kao povratak u svicu bi mu bio korak nazad?bhsport je napisao/la:Definitivno je glup potez ostanak u EIbaru, treba ici negdje gdje ce igrati pa ako to znacilo i povratak u Svicu.

Njemu bi povratak u skakavce bio 10 koraka naprijed, a njemu da je stalo do toga da igra u reprezentaciji presao bi ako nista u Slobodu i opet bi imao zagarantovano mjesto u repki, a i mogao bi se cak i iz Slobode prodat u odlican evropski klub preko reprezentacije.. ako je mogao Jajalo moze i on, ide mi opasno na qrac ovaj igracic, a Mesa **** svoju glavu ako ga pozove opet...
This time next year we'll be millionaires.
Stvarno sam vise poludio sa ovog igraca, cini mi se konda je on 10 puta glupiji od Ibricica i Medunjanina zajedno kada je u pitanje karijerske odluke. Kako se samo zajebo za manje od dva godina, to je strasno.
Ko je to naveo?Momciluk je napisao/la:To kao povratak u svicu bi mu bio korak nazad?bhsport je napisao/la:Definitivno je glup potez ostanak u EIbaru, treba ici negdje gdje ce igrati pa ako to znacilo i povratak u Svicu.![]()
A to da igra u Slobodi, pa onda nek radi zavrsi karijeru, ako ne moze bolje od Slobode...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.