Vjerovatno će ispoštovati, do sad su ga radili i na GS-ovima pa mislim da će i sutra.esprit24 je napisao/la:Pa prenosi eurosport dohu, treba napasti na njih da uvrste damira u shemu
Ako prenose kao što kažeš naravno
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vjerovatno će ispoštovati, do sad su ga radili i na GS-ovima pa mislim da će i sutra.esprit24 je napisao/la:Pa prenosi eurosport dohu, treba napasti na njih da uvrste damira u shemu
Zato cemo ga gledat na centralnom protiv Berdihashminka je napisao/la:ES godinama iz Dohe radi prijenose samo sa centralnog terena, tako da ti nece udovoljiti moj @esprit
esprit24 je napisao/la:Pa prenosi eurosport dohu, treba napasti na njih da uvrste damira u shemu
vozdrica je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Pa prenosi eurosport dohu, treba napasti na njih da uvrste damira u shemu![]()
![]()
Ne moze, jer ti moderator ovog dijela podforuma nije pisao od Augusta prosle godineesprit24 je napisao/la:Mozel neko kazniti ovu dvojicu padobranaca???
Monolog je napisao/la:
Pa evo da se dogovorimo da ja budem moderator.esprit24 je napisao/la:Ja bih tu ulogu dao ili @Bikiju ili @shminkeru??
Ili da napravimo izbore, osim njih dvojice, dodat jos kandidata @bhsport, @remA...
Yebat ce tebe i odstranit sa ove teme @newton kad tad, zivi bili pa vidjeliLaDecima je napisao/la:@newton_heath_lyreto koliko si bitan da im nisi bio ni u sirem izboru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bikiju@shminkeru@bhsport, @remA...esprit24 je napisao/la:Yebat ce tebe i odstranit sa ove teme kad tad, zivi bili pa vidjeliLaDecima je napisao/la:@newton_heath_lyreto koliko si bitan da im nisi bio ni u sirem izboru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokušaj snimiti zadnji poennewton_heath_lyr je napisao/la:Vrijeme danas malo vjetrovito ali suncano. Kad smo kod vremena ,vrijeme je da se polahko krene put teniskog kompleksa Khalifa. Ako ne bude stream bice bar slika a i koji snimljen poen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.