Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Kako vam malo treba. 
eh da, niko da spomene kako je pao na sedždu poslije ulaska na teren, obično to oduševi Bošnje, koji rade sve, samo ne idu u džamiju i nisu pobožni 
- provokatorII
- Kontakt:
dean33 je napisao/la:Kako vam malo treba.
Ni tebi ne treba vele. 3 centa i ti na sedmom nebu.
- provokatorII
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:eh da, niko da spomene kako je pao na sedždu poslije ulaska na teren, obično to oduševi Bošnje, koji rade sve, samo ne idu u džamiju i nisu pobožni
Niko ne spominje jer je to valjda njegova privatna stvar. Kao sto uostalom i treba biti.
Koji je tvoj razlog sto te zanima kako on ulazi u teren? Da li bi bio sretniji da se krsti poput vecine?
Chinaglia je napisao/la:eh da, niko da spomene kako je pao na sedždu poslije ulaska na teren, obično to oduševi Bošnje, koji rade sve, samo ne idu u džamiju i nisu pobožni
kakve veze to ima s sportom?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ma ovaj ti je chinalja izgleda neki musliman, ide vjerovatno petkom u dzamiju i ne jede svinjetinu, i da, nije slavio novu godinu jer to muslimani ne radeSTEVIE je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:eh da, niko da spomene kako je pao na sedždu poslije ulaska na teren, obično to oduševi Bošnje, koji rade sve, samo ne idu u džamiju i nisu pobožni
kakve veze to ima s sportom?
This time next year we'll be millionaires.
Njegova stvar, prekrstio se ili ne, pao sedždu ili ne, sve dok obavlja svoj posao u reprezentaciji onako kako treba, normalne osobe to ne bi trebalo zanimati.Chinaglia je napisao/la:eh da, niko da spomene kako je pao na sedždu poslije ulaska na teren, obično to oduševi Bošnje, koji rade sve, samo ne idu u džamiju i nisu pobožni
Odlican, bez sumnje MOTM iako je odigrao tek pola sata.
Vidim, prste pohvale na sve strane, navijaci ga vole i zele u prvoj postavi tako da ocekujem da se konacno nakon sezone i po ustali u ekipi, tacno se osjeti da je sazrio i da je prosao period adaptacije. Jos ce i Karti biti odsutan oko mjesec i po, Kleverli je ionako ka*ina tako da ce Mume tu uletiti i nadam se iskoristiti priliku na najbolji nacin.
Ne znam da li je spreman za svih 90 minuta, ali bih volio da pocne od prve protiv Sitija, tu bi sebi mogao zacementirati prvu postavu ako odigra dobro kao danas.
Vidim, prste pohvale na sve strane, navijaci ga vole i zele u prvoj postavi tako da ocekujem da se konacno nakon sezone i po ustali u ekipi, tacno se osjeti da je sazrio i da je prosao period adaptacije. Jos ce i Karti biti odsutan oko mjesec i po, Kleverli je ionako ka*ina tako da ce Mume tu uletiti i nadam se iskoristiti priliku na najbolji nacin.
Ne znam da li je spreman za svih 90 minuta, ali bih volio da pocne od prve protiv Sitija, tu bi sebi mogao zacementirati prvu postavu ako odigra dobro kao danas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hvala za info.FaraonTM je napisao/la:Fantastičanzmaj348 je napisao/la:gledam od 75 min.od tada igra perfektno,kakav je bio do te 75 min?
Ovo je igrac sa mudima.Kakav potez Petom pa volej pa odnese onog jednog kod sanse pa iznosenje lopte sve uspio za pola sata.Jure nasipu se Anas cega k...
Već je doktor za Pjanića u mnogim aspektima 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Stvarno steta sto ono ne udje, bila bi golcina.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Rex rex rex daj šapujure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
A inace mumet je pravi mamut. Samo trci ko blesav, tehnika nula poena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A samo kako si ti jadan da moras imati tri nicka da ovdje suplje prosipas. Jado jadni nadji si kakvog posla.jure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Haj ti meni reci, sta imas od toga sto pises gluposti?jure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
Nisi zanimljiv. Nikoga ne tangiras sa svojim pisanjem. Niko nece niti u raspravu uci sa tobom jer ti je zahebancija plitka i glupa.
Zapitaj se sam nad sobom. Sta ti je bit postojanja?
Jadno je dolaziti na neki forum samo da bi ispao glup.
Ima zanimljivijih i korisnijih stvari za raditi u zivotu.
Ako vec zelis da trolas, to se moze raditi na puno suptilniji i zanimljiviji nacin. Ali valjda za takvo sto treba imati malo inteligencije.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 jan 2016, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pustite kuju voli da je bosanski avlijaneri žegaju
Bola ofirno je. Čuj Jure, fuckin' Jure. Ohanite.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne glupiraj seBadrHari je napisao/la:Već je doktor za Pjanića u mnogim aspektima
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kao PjanicMiiisssskeeBh je napisao/la:Neki su ovdje govorili kako mu je slaba tehnika i igra naprijed a frajer takvu kontrolu lopte ima kao Pjanke,njemu samo treba utakmica da postane vrhunski box-to-box igrac![]()
![]()
![]()
Pa taj zadrzava loptu u nogama par nano-sekundi...Sindrom vruceg krompira...
Besic je igrac-fudbaler a taj pomenuti nije igrac a pogotovo ne fudbaler...
Zao mi Mumeta sto ce morati trcati i igrati za dvojicu u repci, kao sto Naingolan odnosno De Rosi moraju biti "podvojene licnosti" da sve pokriju..
Jure bili ti malo qre ???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Šteta što ne uđe ona bomba, bio bi strašan gol. Osim toga Bešić je stvarno bio dobar i nema smisla držati ga na klupi, Martinez će to shvatiti prije ili kasnije, u suprotnom će ga izgubiti.
Ovaj momak ne smije biti na klupi gdje god da igra.
Ovaj momak ne smije biti na klupi gdje god da igra.
Pa me onda ponovo ubjeđuj kamenjašu da nisi provokator, da ne omalovažavaš, itd...dean33 je napisao/la:Kako vam malo treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.