SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Slatinash_7
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 dec 2015, 13:35

Pa dobro,ima i toga sto ti kazes,al ja vecinom postavim ekipu za citavu heftu,udjem tek da vidim sta ima i to..Valanciunas se vratio brze nego sto se mislilo,u subotu clear for practice i odma igra,nisam se tome nadao,moja greska..al sta ces kad se povrijedi neko,back2back se igra i to,razumijem da su pravila za sve ista,treba paziti,ali bi ovako bilo lakse za sve ja mislim..eto ide sad nova godina,nekom ispiti,tesko je to sve pohvatati dan dva unaprijed,ovako bi bilo lakse,odigrao neko utakmicu sinoc,ne ide ga,povrijedio se,suspenzija ovo ono,ima back2back daj ga zamjeni taj dan da ne gubis dzaba,ne samo ja nego svi..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 30 dec 2015, 19:41

Da li bi bilo moguce da pretrpis i prvi poraz ha ? Je li ti vrijeme ? :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 dec 2015, 20:05

iceTATA je napisao/la:Da li bi bilo moguce da pretrpis i prvi poraz ha ? Je li ti vrijeme ? :D
Ne znam,vidjet cemo,jos uvijek vodim :D jos nisam dobio tricu od Lovea,treba mi to i malo % suta,sto FG sto FT :D poprilicno sam siguran u blokade i ukradene,ovo ostalo je sve otvoreno..zanimljivo je to sto kategorije za koje sam mislio da cu uzeti gubim i obrnuto,makar bi tako trebalo biti po brojevima iz prosle sedmice,al zato je zanimljiv ovaj fantasy :) evo me ko GSW,svi hoce da me dobiju,nedam se jos uvijek..
Slatina Bog i batina

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 31 dec 2015, 01:22

Samo laganica, sve se lako okrene i vrati na staro :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 dec 2015, 10:15

iceTATA je napisao/la:Samo laganica, sve se lako okrene i vrati na staro :D
Okrenulo se okrenulo :D
Hoce neko Bradleya,trazim nekog sa tricama i asistencijama..
Slatina Bog i batina

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 31 dec 2015, 11:56

Noel se preporodio od dolaska Ish-a, pokušao sam ga trejdati više puta, niko nije htio, ali zadnjih 5 partija izgleda obećavajuće, pa tako ako se i javi sad neko za trejd neće ići za kikiriki.

Mirotića sam dovoljno dugo trpio, ali poslije sinoćnjih 0 poena vrijeme je bilo da se pozdravimo i raziđemo. Sad ćemo dati šansu Terrence-u od kojeg očekujem bolji drugi dio sezone, a još su mi bolne tačke ostale Oladipo i Ariza, ali hajde ima još nade.

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 02 jan 2016, 16:08

Sve polako ce doci na svoje, Slatinashu ako veceras prezivim to je to, moj je matchup :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 jan 2016, 18:22

iceTATA je napisao/la:Sve polako ce doci na svoje, Slatinashu ako veceras prezivim to je to, moj je matchup :D
Mislim da je gotovo ovo,ne vidim gdje te mogu skinuti,poeni 100 razlike skoro,asistencije blizu al imas Ronda,skokovi su tu negdje al mislim da si i tu jaci,kao i u tricama..sanse su mi premale,moze me jedino Harden izvuci..Prelako sam se odrekao Byomba za par trica od Leonarda,to bi mi moglo presuditi uz Njemca iz Atlante kojeg sam morao otpustiti,nista asista od njega nisam dobio..
Slatina Bog i batina

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 03 jan 2016, 03:54

A daj vrijeme ti je, nemoj se zaliti, moji su u malo boljoj formi i bolje su okolnosti :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 jan 2016, 09:43

iceTATA je napisao/la:A daj vrijeme ti je, nemoj se zaliti, moji su u malo boljoj formi i bolje su okolnosti :D
Ma sta cu se zaliti,neka i poraza,da se saberem malo,al mislim da sam previse odlutao sa ovim izmjenama..cestitke tebi na pobjedi!Idemo sad uzeti Vracu :D Bradley i Valanciunas u izlogu,trazim asistencije..
Slatina Bog i batina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 03 jan 2016, 11:02

bas ces se namucit sa mnom :D
ovu sedmicu bez bledsoe, lillard, burks i barnes. lillard se mozda vrati veceras, al to govore zadnjih 5 utakmica vec za njega, jos je i plumlee malo bolestan. sefoloshu sam uzeo mjesto ovih povrijedzenih, medjutim nisam gledao raspored, tako da mu je tek veceras prva utakmica :D mada sumnjam da ce mi on donjet neku vrijednost, kontam mozda mi moze pomoc u stealovima, ali eto vidjet cemo. portis mi je zato dobro pojacanje, valjda nastavi ovako. ali ako slucajno ne iskoci neki novi barton u mene, ja sa borbom za prvu ligu necu imat veze, mozda uspijem u play-off zato sto imam ovu prednost do sad. ove sedmice sam imao "srecu" da i target muku muci sa povredama

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 jan 2016, 11:10

dino-92 je napisao/la:bas ces se namucit sa mnom :D
ovu sedmicu bez bledsoe, lillard, burks i barnes. lillard se mozda vrati veceras, al to govore zadnjih 5 utakmica vec za njega, jos je i plumlee malo bolestan. sefoloshu sam uzeo mjesto ovih povrijedzenih, medjutim nisam gledao raspored, tako da mu je tek veceras prva utakmica :D mada sumnjam da ce mi on donjet neku vrijednost, kontam mozda mi moze pomoc u stealovima, ali eto vidjet cemo. portis mi je zato dobro pojacanje, valjda nastavi ovako. ali ako slucajno ne iskoci neki novi barton u mene, ja sa borbom za prvu ligu necu imat veze, mozda uspijem u play-off zato sto imam ovu prednost do sad. ove sedmice sam imao "srecu" da i target muku muci sa povredama
Ma i moji igraju sve gore i gore,izmjene neke pokusavam,Jokica i Jonesa uzimam po ko zna koji put i u dvije tri utakmice od njih nisam dobio nista,sad sam pokusao sa ovim centrom iz Utaha,igraju 5 tekmi ove sedmice,makar skokove i blokade da dobijem od njega..sto je najgore od svega,ove sam sedmice izgubio i u tricama,tek drugi poraz u toj kategoriji,poeni isto tako,sve mi se nekako obrnulo..valjda Harris donese nesto,ipak igra 40 minuta u prosjeku skoro od kako se vratio..
Slatina Bog i batina

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 04 jan 2016, 01:57

Da rezimiramo ovu sedmicu, sto se mene tice veoma dobra, zadovoljan sam pojedinim igracima i sretan sam sto vidim napredak, dobio sam covjeka koji je imao 9-0 do ovog matchupa i to me jako raduje, znaci da mi ekipa nije talasika :D A jos bolje je to sto sam postao bogatiji za 2 igraca koji ce dobiti previse prostora, Shane Larkin i Trey Burke, a od prije sam Zazu kao slobodnog pokupio, sad za sada sam samo promasio sa Josh Smithom, ali je sve ispalo kako treba, cestitam na borbi ! :D

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 04 jan 2016, 10:34

AlphonseKauders je napisao/la:Noel se preporodio od dolaska Ish-a, pokušao sam ga trejdati više puta, niko nije htio, ali zadnjih 5 partija izgleda obećavajuće, pa tako ako se i javi sad neko za trejd neće ići za kikiriki.

Mirotića sam dovoljno dugo trpio, ali poslije sinoćnjih 0 poena vrijeme je bilo da se pozdravimo i raziđemo. Sad ćemo dati šansu Terrence-u od kojeg očekujem bolji drugi dio sezone, a još su mi bolne tačke ostale Oladipo i Ariza, ali hajde ima još nade.
Naravno, Mirotić nakon što je dobio šut kartu poslije očajnih utakmica, u dvije sljedeće utakmice u prosjeku 17 pts, 3.5 trice, 4 reb, 4 ass, 1.5 stl, 1 blk, 0.5 TO, 59% FG, 88% FT%. Bayhawks, nema na čemu:))

scarr
Kontakt:

Post Postao/la scarr » 04 jan 2016, 12:26

AlphonseKauders je napisao/la:
AlphonseKauders je napisao/la:Noel se preporodio od dolaska Ish-a, pokušao sam ga trejdati više puta, niko nije htio, ali zadnjih 5 partija izgleda obećavajuće, pa tako ako se i javi sad neko za trejd neće ići za kikiriki.

Naravno, Mirotić nakon što je dobio šut kartu poslije očajnih utakmica, u dvije sljedeće utakmice u prosjeku 17 pts, 3.5 trice, 4 reb, 4 ass, 1.5 stl, 1 blk, 0.5 TO, 59% FG, 88% FT%. Bayhawks, nema na čemu:))

Ma čim si ga šutnuo ja ga pokupim reko ne može gore od nekih mojih igrača i ispoostavi se tako, hvala ti :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 jan 2016, 12:41

e ne da se usranom do potoka :facepalm:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 jan 2016, 13:02

Centara sa dobrim FG%,skokovima i blokadama na izvoz,ima li neko zainteresovan?Trazim asistencije i trice..
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 jan 2016, 18:54

Meni povrede syebase sve.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 06 jan 2016, 20:05

Da li je neko raspoložen za kakav trejd :)

U izlogu su: Beal, M. Gasol, Teague, Dragić, Ilyasova, T. Thompson.. Prva četvorica odlični igrači, pa za njih očekujem i takve ponude.. Šaljite ponude, pa ću razmotriti :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 jan 2016, 21:10

MirsoNi je napisao/la:Da li je neko raspoložen za kakav trejd :)

U izlogu su: Beal, M. Gasol, Teague, Dragić, Ilyasova, T. Thompson.. Prva četvorica odlični igrači, pa za njih očekujem i takve ponude.. Šaljite ponude, pa ću razmotriti :)
De vidi mogul ti ja kako pomoci,ja bas nista nisam mogao sloziti a da bude ravnopravno,zavisi i sta ti trazis,mogu ti ponuditi skokove i blokade..vidi da ubacis Jenningsa ili cak Hilla,trebaju mi asistencije i ukradene..
Slatina Bog i batina

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.