Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Dobro je odigrao nocas. Steta jedino sto je doveden ovaj Cleverley koji je imao solidnu minutazu u Manchester Unitedu i koji je i vise nego solidan igrac i tesko da je dosao da grije klupu. A ovako se povecava broj kvalitetnih igraca i konkurencija sto direktna sto ovih koji pokrivaju slicne pozicije mu je stvarno paklena. Steta jer momak stvarno ima kvalitet i zasluzuje klub gdje bi igrao skoro svaku. Sad zasad neka ga u Evertonu a poslje sezone neka dobro razmisli. Sljedece dvije utakmice protiv Manchester Citya i Dagenhama bi trebao biti starter. U svakom slucaju Everton ima veliki broj kvalitetnih igraca cim naprimjer jedan Jagielka I Mirallas nisu sigurni starteri.
Ispričavam se, izgubio sam kontrolu nakon što sam toliko puta izvrijeđan i optužen da sam nešto što nisam...da sam hercegovac i da imam masu klonova.Virtu4l je napisao/la:
Pa me onda ponovo ubjeđuj kamenjašu da nisi provokator, da ne omalovažavaš, itd...
Ma kakvu je Clev imao minutazu u Unitedu?Steta jedino sto je doveden ovaj Cleverley koji je imao solidnu minutazu u Manchester Unitedu i koji je i vise nego solidan igrac i tesko da je dosao da grije klupu
U nekih pet sezona odigrao oko 70 meceva (epl, lp i fa kup) a pola od toga ispod svakog nivoa.
Mentalni patuljak za timove nizeg ranga, u normalnim okolnostima ne bi trebao predstavljati neku konkurenciju Besi, obzirom da je ovaj bolji u defanz segmentu a posjedjuje veci potencijal prema naprijed.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Odigrao je 54 ligaskih utakmica za tri sezone ( 2011, 2012, 2013 ) u Unitedu. ( 10, 22, 22 utakmice ) Prosle sezone je bio siguran starter i odigrao je 31 utakmicu za Aston Villu ( sve od pocetka ni jednu sa klupe ) i evo sada je presao u Everton. I vise nego konkretna konkurencija. A da je bio siguran starter u Unitedu normalno da nebi prelazio u losiji klub. Samo ono sto je odigrao za United nije bio toliko los koliko sam ja gledao. Za Villu ga nisam nista ni gledao. I jos je domaci igrac sto se isto cijeni. Ne govorim ja da je bolji od Besica samo da mu jeste konkurencija sigurno jeste. Da nije presao u Everton danas bi Besic bio starter garant. Kako god ima poveliku konkurenciju. Mada mozda nije ni bio plan Cleverley na pocetku nego je tako ispalo. Jer Besic je sigurno igrac koji zasluzuje pravu sansu. Pa bio to Everton ili neki malo losiji klub na pocetku. Valjda zna Martineez sta radi vidjet cemo.
Znam ja tacno koliko je odigrao meceva i kakav je bio u vise od 50 % istih. Slobodno pitaj i ostale navijace Uniteda sta misle o njemu.
Obicni panj nivoa Evansa. Pa jedan Fletcher je i pored bolesti koja ga je opasno unazadila izgledao kao space shutlle u odnosu na pomenutog.
Pokazao je na posudbi u Wiganu da ima nekog potencijala al na tome je sve ostalo. Moze posluziti za neke zadatke u okolnostima gdje kljucne igrace muce povrede, ali ako Besic misli da izbrusi ono sto znamo da bi mogao, onda se ne smije ravnati prema Cleverlyu.
Tesko da je sastavio deset tekmi na solidnom nivou, jos mozda desetak neki prosjek i ostalo boze sacuvaj.Samo ono sto je odigrao za United nije bio toliko los koliko sam ja gledao
Obicni panj nivoa Evansa. Pa jedan Fletcher je i pored bolesti koja ga je opasno unazadila izgledao kao space shutlle u odnosu na pomenutog.
Pokazao je na posudbi u Wiganu da ima nekog potencijala al na tome je sve ostalo. Moze posluziti za neke zadatke u okolnostima gdje kljucne igrace muce povrede, ali ako Besic misli da izbrusi ono sto znamo da bi mogao, onda se ne smije ravnati prema Cleverlyu.
Komentarisao sam onaj dio gdje si naveo da je vise nego solidan igrac i tu minutazu u Unitedu.Ne govorim ja da je bolji od Besica samo da mu jeste konkurencija sigurno jeste
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 jan 2016, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- provokatorII
- Kontakt:
jure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
A inace mumet je pravi mamut. Samo trci ko blesav, tehnika nula poena
Ma Kovacic je doktor za njega
https://www.youtube.com/watch?v=xmbZYWDg2IU
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Radi cega ovo glupo poredjenje?provokatorII je napisao/la:jure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
Sad treba da se i ta rasprava potegne?
Koja je svrha?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Vidiš mu nick?Evander je napisao/la:Radi cega ovo glupo poredjenje?provokatorII je napisao/la:jure56 je napisao/la:Lik udje 10min i ne sjebe dva gola i vec je megaigracina eto koliko ste ocajni i koliko malo dobrih igraca imate svrsavate na twitter komentare koja tuga i iskompleksiranost
Sad treba da se i ta rasprava potegne?
Koja je svrha?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
bem' ti golmana sta odbrani covjek

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Na terminu mi je prijatelj odbranio sličan šut prije par godina, ni dan danas ne pričamo..Nerminovic je napisao/la:bem' ti golmana sta odbrani covjek![]()
![]()
Zadavio bih golmana u ovoj situaciji..
Ajzea je forumaš godine !
Gdje je sad onaj kreten koji je vikao da je njegova epizoda u Evertonu gotova i da mora traziti posudbu u Championshipu? 
Svaka cast Mume, da Bog da udje u pocetnu sastavu do kraja sezone i da ostane tu bez ikakve dileme. Samo da ga nezajebu opet neke povrede.
Svaka cast Mume, da Bog da udje u pocetnu sastavu do kraja sezone i da ostane tu bez ikakve dileme. Samo da ga nezajebu opet neke povrede.
MUME

želim mumeta u tottenhamu
dele ali i bešić 
želim mumeta u tottenhamu
Psajdak je napisao/la:Na terminu mi je prijatelj odbranio sličan šut prije par godina, ni dan danas ne pričamo..Nerminovic je napisao/la:bem' ti golmana sta odbrani covjek![]()
![]()
Zadavio bih golmana u ovoj situaciji..
iznenadjen besicem,zaista jako dobra partija
dobra partija,ali statistika jako slaba,za defanzivnog veznog.za 30 min 7 izgubljenih lopti,i tu ja vidim najveci problem kod njega.
Pocelo je, nadam se bez povreda pa da postane stardni prvotimac. Izgubljene lopte ima jer ne dodaje alibi pasove prvom do sebe, nego pokusava iznijeti loptu i odigrati nesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gdje su mu nasli izgubljenih 7 lopti smijesno nije sto posto imao toliko max 3-4 ostalo su mu gluposti neke u to ubrojili
beton je odigrao, uostalom kad god je igrao dobar je bio, ocekujem ga u fa kupu od prve minute
beton je odigrao, uostalom kad god je igrao dobar je bio, ocekujem ga u fa kupu od prve minute
Imao je 6 netačnih PASOVA.

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], RaymondRed i 47 gostiju.