NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 02 jan 2016, 22:08

astra1922 je napisao/la:jel trener bivsi
Častio bi te,po meni naša najslabija karika..

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 02 jan 2016, 22:14

Kako sam ja nacuo Moranjkic,i Mujic bi trebali dobiti odrijesene ruke,nevjerujem da ce Krpic biti dostupan.
Mujic je dugo poveijedjen i dobro bi mu dosla posudba u Zvijezdu,da mozda procepi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jan 2016, 22:17

feda dudic diatta gavric bosnjak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jan 2016, 22:22

astra1922 je napisao/la:feda dudic diatta gavric bosnjak
Tvoje želje ili se nešto radi sa njima???

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 jan 2016, 22:33

Ma svako pise sta hoce,dok klub nesaopsti ja nevjerujem,ni ovim placenicima sa ss.ba
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 03 jan 2016, 00:16

Kako men danas rekose Vidovic nije novo pojacanje i taj sigurno nece nama doc
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 jan 2016, 00:17

astra1922 je napisao/la:feda dudic diatta gavric bosnjak
Da li mislis na borisa gavrica íz novog travnika i koji bosnjak
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 jan 2016, 16:55

Zoran Brković raskinuo ugovor sa Zvijezdom
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jan 2016, 18:41

Kod nas je uvijek tresla se gora rodio se miš. Počne se pričati o nekim imenima a onda se dovode dresevi. Je..o ti Vidovića čovjek zabije svake prestupne. Zar nije na tu poziciju bilo bolje probati dovesti Bubu. Onda se počne osipati ekipa (Zvone, Brka) koja je koliko toliko uigrana.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jan 2016, 19:08

zalosno je ali istinito da mnogi u klubu nisu dorasli da vode nas klub.
pa yebemu mater gdje ste nasli sad smanjivati plate kljucnim igracima a prije samo 5 mjeseci ste im obecali te pare.pa ako imate imalo pameti pa zadrzite igrace koji ce nam valjati .pa gdje ces otpustat brku i zvonica koji su se vec uigrali i sigurno bi nam bili kljucni igraci u sledecoj polusezoni. jedna je istina vode nas nesposobni ljudi.

neznaju raditi sa sudijama i savezom a znaju da nikad niko nije usao na posten nacin..

upravo hoceteli ikad dovesti ciljana pojacanja u nas klub ili cete opet gomilati igrace na jednoj poziciji a na drugoj da nemamo igraca.
dajte se uozbiljite nikad nije bilo lakse dovesti igrace dosta igraca iz premijer lige vec je napustila svoje klubove vase je samo da se saberete i vidite gdje nam trebaju igraci.doveditie igrace koji iza sebe imaju dobre sezone i rezultate a ne neke amatere koji imaju po dvije utakmice u zadnje dvije godine.tipa basic pavic.....

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 jan 2016, 21:32

GOTOVO: EDIN HASANBAŠIĆ U “ZVIJEZDI 09”

Golgeter od rase i klase, velika želja ljudi iz “Zvijezde 09” konačno je stavio paraf na vjernost klubu iz Etno Sela “Stanišići”. Radi se o osamnaestogodisnjem igraču koji dolazi iz Zvijezde iz Gradačca, a koji je na 12 mečeva Omladinske lige Bih, postigao 18 pogodaka.

Sjajne igra i golovi mladog i očigledno talentovanog centarfora nisu prošli nezapaženo i transfer je realizovan.

U “Zvijezdi 09” ne kriju oduševljenje ovim završenim poslom i smatraju da su doveli igrača koji je nedostajao i za koga će se tek čuti.

Uslovi pod kojom je transfer realizovan ostaju u domenu poslovne tajne, a nezvanično se spominje da su iz “Zvijezde 09” dobro odriješili kesu za dovođenje Hasanbašića.

“Radi se velikom potencijalu, Hasanbašić je prava “devetka” i doveden je da rješava situacije pred protivničkim golom. Pratili smo njegove igre poslednjih šest mjeseci i uvjerili se da je Edin igrač koji nam nedostaje, a uklapa se u politiku kluba, a to je da se šansa da mladim igračima”, rekao je Milorad Zeka Savić, čovjek zadužen za sportska pitanja u “Zvijezdi 09”.
03 JANUAR, 2016
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jan 2016, 21:50

Treba pokusati dovesti Zorana Kokota iz Zelje koji je uzeo papire. A hocete reci da Zvonic zasluzuje da ima platu 2000+ ???

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 jan 2016, 00:22

komsije skulirajte se malo Zvonic nije mogao igrati u raspalom Velezu a vi kukate za njim, ponajveca prevara od igraca u nasoj ligi :!: bilo ko, ko je imalo pratio njegove igre vidio je da decko nije sposoban ni za sta :kafa: ako smo mi mogli dovesti 11 igraca na polusezoni i napasti ulazak (imali 5 bodova zaostatka za jedinstvom) to mozete i vi, samo je bitno da imate sposobnu upravu da pokrije par gostujucih tekmi (tezih) i dobre igrace da uzmete sve domace tekme i par gostujucih (laksih) ;) imate hrpu slobodnih igraca iz Zelje, Veleza, Drine, Travnika, Viteza, Rudara, Sarajeva, Borca.... moze se fina ekipa sastaviti
Sloboda Tuzla

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jan 2016, 10:09

evo jedna fina fudbalska vijest iz Gradačca a koja je nevezana za Zvijezdu,jučer je odigran prvi međunarodni turnir Gradačac 2016 na kojem je nastupilo 30 ekipa generacija 2002-03 iz Srbije,Hrvatske i BiH-a.U finalnoj utakmici su se sastali Tempo-Gradačac i Partizan Beograd nakon regularnog dijela koji je završen 1-1 izvodili su se penali u kojem je Tempo bio uspješniji 3-2. Kako mi jučer rekoše ova ekipa Partizana na nedavnom turniru u Rimu u finalnoj utakmici su pobijedili Real iz Madrida..Ovo sam napisao iz razloga da se vidi kakvih talenata ima u Gradačcu,svaka čast Tempovci :clap:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 jan 2016, 10:10

fukaratz je napisao/la:komsije skulirajte se malo Zvonic nije mogao igrati u raspalom Velezu a vi kukate za njim, ponajveca prevara od igraca u nasoj ligi :!: bilo ko, ko je imalo pratio njegove igre vidio je da decko nije sposoban ni za sta :kafa: ako smo mi mogli dovesti 11 igraca na polusezoni i napasti ulazak (imali 5 bodova zaostatka za jedinstvom) to mozete i vi, samo je bitno da imate sposobnu upravu da pokrije par gostujucih tekmi (tezih) i dobre igrace da uzmete sve domace tekme i par gostujucih (laksih) ;) imate hrpu slobodnih igraca iz Zelje, Veleza, Drine, Travnika, Viteza, Rudara, Sarajeva, Borca.... moze se fina ekipa sastaviti
Sve si u pravu jarane,to kod nas lupetaju neupuceni i pojedinci koji su imali prije dodira sa klubom pa dobili nogu,znas ono volili sebe u Zvijezdi,a ne Zvijezdu u sebi.Zvijeza je iako u zaostatku 4 boda glavni favorit za ulazak u pl i ja licno vjerujem da ce se za proljece sklopit jaca ekipa nego sto je bila.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 jan 2016, 10:34

zmajevac je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:komsije skulirajte se malo Zvonic nije mogao igrati u raspalom Velezu a vi kukate za njim, ponajveca prevara od igraca u nasoj ligi :!: bilo ko, ko je imalo pratio njegove igre vidio je da decko nije sposoban ni za sta :kafa: ako smo mi mogli dovesti 11 igraca na polusezoni i napasti ulazak (imali 5 bodova zaostatka za jedinstvom) to mozete i vi, samo je bitno da imate sposobnu upravu da pokrije par gostujucih tekmi (tezih) i dobre igrace da uzmete sve domace tekme i par gostujucih (laksih) ;) imate hrpu slobodnih igraca iz Zelje, Veleza, Drine, Travnika, Viteza, Rudara, Sarajeva, Borca.... moze se fina ekipa sastaviti
Sve si u pravu jarane,to kod nas lupetaju neupuceni i pojedinci koji su imali prije dodira sa klubom pa dobili nogu,znas ono volili sebe u Zvijezdi,a ne Zvijezdu u sebi.Zvijeza je iako u zaostatku 4 boda glavni favorit za ulazak u pl i ja licno vjerujem da ce se za proljece sklopit jaca ekipa nego sto je bila.
Kad će se početi sklapati drug. Do početka priprema ima još 7-8 dana. Mi smo za sada slabiji nego u prvom djelu(otišli Zvonić i Brka). Niko nije rekao da je Zvonić Ronaldo ali isto tako niko ne može poreći da je korektno odradio svoj dio posla za razliku od nekih drugih koji su dovedeni kao pojačanja. A to što se spominje visina njegove plate pa neko mu je tu istu dao.
Ja se bojim samo da lupanje nekih imena koja se ovdje pominju ne završi kao i na početku sezone kada se isto tako spominjalao a dobili smo(Pirića, Bašića, Pavića itd.).

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jan 2016, 10:47

pozdrav sportskim prijateljima
gdje vam je otisao zvonic?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 jan 2016, 11:52

VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav sportskim prijateljima
gdje vam je otisao zvonic?
Otiso u p.m gdje je jednon bio,nece frajer reviziju plate,kao i brka,al nije mi tu cisto nista,al et......
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jan 2016, 12:10

idemo upravo pametno i promisljeno.ako ste pustili zvonica da ide znaci da bi popravili situaciju morate na njegovo mjesto dovesti boljeg igraca.nemojte usrati i ovaj prelazni rok i gomilati igrace dovodite ciljano i samo iskusne igrace koji iza sebe imaju dobre sezone i dosta utakmica u nogama....i nemojte sve na posteno znate da nikad niko nije usao na posten nacin

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jan 2016, 12:24

nedžad je napisao/la:GOTOVO: EDIN HASANBAŠIĆ U “ZVIJEZDI 09”

Golgeter od rase i klase, velika želja ljudi iz “Zvijezde 09” konačno je stavio paraf na vjernost klubu iz Etno Sela “Stanišići”. Radi se o osamnaestogodisnjem igraču koji dolazi iz Zvijezde iz Gradačca, a koji je na 12 mečeva Omladinske lige Bih, postigao 18 pogodaka.

Sjajne igra i golovi mladog i očigledno talentovanog centarfora nisu prošli nezapaženo i transfer je realizovan.

U “Zvijezdi 09” ne kriju oduševljenje ovim završenim poslom i smatraju da su doveli igrača koji je nedostajao i za koga će se tek čuti.

Uslovi pod kojom je transfer realizovan ostaju u domenu poslovne tajne, a nezvanično se spominje da su iz “Zvijezde 09” dobro odriješili kesu za dovođenje Hasanbašića.

“Radi se velikom potencijalu, Hasanbašić je prava “devetka” i doveden je da rješava situacije pred protivničkim golom. Pratili smo njegove igre poslednjih šest mjeseci i uvjerili se da je Edin igrač koji nam nedostaje, a uklapa se u politiku kluba, a to je da se šansa da mladim igračima”, rekao je Milorad Zeka Savić, čovjek zadužen za sportska pitanja u “Zvijezdi 09”.
03 JANUAR, 2016

nisam siguran da se ovaj igrac zove ovako ali nema veze

po meni zalosno da nas klub nije mogao zadrzati ovog igraca da potpise ugovor za nas klub odnosno svoj maticni...problem je vjerovatno financijske prirode...nasim momcima se nude mizerne plate da igraju za klub dok se neki stranci amateru placaju duplo.dok se ovo u klubu ne promijeni nikad necemo nista ni uspjeti.

ja sam upisao dijete u zvijezdinu skolu fudbala i vjerujte ostao iznenaden radom.djeca 2003,2004,2005,2006 i mladi cuda prave..treneri odlicno rade,bore se da djeca sto manje placaju i prevoze i opremu i lopte.djeca biljeze odlicne rezultate u ligi i kad se pogleda da od one djece zvijezda nemoze dobiti po sezoni bar jednog igraca onda se svi moraju zapitati zasto je to tako,izgleda da je nekom u cilju da se dovode stranci a da nasa djeca idu igrati po selima.

jedan faca nase dijete je sigurno bolji i od pirica i pavica i basica a imao je najmanju minutazu od njih.ta tri igraca su za polusezonu iz kluba odnijeli sigurno preko 30 000 km.dobro se i nadu sponzori da daju pare za klub u kojem se ovakve stete za klub desavaju

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.