rio_Ferdy88 je napisao/la: Postoji li nešto što bi barem donekle moglo nadoknaditi tu nanesenu duševnu bol
Nikakve kuće, auta i sl. ti ne mogu pomoći.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la: Postoji li nešto što bi barem donekle moglo nadoknaditi tu nanesenu duševnu bol
Onda neki ženin najbolji prijatelj aepride_of_merseyside je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la: Postoji li nešto što bi barem donekle moglo nadoknaditi tu nanesenu duševnu bol
Nikakve kuće, auta i sl. ti ne mogu pomoći.
Kohinoorrio_Ferdy88 je napisao/la: Onda neki ženin najbolji prijatelj ae![]()
Nisi materijalista, to se cijeni, samo od have se ne živi
krofna u gradu, uštipak na selubagrcavi je napisao/la:joj messille zavodnika sad i prajdicu brani Allahu dragimessilla je napisao/la:@rio, kakvi su ovo uleti?
I ne dirajte mi prajdicu![]()
ko je ova krofna Boga vam?
pa kako nisi skontao?bagrcavi je napisao/la:a lažeeeeeeš da je to to?DANTES je napisao/la: krofna u gradu, uštipak na selumoj veslaču
FaraonTM je napisao/la:A u toku rasprava Rio koristi priliku da obori Prajd sa nogu dok mu Dantula daje ljubavne savjete a u sve se to umiješao Messilla i po ko zna koji put pokazuje svoj zaštitnički nagon prema nježnijem spolu![]()
Dok sa druge strane malo opuštenija i trolerska ekipa u sastavu Belmin i Bagrcavi pokušavaju odbraniti čast muškaraca pred zlom Krofnom koristeći se Vedinom teorijom![]()
I sve je to dobro dok se ne umiješa Zizu sa nekim dubokoumnim komentarom kojim će isprovocirati Krofnu ili Trib koji će savjetovati Ria da ne sluša Dantesa jer kad je Dantula bario trebe Rolling Stonesi su bili na početku karijere!
Ma nisam pratio forum u zadnjih par mjeseci nikako skoro, nisam upućenDANTES je napisao/la:pa kako nisi skontao?bagrcavi je napisao/la:a lažeeeeeeš da je to to?DANTES je napisao/la: krofna u gradu, uštipak na selumoj veslaču
Skromno mora se priznatipride_of_merseyside je napisao/la: Kohinoor
Jedna osoba mi je čak dodijelila taj nadimak, pa red bi bio da imam jedan.
Da pokažeš da nisi džabe ekonomiju studiralapride_of_merseyside je napisao/la:Sama ću se pobrinuti od čega ću živjeti.
FaraonTM je napisao/la:Trib koji će savjetovati Ria da ne sluša Dantesa jer kad je Dantula bario trebe Rolling Stonesi su bili na početku karijere!

Tibra likes this tebra
današnja mladež nema obraza ni poštovanjaPegi10 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Trib koji će savjetovati Ria da ne sluša Dantesa jer kad je Dantula bario trebe Rolling Stonesi su bili na početku karijere!
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tibra likes this tebra
Ogroman je ovo prostor. Ovdje se to najbolje vidi:Bosniacum Lilium je napisao/la: @lektor
Napokon. Kako ih nije bilo stid drzati ono ruglo. Zamisli sta to stvara kod stranca kad prvi put dolazi u Sa. Pa ja bih se zapitao da li bih drugi put dosao u takav grad. Sreca pa se u Centru to moze nekako izbalansirati
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 4 gosta.