Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
samsung sgh i527 mega
Da li se moze prevest ovaj telefon na bos/hrv?
Nosio sam covjeku u radnju kaze nema sanse.
Da li se moze prevest ovaj telefon na bos/hrv?
Nosio sam covjeku u radnju kaze nema sanse.
Vozdra ljudi,
Imam problem sa SD karticom. Neki dan sam ubacila u mobitel, nema ni 7 dana, sinoć iz čista mira se "izgubila". (Mamin mobitel, pa mi jutros tako priča). Kad sam stavila SD u svoj mobitel, piše "SD blank or has unsupported filesystem". Na laptopu nađe removable disk, ali se ne može otvoriti. Sreća, nisam stigla prebaciti joj sve fotografije koje je dobila, samo njene koje je uradila, a njih je dosta manje.
Sad tražim po netu, slabo da mi šta djeluje uvjerljivo, pa rekoh da pitam je li neko već imao sličan problem i je li mogao povratiti podatke.
Hvala.
Sretna Nova!
Imam problem sa SD karticom. Neki dan sam ubacila u mobitel, nema ni 7 dana, sinoć iz čista mira se "izgubila". (Mamin mobitel, pa mi jutros tako priča). Kad sam stavila SD u svoj mobitel, piše "SD blank or has unsupported filesystem". Na laptopu nađe removable disk, ali se ne može otvoriti. Sreća, nisam stigla prebaciti joj sve fotografije koje je dobila, samo njene koje je uradila, a njih je dosta manje.
Sad tražim po netu, slabo da mi šta djeluje uvjerljivo, pa rekoh da pitam je li neko već imao sličan problem i je li mogao povratiti podatke.
Hvala.
Sretna Nova!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Gdje cu uzet u Sarajevu ili Tuzli mobitel, karticom na rate, da je pouzdana radnja?
I znal iko zasto je skuplji mobitel ako se placa karticom? Onom Shopping, na rate?
Sretna Nova...
I znal iko zasto je skuplji mobitel ako se placa karticom? Onom Shopping, na rate?
Sretna Nova...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Genelec i CT Shop u Mercatoru/Konzumu. Pa skuplje jer na gotovinu dobijaš popust, nemaju nikakvih troškova.Sage je napisao/la:Gdje cu uzet u Sarajevu ili Tuzli mobitel, karticom na rate, da je pouzdana radnja?
Sretna Nova...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mobil shop ciglane. Sa ljudima se mozes dogovorit kako pozelis.Sage je napisao/la:Gdje cu uzet u Sarajevu ili Tuzli mobitel, karticom na rate, da je pouzdana radnja?
Sretna Nova...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zamolio me jedan bivši član ovog našeg foruma, @iVar da vas pitam: šta je bolje: Samsung Galaxy S5 G900F
LG G3 D858
ili da čekam LG G4 da mu spadne cijena?
LG G3 D858

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ako možeš čekati na G4,svakako njega jer mu je kamera strašna, jedna od najboljih.Unofficialpage je napisao/la:Zamolio me jedan bivši član ovog našeg foruma, @iVar da vas pitam: šta je bolje: Samsung Galaxy S5 G900F
LG G3 D858
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E posto je Malika zamolio jaran, mene je jaranica, pa da vas upitam za misljenje 
Samsung Galaxy Grand 2 ili Samsung J5 ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Možda sam previdio neku bitnu specifikaciju, al po onom što ja vidim, J5 ga dere po svim karakteristikama (a i već je dovoljno velik, pa je haman sve veće previšePapastathopoulos je napisao/la:E posto je Malika zamolio jaran, mene je jaranica, pa da vas upitam za misljenje

- JoseMourinho
- Kontakt:
Kupit ces ga ti i ovaj drugi da uporedis rad jaranice

- schweinsteiger
- Kontakt:
Mobitel studio,imas ih u prizemlju u Omegi i na spratu u Merkatoru.Sage je napisao/la:Gdje cu uzet u Sarajevu ili Tuzli mobitel, karticom na rate, da je pouzdana radnja?
Sretna Nova...
Imaju i stranicu na facebooku,sve ih mozes pitati preko fba.
#miasanmia
Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?steelcity je napisao/la:Možda sam previdio neku bitnu specifikaciju, al po onom što ja vidim, J5 ga dere po svim karakteristikama (a i već je dovoljno velik, pa je haman sve veće previšePapastathopoulos je napisao/la:E posto je Malika zamolio jaran, mene je jaranica, pa da vas upitam za misljenje
Samsung Galaxy Grand 2 ili Samsung J5 ?) Inače ja sam uzeo J5 prije nekoliko dana, pa eto... ako kolegicu detaljnije zanima, možemo se čut da joj ispričam utiske
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koje su mi opcije sa iPhoneom na kojem je zakljucan iCloud? Je li se moze nekako dekodirat? Otkljucat?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vrati ga vlasniku, sevap ti je
a nema otključavanja, jedino rastavljanje na dijelove

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
E stari mi ima problem sa mobitelom,pa ako je moguce sto prije da neko odgovori ako zna bio bi zahvalan.
Uglavnom,LG je u pitanju i odjednom mu valjda tastatura ne radi i svako malo izbacuje prozorcic "LG tipkovnica je zaustavljena". Pokusavao je restart i sve,ali opet isto...
Unaprijed hvala
Uglavnom,LG je u pitanju i odjednom mu valjda tastatura ne radi i svako malo izbacuje prozorcic "LG tipkovnica je zaustavljena". Pokusavao je restart i sve,ali opet isto...
Unaprijed hvala
Manijaci Zeljini
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Tamo u postavkama uređaja, app menager nadji tipkovnicu i ocisti joj podatke zatim restartuj mobitel i trebalo bi biti ok.ultrassa1921 je napisao/la:E stari mi ima problem sa mobitelom,pa ako je moguce sto prije da neko odgovori ako zna bio bi zahvalan.
Unaprijed hvala
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
gdje bi mogao naci masku i foliju za motorolumoto g 3rd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ultrassa1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.