Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
ja mislim da ova situacija Mirzi cak odgovara,jer u ovoj stiuaciji ce on uvijek nabijati statistiku kada je sve gotovo,tako mislim da je in on shvatio sta mu je ciniti nabijanje licne statistike,a statisttika je sve u nba,nek do kraja pokusava ubaciti sto vise poena i izboriti se za bolji ugovor sljedece sezone u nekoj drugoj ekipi,ili u sansima sto da ne ako se promjeni trener i igraci 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zna on to i samdelinjo je napisao/la:ja mislim da ova situacija Mirzi cak odgovara,jer u ovoj stiuaciji ce on uvijek nabijati statistiku kada je sve gotovo,tako mislim da je in on shvatio sta mu je ciniti nabijanje licne statistike,a statisttika je sve u nba,nek do kraja pokusava ubaciti sto vise poena i izboriti se za bolji ugovor sljedece sezone u nekoj drugoj ekipi,ili u sansima sto da ne ako se promjeni trener i igraci
pa nek oni svaku izgube a Mirza ubaci 15 tak poena,svi smo sretni i sljedece godine ce imati bolji ugovor,samo bi volio konacno jednom da ga vidim u nekoj bolje organizovanijoj ekipi,gdje nema ispucavanja i gdje postoji sistem,mislim da bi on tu najvise dao ali et sta bi bilo kad bi bilo,bitno je da nabija statistikuremA1 je napisao/la:Zna on to i samdelinjo je napisao/la:ja mislim da ova situacija Mirzi cak odgovara,jer u ovoj stiuaciji ce on uvijek nabijati statistiku kada je sve gotovo,tako mislim da je in on shvatio sta mu je ciniti nabijanje licne statistike,a statisttika je sve u nba,nek do kraja pokusava ubaciti sto vise poena i izboriti se za bolji ugovor sljedece sezone u nekoj drugoj ekipi,ili u sansima sto da ne ako se promjeni trener i igraciVeć zadnje dvije utakmice ono zadnjih 10-ak minuta utakmice jedini igrač Phoenixa na terenu je on
Jedino on se trudi i to mu valja, i kod trenera a i za statistiku...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pa ja gledam što neki kukaju evo meni ova situacija odgovara, mirza igra 20-25 minuta i samim tim ne iscrpljuje se previše, aBd nabiće statistiku sa preko 10 pt. po meču i dobiti će novi ugovor dok mu ni ovaj nije loš i na kraju neče otići u play off nego će završiti sezonu u maju i imati će vremena da dobro odmori do okupljanja reprezentacije
što više bio bi zadovoljan ako bi največi dio ostatka karijere ovako išao jer je to win win situacija i za nas i za njega
a tamo sa 33-34 godine neka potpiše veteranski ugovor za nekog pretendera pa neka pokuša osvojiti prsten kao vrhunac njegove karijere ili neka se sa 34-35 godina vrati u eurupu i tamo potpiše sa nekim jakim timom i osvoji EL
što više bio bi zadovoljan ako bi največi dio ostatka karijere ovako išao jer je to win win situacija i za nas i za njega
a tamo sa 33-34 godine neka potpiše veteranski ugovor za nekog pretendera pa neka pokuša osvojiti prsten kao vrhunac njegove karijere ili neka se sa 34-35 godina vrati u eurupu i tamo potpiše sa nekim jakim timom i osvoji EL
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ne znam, nisam siguran da će ostat' u Sunsima, slabi su Sunsi sa Teletom i Lemurom na 4, treba tu bolji igrač u startnu petorku i samo jedan od Tele/Lemur da bude back-up, a mislim da će tako i biti, samo je pitanje koga će Sunsi htjeti zadržat', a Tele neka fino izvaga ponude i izabere najbolje za karijeru, ne sumnjam da će mu sve ponude biti finansijski dobre
Niko ne kuka nego raja se mahom čudi kako izgledaju Sunsi kao ekipa i to sa pravom. Što se tiče Mirzinog učinka, vjerujem da su svi zadovoljni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mike D'Antoni navodno na listi trenera koji bi mogli preuzet' Sunse, ako Hornacek dobije otkaz
veoma dobar trener, gledao sam više puta Ukrajinu i baš sam slušao kako vodi time outChinaglia je napisao/la:Mike D'Antoni navodno na listi trenera koji bi mogli preuzet' Sunse, ako Hornacek dobije otkaz
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mike Fratello je vodio Ukrajinu, ne D'Antoni.
Pomijesao si ga sa Mike Fratellom.nerminh74 je napisao/la:veoma dobar trener, gledao sam više puta Ukrajinu i baš sam slušao kako vodi time outChinaglia je napisao/la:Mike D'Antoni navodno na listi trenera koji bi mogli preuzet' Sunse, ako Hornacek dobije otkaz
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nerminh74 je napisao/la:veoma dobar trener, gledao sam više puta Ukrajinu i baš sam slušao kako vodi time outChinaglia je napisao/la:Mike D'Antoni navodno na listi trenera koji bi mogli preuzet' Sunse, ako Hornacek dobije otkaz
dragi @nermine
nemojte na čovjeka, još ga drži od nove godine, a garant je zalomio i za božić 
Nistam gledao zadnjih nekoliko utakmica, no vidi se iz inserata da se sve vise trudi da bude raznovrsniji u napadu tako da smo vidjeli dosta finih prodora, pa i post up poena. To je ono sto mora i dalje nastaviti da radi, mislim da bi morao malo vise koristiti i pump fake, s obzirom na respekt koji protivnici imaju prema njemu, siguran sam da ce se vise puta protivnik upecati i dati time mirzi korak prednosti i mogucnost ulaza. Nekako ne vidim da to ikada koristi i nije mi jasno zasto...
Sto se tice odbrane, sve je vec ispricano, to je njegova rak rana i razlog sto ce tesko ikada biti starter ili igrac za 30+ minuta.
Sto se tice odbrane, sve je vec ispricano, to je njegova rak rana i razlog sto ce tesko ikada biti starter ili igrac za 30+ minuta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Chinaglia je napisao/la:nemojte na čovjeka, još ga drži od nove godine, a garant je zalomio i za božić
ma gledam sta pise i ne kontam kakve veze d antoni ima veze sa ukrajinom
ali ja se sjecam kod Kidda jedno vrijeme,kako je popravio odbranu bilo je nevjerovatno,mislim nkad on ne moze igrati neku extra odbranu,ali tu je najveci napredak kod Kidda bio,ma jbg mislim da njemu treba cvrsta ruka koja ce ga tjerati da radi,ali isto tako ruka koja ce mu vjerovati,i kad ima one svoje bubice da ga ne kaznjava,**** je ta NBA liga_dreamer_ je napisao/la:Nistam gledao zadnjih nekoliko utakmica, no vidi se iz inserata da se sve vise trudi da bude raznovrsniji u napadu tako da smo vidjeli dosta finih prodora, pa i post up poena. To je ono sto mora i dalje nastaviti da radi, mislim da bi morao malo vise koristiti i pump fake, s obzirom na respekt koji protivnici imaju prema njemu, siguran sam da ce se vise puta protivnik upecati i dati time mirzi korak prednosti i mogucnost ulaza. Nekako ne vidim da to ikada koristi i nije mi jasno zasto...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
BIHfan je napisao/la:Pomijesao si ga sa Mike Fratellom.nerminh74 je napisao/la:veoma dobar trener, gledao sam više puta Ukrajinu i baš sam slušao kako vodi time outChinaglia je napisao/la:Mike D'Antoni navodno na listi trenera koji bi mogli preuzet' Sunse, ako Hornacek dobije otkaz
Zalomio sam ženinu, pa prehladu djece za novu godinu i to me još držiChinaglia je napisao/la:nemojte na čovjeka, još ga drži od nove godine, a garant je zalomio i za božić
Boli te briga, samo nek se nesto desavanerminh74 je napisao/la:Zalomio sam ženinu, pa prehladu djece za novu godinu i to me još držiChinaglia je napisao/la:nemojte na čovjeka, još ga drži od nove godine, a garant je zalomio i za božić
I meni se svidja to sto u napadu igra raznovrsnije i češće napada koš._dreamer_ je napisao/la:Nistam gledao zadnjih nekoliko utakmica, no vidi se iz inserata da se sve vise trudi da bude raznovrsniji u napadu tako da smo vidjeli dosta finih prodora, pa i post up poena. To je ono sto mora i dalje nastaviti da radi, mislim da bi morao malo vise koristiti i pump fake, s obzirom na respekt koji protivnici imaju prema njemu, siguran sam da ce se vise puta protivnik upecati i dati time mirzi korak prednosti i mogucnost ulaza. Nekako ne vidim da to ikada koristi i nije mi jasno zasto...
Mislim da smo malo prestrogi s njim kad je u pitanju odbrana. Oni ko ekipa primaju nekih 107 koševa po tekmi, ili neku noć 140 i kusur. Slabo ko od sunsa igra odbranu.. Tako da ga ne bih nesto posebno kritikovo radi toga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajmo Mirza