FaraonTM je napisao/la:Ma Trib stoka bio stoka ostao
@Faraone ne moram ni da ulazim vise na chat, ti pises ono sto ja mislim.
Niti je @ High slucajno okacio link sa domom penzionera.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
FaraonTM je napisao/la:Ma Trib stoka bio stoka ostao
kad cujem safe space dodje mi da sebi pucam u potkoljenicuBosniacum Lilium je napisao/la: dobro je to sve, ali dok Delon bari, jedino mjesto gdje moze biti Mick je ono, sto bi braca amerikanci rekli "safe place"
@lektor
Napokon. Kako ih nije bilo stid drzati ono ruglo. Zamisli sta to stvara kod stranca kad prvi put dolazi u Sa. Pa ja bih se zapitao da li bih drugi put dosao u takav grad. Sreca pa se u Centru to moze nekako izbalansirati
jah, space, place, ne znam ni ja, ali mi je totalna glupostmiki_92 je napisao/la:kad cujem safe space dodje mi da sebi pucam u potkoljenicuBosniacum Lilium je napisao/la: dobro je to sve, ali dok Delon bari, jedino mjesto gdje moze biti Mick je ono, sto bi braca amerikanci rekli "safe place"
@lektor
Napokon. Kako ih nije bilo stid drzati ono ruglo. Zamisli sta to stvara kod stranca kad prvi put dolazi u Sa. Pa ja bih se zapitao da li bih drugi put dosao u takav grad. Sreca pa se u Centru to moze nekako izbalansirati
Cujem razvaljujes pikadoBosniacum Lilium je napisao/la:
ma nista je ova ciklona u zraku, najgora je ciklona u raji, u Sarajevu
180hodža je napisao/la:Cujem razvaljujes pikadoBosniacum Lilium je napisao/la:
ma nista je ova ciklona u zraku, najgora je ciklona u raji, u Sarajevu
Super je snijeg dok ga gledaš iz tople sobeUnofficialpage je napisao/la:Ova ciklona svugdje snijeg donese ali meni ništa. Jedva 5 cm napadalo
ja usao, napravio pauzu, odoh se vratiti knjiziKawhi je napisao/la:Samo mlatimudate...
Trebam i ja početi učiti. Finalni mi za 20 dana.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja usao, napravio pauzu, odoh se vratiti knjiziKawhi je napisao/la:Samo mlatimudate...
poyy![]()
A šta si drugo očekivo od našeg timskog kolege, nego da mlati gluposti i jesi vidio s kim igramo za vikendKawhi je napisao/la:Samo mlatimudate...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.