FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozda ce ih sviju na prozivci onako na kamaru predstaviti ja krivim Ipeeta za sve

I ja krivim Ipeta za sve, čovjek hoće da ih sve zajedno slika, nece jednog po jednogDR.HOUSE je napisao/la:mozda ce ih sviju na prozivci onako na kamaru predstaviti ja krivim Ipeeta za sve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Daj nek zvanicna objavi clanak: "Forumasi ss foruma su velike budale", bar da monotoniju razbijemo
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Nesumljam ja u nase forumase kad kazu sve pogode. Cekamo to, javiteeeeeeee seeeeeeee 
Koje je to janje po redu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
de nemojte ba vise, ogadit cete mi janje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Opet cemo popusit kur*ac janjetu 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Jaozinho22 je napisao/la:Opet cemo popusit kur*ac janjetu
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Ko preživi, neka priča !
Odo zaklat paštetu, nisam ja čamac progut'o ako jesam veslo siso
Odo zaklat paštetu, nisam ja čamac progut'o ako jesam veslo siso
Ajzea je forumaš godine !
Jaozinho22 je napisao/la:Opet cemo popusit kur*ac janjetu
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Haj naleti da ti namažem nešto, nećeš mi gladan ostajatiMinjore je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Opet cemo popusit kur*ac janjetu![]()
@Jaozinho
koji si ti luđak
Ajzea je forumaš godine !
Kolko smo ih do sad zaklali vlašićka stada osjetiće na brojnosti
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Ovaj lik Kraj price inace svako tri dana najavljuje janjati, lik buba ko Maxim po diviziji
Pokajmaci mi eurovajrokremaaaPsajdak je napisao/la:Minjoreee hošlii eurovajrokremaaa![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne treba sa Ibricicem ni pretjerivati. Hoćeš - neces, ionako bi došao kao šlag na tortu. Vise bi volio da vidim Radinovića nego Ibričića, Nyemi i Bekrica zajedno.
Ne svidja mi se ovo što su tek 3 igrača potpisali. Prozivka za 6 dana, ako si već dogovorio onda i stavi potpis nema odugovlacenja. Ako nisi do sada neces ni za 6 dana. I Edis ne bi trebao izlaziti sa imenima u javnosti i govoriti kako je to skoro pa gotova stvar. Da su sitnice ostale.
Ne svidja mi se ovo što su tek 3 igrača potpisali. Prozivka za 6 dana, ako si već dogovorio onda i stavi potpis nema odugovlacenja. Ako nisi do sada neces ni za 6 dana. I Edis ne bi trebao izlaziti sa imenima u javnosti i govoriti kako je to skoro pa gotova stvar. Da su sitnice ostale.
Usraste temu sa tim janjcima i slicnim glupostima.
Ako nemate sta pametnije pisati stvarno nema potrebe o janjetini.
Citavo ljeto ste smarali o stadionu i janjetu, sad je janje preslo i na transfere
Ako nemate sta pametnije pisati stvarno nema potrebe o janjetini.
Citavo ljeto ste smarali o stadionu i janjetu, sad je janje preslo i na transfere
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gator je napisao/la:Ne treba sa Ibricicem ni pretjerivati. Hoćeš - neces, ionako bi došao kao šlag na tortu. Vise bi volio da vidim Radinovića nego Ibričića, Nyemi i Bekrica zajedno.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Beli98, Mostarska i 28 gostiju.