UltrasNotRed je napisao/la:@rulehz
Zadojen, zasto to mislis? Vjeruj da vise prosjecni navijac Sarajeva mrzi Siroki, vec sto u Sirokom uopce i dozivljavaju Sarajevo? Sarajevo je u Sirokom jedan rado vidjen gost, rezultatski savrsen.
Slazem se da vam rezultatski odgovaramo, ne toliko koliko potenciras tu pricu ali uredu. Bas gledam Valencia - Real maloprije i realno skoro pa identicna situacija na Pecari kao na Mestalli, naravno sto se tice naboja. Ako smo vam tako smijesan protivnik sto se toliko lozite na nas. Sta je poenta? Sto vas najvise dodje kad dolazi Sarajevo i prije Vedrana(spokoj mu dusi) i poslije?
Ja vas ne mrzim, imaju oni i koji vas mrze, vjerovatno sa razlogom, u to necu ulaziti. Da sam bio u Sirokom 24.10. mozda bih vas i ja mrzio. Ovako vas jednostavno samo ne simpatisem radi klupske politike igrackog kadra jer se mimoilazi sa mojim uvjerenjima o ravnopravnosti. Cak postoje ljudi iz Sirokog koje znam, nemaju nista protiv Bosne, Sarajeva. Jednostavno, lijepo im u Sirokom. Postujem, cijenim, vise nego ove sto bi guzice dali da dodju u Sarajevo a pljuju isti kao grad na svakom koraku.
Moji zakljucci iz tvojih postova su takvi i daju mi za pravo da ipak mislim da ti itekako vise mrzis Sarajevo nego sto nasi mrze vas. Nasa mrznja u bukvalnom smislu je na svaki 24.10. Meni ste u svih ostalih 364 (365) dana iskreno nebitni i gledam vas kroz prizmu rivala za vrh tabele.
Sad pogledaj tvoje postove, pa moje i skontaj ko koga vise mrzi.
Ja zivot ne zasnivam na mrznji