FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rejs izdao fetvu na zrtvovanje janjadi ove godine, kaze ako nastavimo ovako Kurban Bajram ce da bude upitan
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
A nije dobio pedalu. Nas brat ajze pise istinu. Pravda za istinu!!fanaticZeljin je napisao/la:Ovaj lik Kraj price inace svako tri dana najavljuje janjati, lik buba ko Maxim po diviziji
- themaniaks
- Kontakt:
tebi treba tarabu ovdje udaritiKrajPrice je napisao/la:noUskoro janje
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ima njih puna lista za tarabe nije on jedini 
Tačno tako, naročito stoka što svako malo pravi nove profile, ti su posebna sortaAjzeaaa je napisao/la:Ima njih puna lista za tarabe nije on jedini
Slazem se brate,samo se banuju oni sto pisu istinu pa moraju praviti nove kao ajze nasAstren je napisao/la:Tačno tako, naročito stoka što svako malo pravi nove profile, ti su posebna sortaAjzeaaa je napisao/la:Ima njih puna lista za tarabe nije on jedini
Treba otvoriti posebnu temu za jagnjad, telad, Joce, kokote. Pravo smarno postalo, bare bare su sa Aldinompropuh je napisao/la:Usraste temu sa tim janjcima i slicnim glupostima.
Ako nemate sta pametnije pisati stvarno nema potrebe o janjetini.
Citavo ljeto ste smarali o stadionu i janjetu, sad je janje preslo i na transfere
a niko prase ili bar da iskuha koljenicu s podvarkom...
Evo @struja i ja bas o tome diskutujemo na drustvenoj mreziChWilla je napisao/la:a niko prase ili bar da iskuha koljenicu s podvarkom...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kad bi neki bili banovani koliko su lazi iznijeli ja mislim da bi imali vise naloga od aldina debila 
diskriminacija.
ja sam sad na svinjetinu mislio, a ne na druga aldina.
ima paglu ljudi 
Evo Behram novi igrac Readinga zvanicno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Navijači Željezničara željno iščekuju dugo najavljivanu Skupštinu kluba, koja će biti održana krajem tekućeg mjeseca, najvjerovatnije 30. januara. Na njoj će biti izabran Upravni odbor i bit će donesene odluke koje bi mogle odrediti sudbinu kluba sa Grbavice u naredne četiri godine. Komisiju koja je odabrala nove članove Skupštine Željezničara čine Amar Bajramović (predsjednik kluba), Ermin Pešto (potpredsjednik Skupštine), te članovi Upravnog odbora Senad Misimović i Kasim Imširević U proteklom periodu članovi FK Željezničar su na poziv Komisije za izbor delegata u Skupštinu predložili članove za delegate u Skupštini, a imena odabranih će biti obavljena sutra (utorak), kada se svi članovi lično obavijeste. Poznato je da će u Skupštini Željezničara biti Amar Osim, legendarni trener kluba sa Grbavice koji će zauzeti mjesto u najvišem organu najtrofejnijeg bh. kluba. Pored njega, Skupština će imati predstavnike administracije, igrača, bivših igrača i predsjednika Željezničara te sponzora kluba. Također, svoje mjesto u Skupštini će zauzeti i nekoliko žena. Novoizabrana Skupština FK Željezničar će dobiti četverogodišnji mandat u kojem će glavni cilj biti potpuna stabilizacija kluba na svim poljima, uključujući i rezultatski, koji je najbitniji.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/skupstin ... uba/180645
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/skupstin ... uba/180645
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 04 jan 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
Ćaća se vraća 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Brko priprema teren za povratakDooVe je napisao/la:Ćaća se vraća
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Tu sam ja, pratim sve, vidim da vam bez mene ne ide, bar na sportskom planuBLU SKY je napisao/la:Brko priprema teren za povratakDooVe je napisao/la:Ćaća se vraća
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.