Ne mogu da učim dugo bez pauze. A i pretposljednji ispit pa nestalo volje.
I kod mene je glupo ovo što sad učim.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zuripo loma, ceka te zaposlenje i velika plata.FaraonTM je napisao/la:Ja imam još 20-ak dana do završnih a ne mogu da se nakanim nikako
bagrcavi je napisao/la:Jesi li se oženio Zisko?

Fräulein, danke für das Lied. Ich bin begeistert, Geert!PrincessKrofna je napisao/la:Wo ist der Trichter? Er hat uns vergessen? Wir vermissen ihn.
Für ihn
[youtube][/youtube]
DANTES je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Po godinama prije da je PeleTribalian je napisao/la: Zapleši Ronaldo iz Čajniča !!!
Po godinama je kao Ferenc Puškaš (isto su godište, 1927.) , ali ne škodi mu malo vetra u leđa pred novu sezonu.Pegi10 je napisao/la:Po godinama prije da je PeleTribalian je napisao/la: Zapleši Ronaldo iz Čajniča !!!
Odmah derbi. Osjećam tremu. Moramo ih dobiti.legenda reala je napisao/la:A šta si drugo očekivo od našeg timskog kolege, nego da mlati gluposti i jesi vidio s kim igramo za vikendKawhi je napisao/la:Samo mlatimudate...
Kakve su ovo prevare?AsharaK je napisao/la:Petogodišnji dječak iz Malešića, posjeduje jedan zanimljiv i neobičan dar. Nedavno je otkrio da se za njegovo tijelo lijepe predmeti od metala, kao što su kašike, kovanice ali i porculansko posuđe. Dječak je potpuno zdrav, a moć svog tijela je otkrio gledajući TV emisiju. Donosimo Vam ovaj zanimljiv video, da se sami uvjerite u to.
Ostavite like i sub. Hvala
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 10 gostiju.