FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Boka je po meni najvise pruzio na mjestu defanzivnog veznog. Tacna je ova prica za trbusnjake, to mi je i Tadic (nas bivsi prvotimac) potvrdio. 

-
- Kontakt:
avduku dovesti,napraviti neku komenzaciju sa rudarom,imamo mi igraca koji nam ne trebaju za izvoz,a njima bi dobro dosli,jer onih 100 hiljada kojih su trazili je previse.EastStand je napisao/la:" ", ? $ &! " то не " $, ", него провјерен " " " је " у $ ?.
a sto se tice spiceva ja bi vilio vidjeti spalevica,jest malo prgav,al dobar je igrac,u ostalom takav jedan nam i treba

DUPLA MAJSTORE
Hoćel biti šta od pravljenja tribine za goste, ili nešto slično, znam da je bilo govora da će vam se srediti stadion.
Ne sumnjam ja da ce uprava dovesti nekoliko provjerenih i kvalitetnih igraca,znaci to ce biti sigurno tako.Ali mi moramo zadrzati kostur ekipe!Ne moze se opet rasprodati sve sto valja,pa dovesti nove,pa ih uigravati i pustati...I tako u krug.
Znaci prvo,zadrzati Vukelju,Kajkuta,Stanceskog,Vuleta,Petrica,Corica...E onda dovoditi pojacanja i sklapati ekipu.Samo tako mozemo na visi nivo preci.
Znaci prvo,zadrzati Vukelju,Kajkuta,Stanceskog,Vuleta,Petrica,Corica...E onda dovoditi pojacanja i sklapati ekipu.Samo tako mozemo na visi nivo preci.
Treci put castimo
" се сјевер " југ, вјероватно - $ сјеверна " " ' " $ се ". ? сјевер " југ " ? за Европу " " - се " "($ &Omar500 je napisao/la:Hoćel biti šta od pravljenja tribine za goste, ili nešto slično, znam da je bilo govora da će vam se srediti stadion.

"" ПУТ ""
EastStand je napisao/la:
Maricu, reaguj!

% је ово " " не "?
$ $ ' ја $ $ & на & " $ $ у "
Него " ? " $ ? $? јесу ? ? $???
Па - ' $ се $ $ - " $ " "...

"" ПУТ ""
" je napisao/la:% је ово " " не "?$ $ ' ја $ $ & на & " $ $ у "
![]()
I ja svakog dana ocekujem da se krene sa radovima na stadionu kao sto je i najavljeno, vidjecemo sta ce biti...
Ja mislim da ako kojim slucajem ne krenu sa radovima do kraja sedmice (nedelja) trebali bi se skupiti simpatizeri Borca i lesinari ispred Administrativne sluzbe grada u ponedeljak i traziti objasnjenje i istinu pravu u vezi stadiona, jer je ne ozbiljno od njih a pogotovo gradonacelnika da se daju izjave da radovi pocinju u toku ove sedmice a ne pocnu, ali dobro, imaju fore jos tri dana, sedmica traje do nedelje...
A evo sta je nas gradonacelinik izjavio u utorak za Glas:
" Uradili smo svoj dio posla. Dobili smo potvrdu od Vlade Republike Srpske da će finansijski da podrži projekat rekonstrukcije Gradskog stadiona. Pripremili smo projektnu dokumentaciju, priveli smo proceduru izbora izvođača radova kraju i sada čekamo zeleno svjetlo da počnemo sanaciju. Očekujemo da ćemo sa radovima početi u toku ove sedmice. Ne bi imalo smisla da Borac igra svoje evropske utakmice van Banje Luke. Klub mora Evropu da igra u svom gradu pred svim svojim navijačima i svim ljudima koji vole Borac" - rekao je Davidović.
Vidjecemo sta ce biti, ja sam cuo da bi radovi trebali krenuti u subotu, koliko je to tacno, ostaje nam da vidimo..
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
" $ " " ", ? ' & $ је " 10 пута $ ", $ све " ' $ - " & " " &, " то ? & оног његовог уговора " ' ? & је - "tatamata je napisao/la:Stepanovic raskinuo ugovor sa Laktasima...
"" ПУТ ""
Ma Stepi je uz Vladu Jagodica najbolji moguci izbor.Vladi bi dao prednost jer je nas covjek,i trenirao je Borac,ali sto se strucnosti tice,tu su negdje obojica.
Naidjoh na dobar vic,malo offtopic:In the USA they have Barack Obama,Stevie Wonder,Bob Hope,Johnny Cash.In BiH we have Milorad Dodik,no wonder,no hope,no cash.
Naidjoh na dobar vic,malo offtopic:In the USA they have Barack Obama,Stevie Wonder,Bob Hope,Johnny Cash.In BiH we have Milorad Dodik,no wonder,no hope,no cash.

Treci put castimo
Dobar victatamata je napisao/la:Ma Stepi je uz Vladu Jagodica najbolji moguci izbor.Vladi bi dao prednost jer je nas covjek,i trenirao je Borac,ali sto se strucnosti tice,tu su negdje obojica.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Okupljanje 21. juna
Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca, u petak je pustio fudbalere na zasluženi odmor do 21. juna, za kada je zakazana prozivka.
"Okupljanje će biti u trofejnoj sali Gradskog stadiona, a svi igrači su dobili uputstva šta da rade na odmoru. Rečeno im je da sedam dana pre početka priprema počnu samostalno da rade. Malo vremena će biti do prvog evropskog ispita, tako da fudbaleri ranije moraju da počnu s treninzima", istakao je Marić, čiji fudbaleri sa takmičenjem u Evropi startuju 15. jula.
Marić je zadržao za sebe imena fudbalera koji bi u narednom prelaznom roku mogli da pojačaju banjalučkog premijerligaša.
"Moramo da pronađemo alternativu za desnog bočnog igrača pošto je Miroslav Stevanović igrač Vojvodine. Moramo da pojačamo konkurenciju i po levoj strani. Lista želja postoji, ali je još rano govoriti o tome", rekao je šef struke osvajača Kupa BiH i dodao:
"Zavisno od pojačanja koja dovedemo napravićemo i listu igrača koji mogu da idu iz Borca. Ovog leta želimo da imamo dosta alternativa, a ambicije u Evropi zavisiće od pojačanja i samog žreba".
Marić nije želio da se bavi kalkulacijama vezanim za ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.
"Moramo da vidimo ko će nam doći iz prvog kruga. I tamo ima mnogo jakih ekipa. Nadamo se da će nam žreb biti povoljan", izjavio je Marić, čiji će fudbaleri zbog renoviranja Gradskog stadiona većinu priprema morati da obave van Banjaluke:
"Moraćemo da tražimo drugu destinaciju, što je možda i poželjno pošto želimo da se u miru pripremamo za sve obaveze u narednoj sezoni. Želimo da se što bolje spremimo za nastupe u Evropi".
Pojačanje za UO
Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac imenovao je Branu Jankovića za potpredsjednika Fudbalskog kluba. Janković će biti zadužen za organizaciju i poslove osvajača Kupa BiH. Ovo nije prvi put da Janković obavlja funkciju u banjalučkom premijerligašu. Obavljao je funkciju predsjednika kluba 2004. godine, kada je Borac poražen u finalu Kupa BiH od Modriče. Tada su "crveno-plavi" bili blizu plasmana na evropsku scenu, a u Premijer ligi BiH zauzeo je sedmo mjesto.
Sjećanje na Mitropa kup
Na današnji dan 1992. godine Borac je osvojio jedinu evropsku titulu u svojoj istoriji. U finalu Mitropa kupa u finalu savladan je Vašutaš nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom toku bilo je 1:1. Prije toga u polufinalu, takođe nakon penala, savladana je Fođa.
Ovaj maric je izgleda uvjeren da ostaje trener i u narednoj sezoni
Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca, u petak je pustio fudbalere na zasluženi odmor do 21. juna, za kada je zakazana prozivka.
"Okupljanje će biti u trofejnoj sali Gradskog stadiona, a svi igrači su dobili uputstva šta da rade na odmoru. Rečeno im je da sedam dana pre početka priprema počnu samostalno da rade. Malo vremena će biti do prvog evropskog ispita, tako da fudbaleri ranije moraju da počnu s treninzima", istakao je Marić, čiji fudbaleri sa takmičenjem u Evropi startuju 15. jula.
Marić je zadržao za sebe imena fudbalera koji bi u narednom prelaznom roku mogli da pojačaju banjalučkog premijerligaša.
"Moramo da pronađemo alternativu za desnog bočnog igrača pošto je Miroslav Stevanović igrač Vojvodine. Moramo da pojačamo konkurenciju i po levoj strani. Lista želja postoji, ali je još rano govoriti o tome", rekao je šef struke osvajača Kupa BiH i dodao:
"Zavisno od pojačanja koja dovedemo napravićemo i listu igrača koji mogu da idu iz Borca. Ovog leta želimo da imamo dosta alternativa, a ambicije u Evropi zavisiće od pojačanja i samog žreba".
Marić nije želio da se bavi kalkulacijama vezanim za ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.
"Moramo da vidimo ko će nam doći iz prvog kruga. I tamo ima mnogo jakih ekipa. Nadamo se da će nam žreb biti povoljan", izjavio je Marić, čiji će fudbaleri zbog renoviranja Gradskog stadiona većinu priprema morati da obave van Banjaluke:
"Moraćemo da tražimo drugu destinaciju, što je možda i poželjno pošto želimo da se u miru pripremamo za sve obaveze u narednoj sezoni. Želimo da se što bolje spremimo za nastupe u Evropi".
Pojačanje za UO
Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac imenovao je Branu Jankovića za potpredsjednika Fudbalskog kluba. Janković će biti zadužen za organizaciju i poslove osvajača Kupa BiH. Ovo nije prvi put da Janković obavlja funkciju u banjalučkom premijerligašu. Obavljao je funkciju predsjednika kluba 2004. godine, kada je Borac poražen u finalu Kupa BiH od Modriče. Tada su "crveno-plavi" bili blizu plasmana na evropsku scenu, a u Premijer ligi BiH zauzeo je sedmo mjesto.
Sjećanje na Mitropa kup
Na današnji dan 1992. godine Borac je osvojio jedinu evropsku titulu u svojoj istoriji. U finalu Mitropa kupa u finalu savladan je Vašutaš nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom toku bilo je 1:1. Prije toga u polufinalu, takođe nakon penala, savladana je Fođa.
Ovaj maric je izgleda uvjeren da ostaje trener i u narednoj sezoni

Momci ne znam da li ste culi ali izgleda da Vule ode opet u rusiju
е ? ', $ "($ " " & ? %), $ ¥, $ " % $ $ " ?....subzero81 je napisao/la:Momci ne znam da li ste culi ali izgleda da Vule ode opet u rusiju
' супер, ' " супер, $!!!!
"" ПУТ ""
ja bi' za Cupu dao kol'ko god traze 

konacno sam dosao do snimka utakmice finala kupa! ako nekom trebaju linkovi neka javi ja ne znam smijem li ih ovdje postaviti!
Aj zivota ti stavi linkove, smiju se stavljati linkovi ja mislim jer su stavljani kako na ovoj tako i na drugim temama...jos bolji je napisao/la:konacno sam dosao do snimka utakmice finala kupa! ako nekom trebaju linkovi neka javi ja ne znam smijem li ih ovdje postaviti!
Zeljeznicar - Borac 2:2 finale kupa
http://zeljo.pes-balkan.com/Zeljo_Borac_KUP_p1.mkv
http://zeljo.pes-balkan.com/Zeljo_Borac_KUP_p2.mkv
ja ih jos uvjek skidam
tako da ti o kvalitetu nemogu mnogo reci ali kakav god da je, posto nemam drugog....moram reci da je ovo postavio navijac zeljeznicara i ovom prilikom mu zahvaljujem!
ja ih jos uvjek skidam

jos bolji je napisao/la:Zeljeznicar - Borac 2:2 finale kupa
ja ih jos uvjek skidamtako da ti o kvalitetu nemogu mnogo reci ali kakav god da je, posto nemam drugog....moram reci da je ovo postavio navijac zeljeznicara i ovom prilikom mu zahvaljujem!
Hvala, evo i ja sam sad stavio da se skida... Nadati se da je kvalitet slike u najmanju ruku solidan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.