Sve si u pravu druze ali nazalost u svim segmentima zivota u BiH je ovako pa nisam se ni nadao da ce u Zelji biti drugacije. Svako ce se na neki nacin zastititi , da mu neko cuva ledja, nece on da rizikuje sa mnom, s tobom, petim, desetim! Hoce da ima svoje ljude e sad hoce li oni donijeti kakav boljitak vidjecemo. Nek im je sretno a i nama s njima.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ja ću mu čestitatiPsajdak je napisao/la:To ti baš niko ne čestita, pa moraš sam sebi?vrbanjusa je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/utvrdena-lista- ... uba/17884/
Čestitam izabranim delegatima.
Posebne čestitke Adisu HadžićuOvo je meni upućeno
Nažalost, potvrđeno ono što sam pisao. Išlo se po jaranskom sistemu, da se čuvaju guzice ovih što bi trebali u UO. Nije to meni problem jer vjerujem nekako ovom UO, ali nemojte me pravit budalom i pričati priče kako članovi biraju i sl. Idemo praviti svoj krug ljudi oko Želje da niko ne može prići. Malo zamazati oči bivšim igračima, pa Landžama i sl. i to je to. Kažem nemam ništa protiv pogotovo sada kada nema puno članova i kada bi moglo biti svakakvih imena izlobiranih ali i ovo je jedna blaža vrsta lobija.
Između ostalih znam par ljudi što su za ADisa kolor televizor a nisu prošli ali eto hajd nek nam sredi gostovanje od pola sata na OBN-u.
Ovaj Lendric je bio dobar igrac nadam se da ce biti bolji u svakom slucaju od Joce mada bih ja doveo ipak jos jednog napadaca.