Transferi igrača Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Dosli: Joco stokic-stoka,Ivan livaja-levi,Kenan Sikirica i Mijo Laktaš.
Godine prolaze jubav ostaje...
- Beduin
- Kontakt:
Jel Toni Jovic zavrsio sa Sirokim ili je mahalska da bi mogao tamo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Evolve
- Kontakt:
Jos se nista nezna. PregovoriBeduin je napisao/la:Jel Toni Jovic zavrsio sa Sirokim ili je mahalska da bi mogao tamo?
NK Široki Brijeg
Otišli
Zoran Kokot, Joco Stokic, Ivan Livaja, Dušan Mladenović, Diata, Dejan Uzelac, Ognjen Djelmic
Došli
Mailsona, Kramarić, Stevanovic, Lendric
Zoran Kokot, Joco Stokic, Ivan Livaja, Dušan Mladenović, Diata, Dejan Uzelac, Ognjen Djelmic
Došli
Mailsona, Kramarić, Stevanovic, Lendric
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
djelmic jos nije otisao nigdje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nas više nije
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ja ću ti reći, doći će sad ili na ljeto svejedno.Beduin je napisao/la:Jel Toni Jovic zavrsio sa Sirokim ili je mahalska da bi mogao tamo?
Dolazi 100%
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Zeljina pojacanja ove godine su katastrofa... To su truba igraci koji nisu mogli igrati ni u slabijim od Zelje... Mrtva borba za opstanak
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Nesto mislim da ce zeljo pogoditi sa lendricem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Prije dobijem info ko ce u Siroki, nego u Slobodu.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ću ti reći, doći će sad ili na ljeto svejedno.Beduin je napisao/la:Jel Toni Jovic zavrsio sa Sirokim ili je mahalska da bi mogao tamo?
Dolazi 100%
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
075 ❤
075 ❤
-
Harisharis
- Kontakt:
Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
- Jaozinho22
- Kontakt:
Što ti je to čudno kad su i Lazu topnika uspjeli dovest ?Harisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jel ovo taj Kukesi što se "poigrao" sa Sarajevom?Harisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
Gdjes porediti Lazu sa ovom dvojicom covjece?Jaozinho22 je napisao/la:Što ti je to čudno kad su i Lazu topnika uspjeli dovest ?Harisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da je Benko igrac Zelje ima li bi šanse.
Ovako bice im jako tesko.
Ovako bice im jako tesko.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebi da mediji napisu, da je trava crvena ti bi povjerovaoHarisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Po meni su dobra pojacanja ..bolje nego oni sto su otisli osim DjelmicaPrijedor je napisao/la:Zeljina pojacanja ove godine su katastrofa... To su truba igraci koji nisu mogli igrati ni u slabijim od Zelje... Mrtva borba za opstanak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cuj poigrali se, onaj pacijent na golu im poklonio tri gola u prvoj utakmici, a u drugoj onaj pacijent u napadu masi penal za prolaz, a i bili smo daleko bolji, namasali se u obje utakmice, sto se moze vidjeti i u izvjestajima, ali to je fudbal.Harisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
I neki misle da smo mi nesto bolji od njih, Albanski predstavnik ove godine igrao grupnu fazu EL, a nas najveci uspjeh je Play off. A i evo za Ahmetovica nije patka, ima interesovanje i Albanci placaju daleko bolje nego nasi klubovi. Tacnije svi bolje placaju, osim onih na Kosovu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
narodniheroj
- Kontakt:
Benko im je prva opcija, tek ako ne uspiju njega dovesti onda Ahmetović.Moje mišljenje da če obojica otići negdje u ovom prelaznom roku naravno pod uslovom da ih neko zovne.Sve , baš sve je bolje za fudbalera od igre u ovoj smiješnoj ligiYNWA je napisao/la:Cuj poigrali se, onaj pacijent na golu im poklonio tri gola u prvoj utakmici, a u drugoj onaj pacijent u napadu masi penal za prolaz, a i bili smo daleko bolji, namasali se u obje utakmice, sto se moze vidjeti i u izvjestajima, ali to je fudbal.Harisharis je napisao/la:Ako je istina da Albanski Kukesi moze dovesti Ahmetovica ili Benku,dva hajmo reci bolja igraca,onda ligu ugasiti momentalno.Jest da su se u Evropi poigrali sa Sarajevom,al brate Albanski Kukesi.....
I neki misle da smo mi nesto bolji od njih, Albanski predstavnik ove godine igrao grupnu fazu EL, a nas najveci uspjeh je Play off. A i evo za Ahmetovica nije patka, ima interesovanje i Albanci placaju daleko bolje nego nasi klubovi. Tacnije svi bolje placaju, osim onih na Kosovu
- Beduin
- Kontakt:
Eto Velkoski skoro pa definitivno odlazi, i sam je izjavio da se pregovara sa nekoliko klubova pa ce vidjeti gdje ce, jos da Benko ode i tapija je Sarajevu. Naravno da je svaki igrac zamjenjiv, ali stalne promjene u timu mi se ne cine produktivne, pogotovo ako klub cilja na neki iskorak van nase lige (ma kakav god to iskorak bio), treba neka konstanta, pogotovo Velkoski koji je odlican i strijelac i asistent, a nije ni star igrac.
Al opet, Uprave najbolje znaju kakvi su im ciljevi.
Al opet, Uprave najbolje znaju kakvi su im ciljevi.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.