Naravno. Nije mi ni Žera mrzak, ali to je kao da poredim Bon Jovija i Freddija. Nisu bili neke 2 i po godine u Sa koliko ja znam i tada su svirali u Domu mladih. Jel i sad Dom mladih ili baš Mirza Delibašić?High je napisao/la:Ići ću sve dok se na njihovim nastupima budu pjevale pjesme u kojima ima imalo Zije.FaraonTM je napisao/la:Ne mogu njih nikako, možda i jedini stariji sastav čije pjesme jako jako teško svarimHigh je napisao/la:Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA.Lokacija: Skenderija.
![]()
Čitaš li koliko su uvrijeđeni primjerci koji su završili tu školu zbog toga što neko i pomišlja reći da su tamo zlostavljali nekog? Kao da je to tamo nemoguće i navode razne nebulozne primjere koji nisu za ovog foruma.Bosniacum Lilium je napisao/la: Pa jos kad mi pocnu "nabacivati" neke pravnice. Previse vi toga znate, ne bih se ja nikad mogao spetljati sa takvom djevojkom![]()
Eno ga, ko i ja, hoce da ispravlja krive drine. Treba da se manemo corava posla dok nas vanzemaljci nisu kidnapovali![]()
Izgleda da je sve navedeno tacno, nazalost. Da podsjetim, to su djeca sarajevske elite, monarhija koja ce sutra biti u ministarskim i poslanickim foteljama i opet hajcati narod zarad vlastitih interesa.
Mislim, nije problem samo u ovoj školi, ali ko da gledam gurnuti će se to pod tepih zbog visokih moralnih standarda koji važe tamo.