Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute. Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini. Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima. Ja sam uvjeren da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju, riječi su novog fudbalera Željezničara, Ivana Lendrića.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Idemo dalje

Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute. Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini. Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima. Ja sam uvjeren da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju, riječi su novog fudbalera Željezničara, Ivana Lendrića.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Lendrić je sa našim Klubom potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu godinu. 
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
FK Željezničar
Hajde Samire zaduzi 10 ku i manje po tim kafanama hodaj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Format, dana/u 05 jan 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar! 1921 !
Al se ovaj Lendric namjenjo klubova u PM 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Normalno da je prinova, samo je Joco Stokić opravdao epitet pojačanja. Hvala Joco još jednom na svemu!bagrcavi je napisao/la:Prinova...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Sacekajmo do kraja sezone sa procjenom njegovih kvaliteta. Super je da je to 1,5 godina sa mogucnoscu produzenja.
Na ukupno 127 odigranih utakmica, Ivan je postigao 37 golova.
Na ukupno 127 odigranih utakmica, Ivan je postigao 37 golova.
FORZA ZELJO
Dobro nam došao Ivane, puno golova i uspjeha ti zelim u svetom dresu !
Imam osjećaj da će on ili biti pravo pojačanje, ili potpuni promašaj
Ajzea je forumaš godine !
vala valjda je dosta potpunih promašaja.
Nijedan igrač ne može biti promašaj kao što su to bili Livaja i tvoj Jovica, čisto da znašPsajdak je napisao/la:Dobro nam došao Ivane, puno golova i uspjeha ti zelim u svetom dresu !
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Mrtav si za meneBrkoo je napisao/la:Nijedan igrač ne može biti promašaj kao što su to bili Livaja i tvoj Jovica, čisto da znašPsajdak je napisao/la:Dobro nam došao Ivane, puno golova i uspjeha ti zelim u svetom dresu !
Ajzea je forumaš godine !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Lendriću dobrodošao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- storm_raider
- Kontakt:
Evo citam izjavu Mulalica da su ponudili novi ugovor Djelmicu. Super, ako je istina!
Da ponovo upitam: drugari, koji od ovih je boccaccio? Moze i na pm? Hvala.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Gdje si pročito?storm_raider je napisao/la:Evo citam izjavu Mulalica da su ponudili novi ugovor Djelmicu. Super, ako je istina!
DRUG NEBI TI PUNCA
mislim da si pogrešno shvatio.
mogao bi ovo bit dobar potez, dobro nam dosao i raspucaj se momcino i za sebe i za jocu 
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- storm_raider
- Kontakt:
radio sarajevo, ne daju ovdje njihove linkove.bagrcavi je napisao/la:Gdje si pročito?storm_raider je napisao/la:Evo citam izjavu Mulalica da su ponudili novi ugovor Djelmicu. Super, ako je istina!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- jaludovolimte
- Kontakt:
A volio bih kad potpisujemo igrače da se odmah zaduži broj, slika sa njim u dresu. Malo profesionalnosti 
Puno bi bilo da tražimo od njih da žongliraju na Grbavici, ali ovo iznad stoji
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Mogli bi žonglirati ali sa grudvamajaludovolimte je napisao/la:A volio bih kad potpisujemo igrače da se odmah zaduži broj, slika sa njim u dresu. Malo profesionalnosti
DRUG NEBI TI PUNCA
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Ali realno!jaludovolimte je napisao/la:A volio bih kad potpisujemo igrače da se odmah zaduži broj, slika sa njim u dresu. Malo profesionalnosti
I intervju, zvanični, da ga naši ljudi iz kluba ili ko drugi intervjuiše, a ne novinari portala ili novina...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, DUVNO1921, Ferroviere1987, kontra, lakilone, perodeformero, WeekendOffender i 88 gostiju.